Al Capone Odesláno Září 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2015 hurtík: ne knihy jsem nečetl, ale už je čtu. Až si je všechny přečtu tak si zahraji postupně všechny díly a to už na světě budou i datadisky pro trojku (mimochodem krabicové verzi Srdce z Kamene s gwintovými kartami jsem nemohl odolat :-). No já jsem si právě naivně myslel, že když budu hrát na třetí obtížnost tak lektvary budu potřebovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hurtík Odesláno Září 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2015 Po přečtení knížek uvidíš kolik tam je na ně referencí je to fakt paráda. A jedna rada, jak budeš číst tu druhou povídkovou knížku Meč osudu, tak poslední povídka je "Něco končí, něco začíná"...tuhle povídku doporučuji přečíst až přečteš všechny knížky (Sapkowski ji napsal až po celé sáze o Zaklínači ale zařadili ji potom do nového vydání těch povídek takže by ti nedávala moc smysl jelikož to je alternativní konec). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Září 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2015 Jo diky za upozorneni, zrovna ctu tu predposledni v Meci osudu. A nevis proc ji dali tak blbe? Jako jo, sice to jsou jenom povidky, ale i tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hurtík Odesláno Září 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2015 Původně vyšla sama a v Meči osudu nebyla a pak ji dali do pozdějšího vydání Meče osudu, ale sám Sapkowski říkal že původně ji napsal jen tak ze srandy a neměla vyjít vůbec.. nebudu ti to spojlerovat, až se k ní dostaneš tak pochopíš : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Září 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 Dostal jsem se konečně k Zaklínači a já mám opačný problém :-) po 6ti hodinách jsem ze hry spíš znechucen a zapínám to jako že jo, tak si zahraji. Strašně mi vadí ty bugy do oči bijící na každém rohu. Špatné ovládání na DS4 a i když jsem nečekal úplně nějak super grafiku, tak toto je největší zklamání a nechápu co na tom v CDP dělali tak dlouho. No dám tomu ještě šanci na pár hodin a pak to půjde z domu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Září 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 A neměl si v obalu od Zaklínače jinou hru? Zaklínač má jeden z nejlepších vizuálů na PS4. A bugy do oči bíjící tam nejsou (spíš většina je v úkolech a tak) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Září 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2015 Neměl a to je škoda :-) Příklad: čípek jde a nese bednu a jde ve vzduchu a zároveň se mu pak i propadávají nohy do země jak padá :-) když nic tak se člověk aspoň zasměje u toho a že tam toho je. Doskakování a to i ve videu no prostě děs. Čekal jsem ýe když už je to několik měsíců venku, že to trochu vychytali. Zajímalo by mě jak to vypadalo v den vydání :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silentblok Odesláno Září 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2015 Teď ve slevě jsem si to koupil a ohledně toho hypu jsem také čekal trochu víc. Po pár hodinách hraní si stále ještě zvykám na ovládání a i na změnu jednotlivých prvků, které se mi ve dvojce prostě líbily více. Tak moc rozsáhlé prostředí mi přijde skoro k ničemu. Obyčejně mám ve hrách potřebu vyluxovat vše, na co přijdu, tady moc ne. Grafika je na ten obrovský svět velice pěkná. Narazil jsem jen na pár bugů. Spíš mě rozčiluje chytání správné pozice na aktivní předmět - někdy spěchám a nemůžu se trefit na koně, více beden u sebe, atp. Jinak toho litru nelituju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hurtík Odesláno Září 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2015 Teď ve slevě jsem si to koupil a ohledně toho hypu jsem také čekal trochu víc. Po pár hodinách hraní si stále ještě zvykám na ovládání a i na změnu jednotlivých prvků, které se mi ve dvojce prostě líbily více. Tak moc rozsáhlé prostředí mi přijde skoro k ničemu. Obyčejně mám ve hrách potřebu vyluxovat vše, na co přijdu, tady moc ne. Grafika je na ten obrovský svět velice pěkná. Narazil jsem jen na pár bugů. Spíš mě rozčiluje chytání správné pozice na aktivní předmět - někdy spěchám a nemůžu se trefit na koně, více beden u sebe, atp.Jinak toho litru nelituju. Ani nemluv... co já sem si užil zapalování a zhasínání svíček a pochodní :-D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabii Odesláno Září 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2015 Tak pro mě zase nejlepší hra ever :) už dvojka byla srdcovka, ale trojka je prostě bomba - souhlasím s pár bugy (nejvíc mě štvou ty úkolové), ale vzhledem k tomu, co hra nabízí, jak silný příběh má a všechno to okolo, tak rozvícení a zhasínání svíček je to nejmenší a nemůže mi to zkazit dojem z celé hry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Září 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2015 to je pravda, W3 byl a je pecka ! Mě štval hlavně kůň, protože se objevoval kde chtěl.. ale zas jaké může mít kůň IQ a navíc se umí teleportovat tak co že . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabii Odesláno Září 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2015 Jo, tak Klepna je vtipná - člověk vždy čeká, kde se objeví :D pak ji člověk nadá do "kráv" a jede se dál :D kvůli Witchera jsem PS4 pořizovala, na hru jsem byla natěšená a opravdu mě v ničem nezklamala :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 Spoilery: Nemame nekdo zkusenost jestli vadi Yennefer kdyz se clovek vyspi s jinou zenou? Ted nemyslim Triss, u ni vim, ze kdybych se vyspal s Yen i Triss tak Geralt skonci sam, ale jde mi o romanek z Keirou a jeste jednou tusim ze carodejkou na Skellige. Preci jenom nechci aby chudak skoncil sam a romanek s Keirou je jeste relativne na zacatku hry a hrat to od teto ulozene hry se mi fakt nechce :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steklin87 Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 Čau, měl jste někdo problém při úkolu Skellige's Most Wanted, kde je bug, který způsobuje nemožnost zabít vlkodlaka viz ? Nevím co s tím? Vykašlat se zatím na ten úkol a vrátit se až bude nový patch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 Moc si to nepamatuji, ale měl se tam použít nějaký předmět nebo něco udělat aby pak šel úkol dokončit. Já to dokonce udělal tak , že jsem měl odměny dvě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steklin87 Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 SPOILER: Tento úkol nemyslím. Ty myslíš to jak byl borec prokletej do vlkodlaka a já ho měl osvobodit - dal jsem mu sníst jeho vlastní maso a bylo to. Ale já myslím úkol, kde se na tebe dohodnou vlkodlak, troll, doppler, bůžek a chtějí Geralta vystrašit ale vlkodlak se nakonec rozhodne, že tě zabije. Tak s ním se pustíš do boje, zabiješ ho ale vlastně ho nezabiješ, protože je tam bug, kterým jakoby nezemře a tak ten úkol nejde dokončit...nejlépe to je vidět asi na tady tom videu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hurtík Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 SPOILER:Tento úkol nemyslím. Ty myslíš to jak byl borec prokletej do vlkodlaka a já ho měl osvobodit - dal jsem mu sníst jeho vlastní maso a bylo to. Ale já myslím úkol, kde se na tebe dohodnou vlkodlak, troll, doppler, bůžek a chtějí Geralta vystrašit ale vlkodlak se nakonec rozhodne, že tě zabije. Tak s ním se pustíš do boje, zabiješ ho ale vlastně ho nezabiješ, protože je tam bug, kterým jakoby nezemře a tak ten úkol nejde dokončit...nejlépe to je vidět asi na tady tom videu: Jo taky jsem hledal co s tím, psali že na pc snad už nějaký patch to opravil ale na ps4 ještě nic takže ten quest přeskoč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabii Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 Taky mám ten bug a čekám na patch :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steklin87 Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 Toho jsem se bál. Díky, holt budu muset taky počkat :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 Bug v DLC ulohe Nejhledanejsi na Skellige je vseobecne znamy a velke mnozstvo hracov malo ten isty problem vratane mna - nejde zabit vlkodlaka. Do patchu tusim 1.5 bolo vsetko v pohode. Po poslednych patchoch je to ako to je. Nechaj ho tak, rob dalsie veci a snad to opravia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 Spoilery:Nemame nekdo zkusenost jestli vadi Yennefer kdyz se clovek vyspi s jinou zenou? Ted nemyslim Triss, u ni vim, ze kdybych se vyspal s Yen i Triss tak Geralt skonci sam, ale jde mi o romanek z Keirou a jeste jednou tusim ze carodejkou na Skellige. Preci jenom nechci aby chudak skoncil sam a romanek s Keirou je jeste relativne na zacatku hry a hrat to od teto ulozene hry se mi fakt nechce :-D V pohode trtkaj krizom krazom...okrem Triss. S Keirou aj s tou na Skellige mozes. Yennefer to nebude vadit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 V pohode trtkaj krizom krazom...okrem Triss. S Keirou aj s tou na Skellige mozes. Yennefer to nebude vadit :) Výborně, aspoň se můžu více přiblížit ke knižnímu Geraltovi :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Září 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2015 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Září 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2015 Perfektni video :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cru4l Odesláno Září 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2015 Nemyslim si, že by to na to mělo vliv. Já jsem ohnul Keiru, Triss i Yen a nakonec se s Triss i zabydlel a odstěhoval do jinýho města :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.