Zaky Odesláno Říjen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2015 Ahoj, hraje tady jeste nekdo? :) Poridil jsem si nedavno ps4 a pristi tyden chci i Zaklinace. Ma otazka zni, je tady nekdo, kdo je vic v praci nez doma a dohral to? :-) Jaky je pozitek, kdyz clovek neceztl knihu a Zaklinace 2 si jen stezi pamatuje (uz je to hodne let, ale vim, ze me neuchvatil). Diky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2015 ahoj, hru jsem dohrál bez četby knih (k nim jsem se pustil až po dohrání) a bez hraní předchozích dílů a W3 jsem si užil tak, že je to jedna z mých nejoblíbenějších her ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Říjen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2015 Zaky přesně jak píše Mandaz dvojka mě vůbec nebavila ani jsem ji nedohrál knížky jsem ani neviděl natož abych je četl (ani se nechýstám je číst) a Zaklínače trojku jsem si užil a to mě rpg hry nějak neberou no a s tou práci vždycky se nějáky čas najde na dobrou hru si myslím ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Říjen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2015 Jo, to urcite ano :-) Ja jsem spis sportovni hrac a miluju exkluzivity (Heavy Rain, Uncharted, ....) no a tohle pokud ma cestinu k tomu, to musim dohrat. Ja docela RPG ahlavne pribehovy veci miluju. Tak snad me to pusti i k necemu jinymu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silentblok Odesláno Říjen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2015 Koupil jsem si to, jak to bylo posledně ve slevě. Dvojka mě dost bavila, tady jsem odehrál tak 3 hodiny a nemám to teda chuť znova zapnout. Škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Říjen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2015 Chci se zeptat, kdyz koupim bazarovku, budu nekjak omezenej? Treba, ze mi nepujdou DLC stahnout nebo tak neco :-) Diky za nazory, jsem zvedavy, abych nedopadl jako Silentblok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Říjen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2015 Těch 16 DLC by jsi měl stáhnout úplně bez problémů, to je zdarma pro všechny. Žádný kód nepotřebuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Říjen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2015 Chlapi mam moznost koupit anglickou verzi Zaklinace a chci se zeptat udajne pri poslednim updatu jsou tam ceske titulky je to pravda? Diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohynek Odesláno Říjen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2015 Prosím Vás, řeším dilema jestli koupit expansion pass z Amazonu za 25 dolarů, tedy asi 600 Kč nebo jestli mám koupit první DLC Hearts of Stone, které je v pre-orderu za 230 Kč na PS store. Bude i druhé DLC stát tolik? Vždyť potom se ten expansion pass nevyplatí a lepší je pořídit obojí v pre-orderu na storu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Říjen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2015 Prosím Vás, řeším dilema jestli koupit expansion pass z Amazonu za 25 dolarů, tedy asi 600 Kč nebo jestli mám koupit první DLC Hearts of Stone, které je v pre-orderu za 230 Kč na PS store. Bude i druhé DLC stát tolik? Vždyť potom se ten expansion pass nevyplatí a lepší je pořídit obojí v pre-orderu na storu ne? Pochybuji, že Blood and Wine bude stát stejně jako Hearts of Stone. Blood and Wine má mít něco kolem 20 hodin, zatímco první datadisk 10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Říjen 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2015 Prosim,mam na vas otazku, na jakou obtiznost hrajete? Ja na druhou nejlehci, ale obcas jsem menil na easy, je tu nekdo takovy kdo si jrava s obtiuznosti? Chci si vChutnat pribeh a nekdy je to zahul, ale hra perfektni :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cru4l Odesláno Říjen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2015 Poprvé jsem to dohrál na nejtěžší otevřenou obtížnost a první problém byl až u závěřečnýho bosse. A to hlavně poklesem FPS. Jinak se to dá hrát krásně a naopak obtížnost tý hře dodává knižní kouzlo - Geralt není vyloženě nezničitelná mašina :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka88 Odesláno Říjen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2015 Pochybuji, že Blood and Wine bude stát stejně jako Hearts of Stone. Blood and Wine má mít něco kolem 20 hodin, zatímco první datadisk 10. A jak jsi to tedy resil ty :)? Budes si porizovat expansion pass nebo budes kupovat jednotlive datadisky, ja porad vaham :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Říjen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2015 A jak jsi to tedy resil ty :)? Budes si porizovat expansion pass nebo budes kupovat jednotlive datadisky, ja porad vaham :) Já jsem si objednal fyzickou krabičku s gwintovými kartami :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka88 Odesláno Říjen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2015 Já jsem si objednal fyzickou krabičku s gwintovými kartami :-D no tak ted jsi mi dal uplne brouka do hlavy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Říjen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2015 no tak ted jsi mi dal uplne brouka do hlavy :D :-D tak ono 600 není zas tak moc. A navíc když si člověk uvědomí, že k tomu dostane karty a 10 hodin skvělé hry. Pro mě není co řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2015 Už je venku patch 1.10 a na ps4 má úchvatnou velikost 17,255 gb :D Ale bacha, prý kujví savy z New game + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2015 Changelog je taky úchvatný. Před 600položek plus slibovali lepší framerate. Už mám staženo 12gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohbar Odesláno Říjen 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2015 17 giga a stejne neopravili vadu s Vlkodlakem. Dost me to namichlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chosefina Odesláno Říjen 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2015 Mne dokonca spravilo niektore questy ako nedokončene a problemy s aktualnymi zostali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Říjen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2015 (upraveno) No, patch 1.10 mi nejde stiahnut - hlaska: Cannot download. To download the content, you must delete unnecessary content from system storage. Skusil som odinstalovat komplet hru,ale stiahnut mi to nejde ani tak. Teraz mam verziu 1.00. PS: Ospravedlnujem sa,ale moja chyba. Mal som malo miesta na disku. Tiez by ta hlaska mohla byt typu - Mate malo miesta. Potrebujete volneho xy GB. Upraveno Říjen 13, 2015 uživatelem taurus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2015 Tak krabickovka datáče z xzone už je na mé poště a dneska by mi ji měli doručit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Říjen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2015 Jojo taky jsem cekatel :-). Na karticky se moc tesim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2015 Mně by zajímalo jak je to s Frame dropama po updatu 1.10 prý se to o dost zlepšilo. Mne by na to zajímal váš názor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2015 Tak zatím jsem jen stáhl datáč a nezkoušel. Blesk mi spálil starou ps4 a přišel jsem o savy. Ale v recenzi na hrej píší, že verze x0 má otřesné bugy - třeba v úplně prvním rozhovoru prý měla postava místo obličeje mrkev :D Každopádně balení výborné, krabička je z takového pevného kartonu jak na desetipívo, karty jsou zase z pevného papíru. Popisky karet jsou v češtině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.