Cartman182 Odesláno Duben 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2016 Mysl,ím že tohle nejde ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Duben 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2016 Nemas starsi save? Ja som si priebezne robil savy na viacerych slotoch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neromander Odesláno Duben 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2016 Zo začiatku som to ukladal, ale potom som už len prepisoval jeden a ten istý slot. Netušil som, že sa také niečo udeje. Divím sa, že v hre nie je žiadne upozornenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Duben 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2016 v hře jsou stovky úkolů je nepodstatný, že ti jeden vedlejší selhal kvůli drobnosti... jen těch, které ti uniknou, protože o nich ani nevíš..... těch je tolik... dál je plno úkolů, které jsou přímo závislé na tvých rozhodnutích, takže ani nejde mít všechny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2016 datadisk o Víně a krvi ofic potvrzen na 31. května :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Květen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2016 Myslite ze se dockame i GOTY edice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2016 e to CD Projekt RED, takže já předpoklödöm, že orčetě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hoogen Odesláno Květen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2016 mám dotaz....ve vedjších úkolech mám ty závody na koních ale i když ho vyhraju tak se mi nedškrtne jako splněná pořád mi tam visí :-) nevíte co s tím?nebo to tak má být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Květen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2016 Těch závodů na koních je víc, musíš jít znovu za tím samým člověkem, který organizoval předchozí závod a jezdit je tak dlouho, dokud se ti ten úkol neukáže jako splněný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Květen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2016 Kluci nemel nekdo problem se ziskavanim zkusenosti? Dostanu treba za splneny ukol v hlavni linii jen 4 body a pritom kdyz se mrknou na youtube, tak je to treba 90... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2016 Zavisí na tom, jaký si level a jaký doporučený level má ten úkol, který plníš. Ideálně když máš +-stejný lvl jako ten úkol. Ale pokud máš lvl postavy o hodně větší než lvl úkolu, dostaneš třeba taky jen 1 bod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Květen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2016 Ajo takhle...tak to je asi vse ok... Mam level 18 a level ukolu je 11. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2016 tak to bude určitě tím ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2016 Je venku novy update. Celkem prijemne zmeny inventare, mapy atd a rekl bych ze i texty jsou o hodne vetsi. Asi priprava na zitrek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2016 Nedavno jsem si koupil Zaklinace a uz jsem si zacal zvykat na to prostredi a oni mne to ted zmeni :D . Tak si musim zvykat zase od zacatku..., kazdopadne neco je prehlednejsi, ale neco bych rekl ze bylo lepsi predtim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Květen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2016 Je to docela velká změna. Celkově ji hodnotím pozitivně, ale když člověk odehraje více než 100 hodin ve starší verzi, tak se docela těžko zvyká na takové novinky. Po updatu mi ale úkol Sběratelská vášeň skočil do nesplněných, což nechápu, protože v něm jde o posbírání všech karet a není teda možnost, jak jej "pokazit". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2016 Taky mne to hodilo ten ukol do nesplnenych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Květen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2016 Zrejme jste neuspeli v tournamentu:-( Quest titled Collect 'Em All is now marked as failed if player does not succeed incollecting Milva, Vampire Bruxa and Dandelion gwent cards during gwenttournament in quest titled A Matter of Life and Death. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spatty Odesláno Květen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2016 Včera jsem koupil seasson pass. Tak aspoň bude důvod začít novou hru + abych měl platinu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2016 Tak z vínového datáča mám odehráno tak hodinku a něco a dojmy jsou veskreze pozitivní. Herní svět je výtečný, Toussaint je na pohled výborná změna k lepšímu, stejně tak i mluva/cz titulky ke květnaté mluvě rytířů. Grafika se mi zdá zase o něco lepší, a to už v původním Velenu. Také překopaný inventář se mi líbí. Co mne ovšem zamrzelo jsou menší technické problémy, občas obraz nepříjemně zacuká (úvodní boj v Touss., i pitomá procházka od řeky ke knajpě) a také sem tam kolidují textury (při boji jsem v pohodě prošel kolegou, stejně tak i Klepnou, jeden potvorák sa zasekl v rákosí a pomohl mu až můj meč :lol: ). Rozhodně koupi nelituju, mám krabičky obou datáčů + sběratelku původní trojky, takže su spokojené :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Červen 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2016 (upraveno) Zrejme jste neuspeli v tournamentu:-(Quest titled Collect 'Em All is now marked as failed if player does not succeed incollecting Milva, Vampire Bruxa and Dandelion gwent cards during gwenttournament in quest titled A Matter of Life and Death. Vůbec si nepamatuju, že by v úkolu A Matter of Life and Death byla možnost účastnit se nějakého turnaje. Upraveno Červen 2, 2016 uživatelem DeviR1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Červen 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2016 On tam bohužel není jako povinná součást a kdekomu asi může uniknout:-( Je to někde na horním nádvoří, kde proběhne rozhovor mezi Triss a Moritzem. Lze tam odehrát postupně tři karetní partie a získat karty Milwa, Bruxa a Marigold. Jinak musím říct, že po posledním update zmizely i dva poslední drobné nedostatky, které pro mě hra měla;-) Vlastně jeden zůstal - nejsem si jistý, jestli mě po dohrání datadisků bude ještě bavit nějaká další hra;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokoppd Odesláno Červen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2016 Chcem sa podeliť o moje prvé skúsenosti so Zaklínačom. Musím uznať že hra sa podarila a grafika je úžastná. Hráteľnosť je tiež super. Ale aj napriek tomu mám zopár nedostatkov. Nepáči sa mi že pri jazde na koni nedokáže kôň preskočiť úplne banálne veci. Ako napríklad som sa pár krát zasekol na kameni ktorí by sa dal jednoducho prekročiť ale môj koník ho môže len obísť, tak isto aj napr. nízky plot. škoda že nevie skákať :) Druhá vec čo ma zaskočila ale to neviem či je iba v mojej hre chyba ale pri misii Dámy z lesa keď som vošiel do toho veľkého stromu a priniesol som tam čierneho koňa tak mi začal vypadávať zvuk. Hlas toho stromu nebolo vôbec počuť iba titulky a iba sem tam zaznel dáky zvuk. Potom som sa vrátil k tým dámam a tiež nerozprávali iba sem tam jedna veta bola počuť. Dúfam že sa to viac už nebude opakovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Červen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2016 Nevíte jestli vyjde na placce i se všemi datadisky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Červen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2016 to je divny,me v tydle casti sel zvuk uplne v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.