Susperian Odesláno Květen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2015 (upraveno) Tak snad dobrá zpráva. V pondělí vyjde oprava XP na PC a o pár dní později, já tipuju ve středu vyjde 1.04 patch, který to opraví na PS4 a Xbox One. Zde článek http://www.ign.com/articles/2015/05/29/the-witcher-3-xp-glitch-will-be-fixed-next-week Edit: A dále tam píše, že je to převážně, když je Q o šestl levelu míň, jestli jsem to dobře pochopil a chtějí prověřit, jestli by ty body hráč nemohl dostat zpětně, ale nic neslibuje, každopádně prý jsou to nízké XP a nemají až tak vliv na další postup. Fajn, ale mě to nedalo ani v hlavních :) A určitě nebyly o 6 levlů níž. Upraveno Květen 31, 2015 uživatelem Susperian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Květen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2015 Me ted nedal Q od Keiry o 4 lv mensi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Květen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2015 Z toho si nic nedelej mi take nedavaj questy o 4 lvl mene. Delal jsem nakej 14 lvl ja 18 lvl a nic. Byl to hlavni ukol chci jeste zkusit za chvili vedlejsak 14 lvl. Proste ostuda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Květen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2015 Mám dohráno. Byla to fuška. Končím na 34 levelu. Ted dodelam pár bokovek, zbytek contractu a můžu s pocitem blaženosti říct jedním slovem. HRA DESETILETÍ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Květen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2015 (upraveno) http://forums.cdprojektred.com/threads/44006-Some-of-the-changes-coming-in-the-next-patch-(1-04-1-05)?p=1728578#post1728578 Přesně tak FPS už jsme tu řešili. Navíc PS4 mám unifikovanej hardware a proto není možný aby někomu dropovaly FPS a někomu ne. Navíc problém je, že CDProjekt se na tohle téma vůbec nevyjadřuje a bojím se, že se na to vysere a nechá to být. http://forums.cdprojektred.com/threads/44006-Some-of-the-changes-coming-in-the-next-patch-(1-04-1-05)?p=1728627&viewfull=1#post1728627 Upraveno Květen 31, 2015 uživatelem iLukas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmOukycze Odesláno Květen 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2015 No zatím je tam jenom stability a performance to může znamenat cokoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Červen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 The XP fix is coming as well. As mentioned, it's just a part of the changes. I will add it though to the original post though. We are looking into the frame rate issues on PS4 as well. Tady píše o Fps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Červen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 Dostávate Expy za zabijení příšer/protivníků? Já nedostávám ani jeden, tak jestli to je taky bug (jako u expů za questy), nebo jestli to tak má být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Červen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 Ruzne vybaveni a trofeje pridavaji male procento za nestvury a lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Červen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 Grifi stribrny mec dava 20% xp za monstra a ocelovy 5% za lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 bylo to avizovano,ze mimo questy monstra nebudou davat moc exp. Na stejnem lvl ci o trochu vyssim,dostavas zanedbatelne procento. Nizsi lvl nedavaji vubec nic 0x20% je furt nula Vetsina jeskyni s monstrem jsou pak questy,jen musis najit spravnou zakazku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Červen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 Tak me topivci davaji 6 expu a jsou myslim o lvl niz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 (upraveno) prave,ze naprosto nechapou a pisou furt dokola to same. kdyby sony a microsoft zmenili trochu politiku a nechali patchovat hry primo vydavatele nebylo by tolik problemu. Je neuveritelne, ze na pc jsou patche o tydny drive nez na konzolich. Vetsina bugu co se zde postuji, jsou davno vyresene na pc. osobně by měli zamakat na schválení GOLD verzí, zbytečně to nasere akorát zákazníka a věřím, že se pak příště na nějakáý Playstation může i vykašlat, ... páka na všechny vydavatele, kteří serou na optimalizaci pro konzole jop, ještě jsem si vzpomněl, že vývojáři můžou být rádi, že patchování na konzole už není zpoplatněno Upraveno Červen 1, 2015 uživatelem spoock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 Na druhou stranu kdyby bylo tak je spousta vydavatelů na dlažbě a rozmyslí si prodávat nám vylisované placky, na kterých nám po odpojení serverů zbydou jen zabugované hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Červen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 Nevite nekdo kde najdu kaermorhenskou zbroj na vylepseni zakladniho obleku nevim kde ji najdu vzdyt je to ta co mam od zacatku nebo musim najit dalsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Červen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 Ta asi vylepšit nejde ne? Ale taky me to seere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Červen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 Dnes som to presiel a musim povedat ze jedna z najlepsich hier aku som kedy hral ak nie najlepsia. Pri jednom queste som si uz myslel ze uz sa blizi koniec a ono prd :D cakali ma dalsie questy na niekolko hodin ... Niekedy je na skodu ked ma hra dlhy pribeh ale pri tejto hre som sa nenudil vobec a nevadilo by mi keby bol pribeh este dlhsi :D Idem vycistit celu mapu a dam si to odznova :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Červen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 Prave ze musi jit furt mi to ukazuje co jeste sehnat na vylepseni a prave ta zbroj kaermorhenska ale kde ji najit to nechapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Červen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 Ty hledas kaermorhenskou zbroj nebo ji mas a chceš ji vylepšit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Červen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 To je ta co mas na sobe jak zacinas hru pak se da vylepsit a pak zas ale ted uz to chce tu zbroj ale nevim jak ji sehnat a kde. Kaermorhenskou potrebuju no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Červen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 Prisady mam jen tu zbroj ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Červen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 Tak to nevím kde. Ale možná na kaer moerhenu :-D já tam ještě nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 Tak jsem nedostal ani XP za dokončení nalezení výstroje kočky a to jsem měl ještě o 3 levly míň, než to požadovalo :) Takže logicky jsem očekával víc XP, když jsem se pustil do těžšího úkolu. Ale je možné, že za to XP nejsou. Teď si nevybavuju, jestli jsem dostal něco předtím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmOukycze Odesláno Červen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 Prave ze musi jit furt mi to ukazuje co jeste sehnat na vylepseni a prave ta zbroj kaermorhenska ale kde ji najit to nechapu Můžeš jí vylepšit jenom jednou což jsi udělal. Ten nákres ti i po vylepšení zbroje nebo zbraně zůstává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Červen 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2015 Jinak na Skellige je kiklop za ktereho je kolem 80 až 110 XP. Za hodinu se da udelat 6000XP kdyby se chtěl nekdo vylevelovat. Kiklop je level 30/31 takže tam běžte až tak kokem 26. Je i video na YouTube. Já to zkoušel a za 20min jsem dal jeden level 2000xp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.