spoock Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 Pošta to potentila, takže budu hrát až zítra :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 Njn, Česká Pošta :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 hele hraju to už od půlnoci ale verzi 1.01. Prostě ten update nejde stáhnou (209mb a pak nějaká chyba) Má někdo stejněj problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big_jesus Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 Me info...Objednano z exasoft a dneska mi to CP dorucila :) Pustil jsem to na 15 minut a hned na me vybafl prolog s anglickyma titulema :( pote uz sly nastvit CZ titulky...prvni dojmy ze hry mam samozrejme z grafiky..vic jsem neresil.Grafika z uvodni nehratelneho uvodu me zarazila(rikal jsem si,ze by to mohlo klidne bezet na ps3)..pote jsem vysel na balkon a rikal si ze je to supr..10 minut jsem koukal na vyhled z balkonu a pak uz jsem si to nechal na vecer a na 14 dni dovolene :-) Preju prijemnou zabavu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 14 dní dovolené, to je život :)Mě trošku zarazila cena oprav meče, zbroje atd. Stojí to fakt hodně a ještě to neopraví na sto procent, ale jen o něco. Tenhle systém si teda nepamatuju a je podle mě dost krutý. Ale nevím jak moc má poškození vliv na poškození v boji. Je to Jako v Bloodborne, že se snižovala účinnost zbraně? A nebo je to jen o tom, že se pak meč zlomí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikopol Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 (upraveno) Malinko off topic, ale kdyby si chtěl někdo zahrát už dneska, tak mám jeden kód z grafiky navíc (pozor- pc verze , ja hraju na ps4, takze je mi k nicemu)...za pětikilo se ho vzdám :-) Upraveno Květen 19, 2015 uživatelem Respecto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 Zatim sem to od rána nevypnul, a musim říct, že je to slušná jízda. Občas mám akorát problém s poklesem FPS nebo s nedokreslováním textur. Snad to vyřeší nějaký patch v blízký době. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 (upraveno) Me to jednou spadlo error nebo co, ale zatim teda spokojenost je to bomba. Tak error me to hodilo uz 2x a vzdy pri hrani karet a zmacknuti trojuhelniku :-(, ale to se deje jen pri jednom zmacknuti ne kdyz se drzi trojuhelnik na vynechani tahu. Upraveno Květen 19, 2015 uživatelem MajlloB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 Pošta to potentila, takže budu hrát až zítra :cry: Nemáš to náhodou z xzone? Mne se stalo přesně to samé. Nakonec jsem to ale řešil osobkou a koupí sběratelky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 jo, xzone, ale nezlobím se, jeden den to přežiju, koukal jsem na let´s playe na PS4 a stáhl první dvě DLC :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 Me to jednou spadlo error nebo co, ale zatim teda spokojenost je to bomba.Tak error me to hodilo uz 2x a vzdy pri hrani karet a zmacknuti trojuhelniku :-(, ale to se deje jen pri jednom zmacknuti ne kdyz se drzi trojuhelnik na vynechani tahu. Tak to se mi stalo taky, při hraní karet. Zrovna se dařilo, doufám, že to nějak ošetří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 Uf ja uz se bal ze mam nekde problem tak diky ze jsi se ozval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 jo, xzone, ale nezlobím se, jeden den to přežiju, koukal jsem na let´s playe na PS4 a stáhl první dvě DLC :D Prosím tě, kde jsi stáhnul ty první dvě DLC? Tím mě trošku naštavi, protože hra neobsahuje žádný kod a ani nenapsali, kde se to dá stáhnout. Byl jsem na ofiko stránkách a nic nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 Dej related items pod hrou, kazdy tyden budou vychazet 2 dlc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 vite jak je to stou ulozenou pozici ? mam dat simulaci nebo ne ? neak sem nepoznal rozdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemakbasak Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 Hra uz mi taky spadla (pri kartach a trojuhelniku) ... A pokles FPS se deje uplne porad, Day 1 patch samozrejme mam, zatim teda zadna slava no ;-((( Doufam v brzky patch, porad se to seka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 kovator: Taky jsem dal tu simulaci, ale nevím jský to má význam. Ale pánové, tak jsem tedy nainstaloval obš DLC a nové vlasy ani zbroj se mi do inventáře nepřidala. Pořád mám jen tu první zbroj co na začátku. Nevíte kde to teda jde změnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 To s tou simulací savu před spuštěním hry pěkně zpackali. 95% lidí nechápe co která možnost znamená a nedivím se, taky jsem nechápal. Až na IGN jsem našel článek, který to vysvětlil. Jde o tom, že pokud dzvolíte simulaci, tak po úvody hry (prý cca 1-3 hodiny) bude scéna, kdy si budete moci navolit různé rozhodnutí z předchozích dílů (takže něco jako dragon age keep). Pokud to zapnete bez simulace, tak tam ta scéna nebude, a ta hra použije jakoby stav světa a rozhodnutí podle toho jak to nastavili tvůrci. Zní to divně, protože "zapnutá simulace" zní spíše jako by to bylo právě tak, že to bude navolené od tvurců, ale je to opačně. http://www.vg247.com/2015/05/19/the-witcher-3-wild-hunt-to-simulate-or-not-to-simulate-a-witcher-2-save/ Jinak pokud by to někoho zajímalo, tady je prvních 30 minut ze hry, které jsem nahrál. (Je to sice z PC verze, ale s dualshock 4 kou :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 Tak co jsem se dočetl, tak tu zbroj si musím koupit u obchodníka, což teda nechápu k čemu to DLC teda je když si to musím stejně koupit. Já myslel, že to prostě přidají do inventáře a ty vlasy nevím kde se dají sehnat, nebo přiřadit. Fakt divné...nechápu proč to prostě nepřidali hned do inventáře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 Mě teda zarazila kvalita zpracování stromů a celkově vegetace... Nic moc jako.. Ale tak asi by to už víc neutahlo :-[ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 (upraveno) Mě teda zarazila kvalita zpracování stromů a celkově vegetace... Nic moc jako.. Ale tak asi by to už víc neutahlo :-[ No tak treba boure s destem vypada hodne dobre a jak tady pises, ze nic moc kvalita vegetace a stromu, tak nesouhlasim a asi buh vi co jsi od toho cekal. A netusite jestli se da v domech nebo u ohniste upravovat jidlo, syrove maso atd ? Upraveno Květen 19, 2015 uživatelem MajlloB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 Tak nevypadá to špatně,já sem spokojenej :)Ale musim říct,že mě rozsekalo,když byla bouřka,všude tma a píše mi to u počasí jasno a obrázek sluníčka :) Jinak sem jedinej komu připadaj popisky itemů strašně malý? Nemůžu to pomalu ani přečíst ze vzdálenosti,odkud hraju normálně, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 Mám stejnej problém, když hraju z gauče, jako normálně, tak na to musim hrozně žmourat :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2015 dojmy PC: za mě super prostě krása. Je to jak simulace lesa, to je pecka, poprvé jsem v nějaké hře slyšel kukačku :D Jinak ten moment, kdy zjistíš, že zabíjením potvor neexpuješ :) Hraju na na předposlední obtížnost (krev a kosti ?) a super, ať žijou lučištníci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dyplodok Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 (upraveno) Me prvni pocity po asi 3 hodinach hrani na PS4 - grafika prumer - soubojovy system je tragickej. Takhle spatne to udelany sem dlouho nevidel. Neni vubec zadna zpetna vazba, jestli jsi trefil nebo ne. Ani zvukova a tezko rict jestli vizualni. Nepratele (zatim ghul a nejakej ten "potapec") uskakujou nebo spis lagujou smerem od vas. Urcite tomu dam sanci, ale cekal sem to daleko promakanejsi. Celej engine je velice prkenej a neohrabanej (predchozi 2 dily jsem nehral) Upraveno Květen 20, 2015 uživatelem dyplodok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.