Heblik Odesláno Červen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2015 Kdyz se clovek nekde sekne tak jeste pochopim, ze se zepta nebo koukne na ten kousek na YT, ale proc by mel jet podle YT kdyz si koupi plan / quest a tam mu vse ukazuje sipka. A ano takovyma ♥♥♥♥♥nima navodama si tu hru akorat znechuti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2015 a proto se chodime ptat na forum,kdyz neco nevime,protoze si tim znechutime hru. Takze tva rada zni,nechodit na forum,youtube a necist radsi vubec nic. Pak budes mit bozi dojem.LOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2015 Možná se to tu už řešilo, ale nebudu lhát, su líný listovat xy stránek zpět ;) Po týdnu jsem dneska zase na chvilku zapl zaklínača a zaráží mne jedna věc. Není tam někde nějaká truhla, sejf nebo něco, kam bych si mohl odložit zbraně, které se mi líbí a nechci je prodávat? Zároveň je ale nechci pořád vláčet sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Červen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2015 Headhot: ty asi neumis cist, ze. Ja nikde nepsal at nikdo nechodi na forum nebo se nekoukne na YT, ale napsat mu at nekupuje planky a rovnou to hleda podle YT mi teda neprijde normalni. Kdyz na lvl 11 se stejne do pulky jeskyn kde jsou nedostane, protoze ho tam sejmou na par ran. Tak nejdriv cti co pisu a pak dlouze premyslej a pak neco napis, protoze ru delas akorat ze sebe blbce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Červen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2015 Mandaz na 99% není. Nic jsem nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biolog Odesláno Červen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2015 mam otazku kdy budu mit vsechny gwint karty az po dohrani hry?.........novy obchodnici mi uz karty nedavaji protoze mam asi uz komplet obyc karty a karty hrdinu nevim nad kym vyhrat uz me to zadny ukoly nenabizi.....a jeste mi chybi 4 karty velitelu.........ted jedu pro ciri na mlzny ostrov tak se ptam nevite bude pak jeste nejaky turnaj po tomto ukolu nebo nebude dekuje uvitam radu kdo uz ma komplet balicek dekuji vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Červen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2015 Já si nechal vyrobit Imperiální výzbroj a vypadá líp než ty od zaklínačské školy sice zbroj "jen" za 180 :D Jinak nějakej tip na peníze? dělám úkoly, záklínačské mise atd. a pořád se pohybuju kolem 5000, po tom co dokoupím pár surovin a vyrobím zbroj už mám třeba 0. Ani na nějaké ruiny do meče mi nezbude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Červen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2015 Kupuj mušle a nechej z toho udělat perly. Pak prodavej. Jedna perla cca 500. Záleží jak u koho. Nejvic dávají zbrojiri a kováři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Červen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2015 a mohu někde najít plán k výrobě Ruin(5% na zmražení, popálení atd.)? P.S Jinak prodávám perlu za 64 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Červen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2015 Ja ty kameny kupoval ke konci za cca 1600. S vyrobou ti nepomuzu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Červen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2015 i já bych je chtěl kupovat, ale vždykcy najdu ty velké u nějakého náhodného kupce a pak ho už nemohu najít/nevzpomenu si kde. Ve videích na YT to mám vždycky opačně a jsou tam jen ty malé :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Červen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2015 Jaké jsou největší zatím ve hře dostupné sedlové brašny pro koně a kde se dají sehnat? Já zatím největší našel 70kové. Jinak to vypadá, že další dvě DLC bude alternativní vzhled pro Triss a quest s hledáním nákresů pro výzbroj školy vlka. Na tu výzbroj se fakt těším, jsem zvědavý pro jak vysoký lvl bude. Pokud by někoho zajímaly další díly mého lets playe, které jsem tady dříve házel a zaroven kde najít většinu vylepšené gryfí zbroje, může mrknout na tyto dva díly: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Červen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2015 Ja měl dohromady 160. 100 na Koně. To je asi max. Nic většího jsem nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Červen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2015 Jak můžu aktivovat DLC, kupoval jsem speciálku u xzone, ale v krabičce žádný kod nebyl:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2015 nejdrive napiseme LOL, a pak si jdi na store a tam si je stahni. Nebo v library je budes mit u hry aka ikony addons. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Červen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2015 Tech 16DLC si stahni ze store. Na to kod nepotřebuješ. Bejva to zbroj, menší mise, a myslim že nejaky oblečení pro Yenefer. Přesně nevím. Placeny DLC vyjde později. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Červen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2015 Nevíte, kdy má vyjít další DLC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heblik Odesláno Červen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2015 Ty DLC jsou fajn, jenze nez vydaji vsechny co jsou zdarma tak to bude mit 90% lidi dohrane a nejak to pak postrada smysl. Navic kdyz to byl jako bonus k predobjednavkam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Červen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2015 čaute kde zjistím na psku kolik hodin mám odehráno v zaklínačovi a nepište mi LOL :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Červen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2015 V inventari stlac r2 ... Ale byva to bugnute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Červen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2015 (upraveno) Přesně tak, čekání je hrozně. Dneska mělo vyjít alternativní vzhled pro Triss a hlavně nová zbroj Vlčí školy. P.S je normální, že na těžší úroveň tam není v inventáři zobrazen Geratlt? :D Já to tam mám začerněné Upraveno Červen 17, 2015 uživatelem mesyas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Červen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2015 Myslíš nejtěžší? Já mám druhou nejtěžší a vše se mi zobrazuje správně. A jsem si celkem jistý, že i na nejtěžší by měl jít geralt v inventáři normálně vidět. Asi nějaký bug spíše. Jinak nevíte někdo, kde jde "aktivovat" ten DLC quest pro zaklínačské nákresy školy vlka z aktuálního DLC? Ve hře ho mám, ted jen jestli je třeba najít někoho, kdo mi ho zadá, nebo někde najít nějaký dopis nebo tak něco? Jinak koho by to zajímalo, tady je moje video z vtipného questu z prasaty "Bláznovo Zlato" z předchozího DLC :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Červen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2015 mně se to tam právě nezobrazuje, musím začít od znova(4h hraní na, krev a zlámané kosti), jinak už je ke stažení nové DLC? Já na PS storu stále nic nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Červen 17, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2015 Jinak nevíte někdo, kde jde "aktivovat" ten DLC quest pro zaklínačské nákresy školy vlka z aktuálního DLC? Ve hře ho mám, ted jen jestli je třeba najít někoho, kdo mi ho zadá, nebo někde najít nějaký dopis nebo tak něco? http://www.reddit.com/r/witcher/comments/3a3vm7/where_is_the_wolf_school_scavenger_hunt_quest/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Červen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2015 Ten vlčí set vypadá moc pěkně, do něj asi půjdu! 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.