Bagster Odesláno Říjen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2015 datáč mě nezklamal a potvrdil že zaklínač je bezkonkurenčně hra roku ale máš pravdu bugu je tam požehnaně:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Říjen 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2015 Já teprve začínám, hlavní příběh jsem jenom naťuknul a vydám se řešit nejprve nějaké sidequesty. Fajn je přidání dalších 2 rychlých slotů pro lektvary atd, to mi udělalo radost. Toho jazykotepce, což je nová featura, jsem ještě nepotkal, jsem zvědavý jak to konkrétně bude fungovat, podle popisu to neznělo špatně, ale uvidíme, jestli to bude mít nějakou reálnou využitelnost. Jinak koho by to zajímalo, nebo kdo datadisk ještě nemá, tady je první díl mého let's playe datadisku, kde se mimo jiné setkám i s jednou z hlavních postav Olgierdem a jeho bandou: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Říjen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2015 Chci se zeptat když mám season pass stáhne se mi to samo nebo to musím někde hledat? Koupeno na cz store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2015 co jsem měl season pass na DC tak jsem musel všechno stahovat ručně na kartě hry, takže myslím, že u zaklínače to bude stejné - ručně stáhnout ze store. Datáč má něco kolem 4,8 gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Říjen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2015 Ani po patchi 1.10 neni opravena Zakazka: Nejhledanejsi na Skellige (Vlkodlak nejde stale zabit). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Říjen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2015 Ahoj kluci, jhraji zaklinace (zakladni verzi) a chci se zeprtat, zda je nejaky obchodnik, kovar atd. ktery mi da za priodej veci vic nez par penez? Runove kameny stoji treba 500, ale prodejem ziskanm jen cca 50 :) Mam 10 uroven a ted jsem vstoupil do Novigradu. Diky moc tza tipy a rady. Datadisk po dohrani poridim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Říjen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2015 no me pripada ze se mi to seka, strasne pomaly pohyb v inventari ,mapa atd. u zakladni verze jsem nemel apsolutne zadny problem ani z qesty ani s fps.ted asi pockam na dalsi patch :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl84 Odesláno Říjen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2015 Ahoj, nějaký tip na zvýšení úrovně?... :)... Nevěřím, že se dostanu nějak vysoko :).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Říjen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2015 Tak jsem dnes konečně dohrál hru (podařilo se mi to na levelu 35) a potvrzuji, že ani s patchem 1.10 není možné dohrát zakázku s vlkodlakem (nejhledanější na skelidge), jinak FPS jsou vylepšeny v oblasti bažin a dalších místech,tam kde byly znatelný dropy, je to teď celkem v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Říjen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2015 Ahoj, nějaký tip na zvýšení úrovně?... :)... Nevěřím, že se dostanu nějak vysoko :).. Já taky nevěřil, nakonec jsem skončil na lvlu 35. Prostě dělej zakázky a vedlejšáky, pořadně si hru vychutnávej a ty levely půjdou sami nahoru. Ta hra je hodně dlouhá. Nejvíc expu máš z questů, který jsou nejblíž tvému lvlu, což ti asi psát nemusím. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl84 Odesláno Říjen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2015 @hans999 díky za reakci, dám tomu čas :)... Ono to pak asi postupně naskáče jak píšeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Říjen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2015 Tak jsem dnes konečně dohrál hru (podařilo se mi to na levelu 35) a potvrzuji, že ani s patchem 1.10 není možné dohrát zakázku s vlkodlakem (nejhledanější na skelidge), jinak FPS jsou vylepšeny v oblasti bažin a dalších místech,tam kde byly znatelný dropy, je to teď celkem v pohodě. ja nevim co stim Qstem mate ale ja ho normalne splnil ale asi to bude tim ze uz to mam dohrane dost dlouho:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka88 Odesláno Říjen 14, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2015 Ja jsem to dohral asi 3 tydny zpet a taky jsem nemel s tou zakazkou problemy. Prozmenu mne nesel quest (nevzpominam si na nazev doporucena uroven, tusim lvl 30) s nejakou vezi. Mel jsem tam prvne porazit golema a pak osvobodit nekoho, ale s patchem se to nastesti rozjelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Říjen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2015 Nejhledanejsi na Skellige a s tym spojeny problem so strajkujucim vlkodlakom je nefunkcny od patchu 1.07...dovtedy bolo vsetko ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Říjen 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2015 (upraveno) Mám prosbu na někoho kdo má taky gwintové karty (které jsem si koupil k datadisku Srdce z kamene) jestli má taky v balíčku příšer o 3 karty více než scoiatael. Vím, že o nic nejde a jelikož je tam ještě karta na sledování bodů a dvě které popisují schopnosti scoiatael a příšer tak mi celkový počet odpovídá 154 kartám, ale ptám se jen ze zvědavosti protože jsem čekal, že oba dva balíčky budou mít stejný počet karet. Upraveno Říjen 15, 2015 uživatelem Al Capone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2015 On splnit jde ale způsobem že Vlkodlaka zabíješ. Pokavad se nepletu tak je to quest v těch zahradach a tam se mi taky nedaří tu kledbu zlomit. Pouze ho zabít ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Říjen 16, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2015 On splnit jde ale způsobem že Vlkodlaka zabíješ. Pokavad se nepletu tak je to quest v těch zahradach a tam se mi taky nedaří tu kledbu zlomit. Pouze ho zabít ;) To je jinej ukol, tendle v zahradach jsem splnil, ale nejhledanejsi na skellidge mi tam stale zustava.. Vlkodlaka jsem v podstate zabil a rve na miste, nelze s nim ale dal cokoliv provest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlady Odesláno Říjen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2015 Tak včera dohráno (HoS) a musím říct že se datadisk povedl. Moc pěkný příběh a úkoly hodně bavily :-) Plno nový zajímavých postav, prostě spokojenost :-) Spoiler...... Jak Vám dopadl konec ? Pomohli jste mu, nebo jste nezasahovali ? Já ho zachránil, tak by mě zajímaly jiné alternativy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapella Odesláno Říjen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2015 Zdar borci chci se zeptat ten datadisk ma ten kod v něm ke stažení nějakou dobu použitelnosti?asi má ale zatím se mi to nechce rozdělávat a s mým časem k hraní se k tomu dostanu tak příští rok v letě.Díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2015 Tuším rok 2049 nebo 2069, už si to přesně nepamatuju, ale překvapilo mne že to je tak dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapella Odesláno Říjen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2015 Jj díky ja jsem měl představu že to bude tak konec roku16 takže je to v klidku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2015 Takže díval jsem se na kupon a platnost je do 1.1.2038 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2015 Tak já začal hrát Zaklínače teprve dneska, a musím říci že zatím super :) . Úrovně jdou sice docela pomalu, ale to mě aspoň donutí dělat i vedlejší questy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka88 Odesláno Říjen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2015 Zezacatku to jde dost pomalu, pak se to o neco zlepsilo,aspon mne to tak prislo :)). Ale je to super hra a zavidim,ze teprve zacinas :D ja to dnes dohral i s datadiskem. Zacal bych znova,ale hral jsem to snad 100 hodin,takze se mi do toho ted uplne nechce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl84 Odesláno Říjen 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2015 Já musím říci, že tomu nechávám volný průběh :)... Stejně jako Zaklínač se brouzdám krajinou a co přijde, to přijde :)... fakt zatím super 👌... teď jsem ve fázi "Krvavý baron", takže ještě asi hodně před sebou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.