okajos Odesláno Červen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2016 zdravím takové problémy jsem v té části taky neměl..akorát semotamo se mi stane že postavička nechce zrychlit/utíkat/aby po nějaké době šlo vše ok-prostě v tom okamžiku jde jen chůze,taky se mi občas stává že rozsekané věci po nějakém boji levitují okolo mne nebo nad zemí a dále že někdy jak se vracím k nějakému úkolu tak se mi označí země kde tedy ten úkol je ale jak chci najít pak na mapě té země kde je místo kde mám jít tak nic a jsem nahraný/ani ta žlutá šipečka která jinde usnadňuje najít to místo tam není-přitom se jedná o důležitý úkol na ktery jsem předtím neměl a hra mi píše že se mohu pak kdykoliv vrátit až budu třeba silnější a já se chci vrátit chci a chci:wohow:ale nemám bohužel kam:roll:..takže u mne určitě nehrozí že budu mít vše splněno.....ale jedeme dále... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2016 Ja jsem teda za celou hru s zadnym ukolem problem nemel. Ani zadne extra velke bugy, ale jedine co me desne sere je to ovladani kone. To je pekne ♥♥♥♥♥ni. Jediny ukol, ktery se mi nepodarilo dokoncit byl v DLC o vine a krvi, tam jsem mel najit nejaky poklad, tak jsem ho nasel vzal si veci, ale porad mi to ukazuje, ze ho mam najit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Červen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2016 Nebol to nahodou poklad v jaskyni pod vodou? Mal som ten isty problem. Dal som si starsi save a vsetko ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2016 (upraveno) Nene, byl to poklad u takovych tech vykopavek,bylo tam par stanu a diry v zemi. EDIT: ukol se jmenuje Carnarvonova kletba Upraveno Červen 21, 2016 uživatelem Manoust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coberak Odesláno Červen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2016 cau potreboval bych radu koupil sem si zaklinace trojku ale je bez cestiny coz me sere:-( nevite jak ji tam dat zda po updatu hry tam naskoci :? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2016 ahoj, už to tu lidi párkrát psali že po stáhnutí updatu se jim do hry přidala i čeština, ale osobně mám diskovku z cz distribuce, takže nemohu ověřit. Každopádně stáhni update, bez nich se možná ani nedočkáš konce ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coberak Odesláno Červen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2016 ok stahuju ma to asi 25GB :-( :-D chvili potrva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Červen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2016 Tak jsem se včera asi na 3 hodiny zasekal u toho gwintového turnaje v O víně a krvi. Musíte hrát se skelligským balíčkem (což je podle mě asi ten nejhorší, který v té hře je) a abyste vyhráli turnaj, musíte vyhrát 4 hry v řadě bez možnosti průběžného uložení. A protože jsem fakt potřeboval tu trofej pro vítěze, abych si ji mohl vystavit v ložnici, tak jsem to hrál pořád dokola, až se asi na desátý pokus zadařilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Červen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2016 Po kazdej vyhratej hre sa ti to uklada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Červenec 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2016 Aha :-D Tak do New game+ jsem chytřejší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamut86 Odesláno Červenec 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2016 Zdarec ve spolek...Mam takovej dotaz.Da se jeste nekde koupit datadisk Zaklinac 3 srdce z kamene limitovana edice?Dekuji za vsechny rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2016 Ahoj, pokud myslíš krabicovku, tak se poraď s tetou heurekou, pokud se tam nezadaří, tak snad jen sledovat inzeráty nebo aukro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moneyy Odesláno Červenec 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2016 Osobně jsem se pokoušel tu edici sehnat i přes heureku, ale je to beznadějně vyprodaný. (Už cca před 14 dny) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Červenec 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2016 Pred nedavnem tu nekdo prodaval jenom karty za litra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno Červenec 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2016 Tak to kupte na ebayi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamut86 Odesláno Červenec 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2016 Na ebay sem to nenasel a heureka uz taky nic...To me se.e,musim ho sehnat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moneyy Odesláno Červenec 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2016 mamut86: na Ebay se dají ty karty pořád sehnat jen ta cena je trochu vyšší a jsou většinou PL. http://www.ebay.com/itm/WITCHER-3-GWENT-CARDS-ALL-4-SETS-BLOOD-AND-WINE-HEARTS-OF-STONE-POLISH-EDITION-/291808889663?hash=item43f12a4b3f:g:ogAAAOSwNuxXY85R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamut86 Odesláno Červenec 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2016 ja chci prave sehnat cz edici...PL je me k nicemu.Kdyby se zadarilo i s kodem tak i ten litr bych za to dal.Musim cekovat net...Ale jinak diky za info:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moneyy Odesláno Červenec 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2016 Cz bude s cenou ještě jinde ( na aukru co jsem jednou koukal byla 1,5k jen za ty karty ze srdce z kamene) a pokud se nepletu jde tam spíš o ty čísla než o text na kartách ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Červenec 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2016 (upraveno) http://www.herni-svet.cz/zaklinac-3-krev-a-vino Upraveno Červenec 15, 2016 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Červenec 15, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2016 A neshání náhodou dotyčný Srdce z kamene, který je už vyprodaný? Krev a víno je poslední DLC, kterých je zatím všude hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Červenec 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2016 (upraveno) No jo pravda. Ani jsem nevěděl, že u Srdce byly také. Budou v GOTY také ? Myslím komplet sada karet z obou DLC ? Upraveno Červenec 15, 2016 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Be Serious Odesláno Červenec 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2016 Zdravím. Pokud koupím DLC Srdce z kamene na PS store, budou tam české titulky? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SirPotkanus Odesláno Červenec 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2016 Hra ze store ma cestinu? Dik:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2016 Pokud hru pripadne DLC koupite z ceskeho store, tak bude mit cestinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.