Susperian Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 vyplatí se chodit zejména na lokace "?", kde se Vás následně většinou pokusí zabít ale je to vykoupeno kvalitním lootem. Tzn. za moby nic expa, ale dobrej loot. Jinak expení příběhem a Qstama se mi líbí. Prosím tě, co znamená vykoupeno kvalitním lootem. Nevím co je loot :) A nevíš jak je to s opravou zbraně? Jestli když je nižší, tak dává menší damage. Tohle se mi vůbec nelíbí, v minulých dílech to myslím nebylo. V bloodborne mi to nevadilo, protože to nebylo drahé, ale tadya je to docela pálka a ještě tu zbraň neobnoví na 100 procent. Jinak co se týče soubojů v pohodě, ale víc se mi to líbilo v bloodborne. Přišlo mi to přehlednější a přesnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 Loot no to je to co najdes v truhlach v dane lokaci s otaznikem treba. A ano cim vic mas poskozenou zbran tim mensi dmg. No a co jsi cekal prochazku ruzovym sadem :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 (upraveno) oprava / poškození zbraně by možná mohla být méně častá / levnější. Ono je tam všechno drahé, celé kuře s léčením na 10s za 63orénů to je jako dost ne... zlaté KFC. Jinak sem si nevšiml hned, že se Vám lektvary např. Vlaštovka (heal, tox. 30) se obnoví při meditaci pokud máte alkohol (alkohest či jak ) max. počet 3ks lektvaru. Upraveno Květen 20, 2015 uživatelem Luckass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 Loot no to je to co najdes v truhlach v dane lokaci s otaznikem treba. A ano cim vic mas poskozenou zbran tim mensi dmg. No a co jsi cekal prochazku ruzovym sadem :-D To samozřejmně ne, ale ta cena těch oprav je šílená a ještě ti to opraví jen o pár bodů. V bloodborne to bylo vyřešeno líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 Ja myslim ze se to v prubehu hry zlepsi :-) financni stranka, doufam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 Hmmm, co mne zarazilo, tak poklesy fps to není dobré.... Takže Xbox tentokrát vyhrává :) Ale mám pocit, že běží v menším rozlišení, nebo ne? Pokud ve stejném a má vlastně horší Hw, tak jde vidět, že vývojáři umí líp pracovat s Xboxem, než s PS4. Rozdíly tam jsou velké. Je rozdíl na PS4 29 a na Xbox 35 fps. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 Pokud vím, běží v dynamickém rozlišení...někde 900p někde 1080p....ovšem poznat to zdá se není. Na xboxu je ovšem běh plynulejší.....pak ovšem nechápu, proč neudělali raději i na PS4 jen 900p. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 První dojmy: Obsah balení luxus,na základní edici fakt super,navíc jsem bral v Exasoftu a cena 1.500,- paráda. Hra po najetí do menu mi nešla spustit (jenom dlouhý loading), pomohl až restart PS4. Hodnocení po prvních dvou hodinkách(hráno na předposlední obtížnost) Skvělá atmosféra, kterou si pamatuji z jedničky(dvojku jsem nehrál), dějová linka vypadá hodně zajímavě a už se těším co se bude dít dál, boje zatím hodně dobrý, člověk si musí dávat bacha. Grafika mi přijde boží na možnosti konzole a na to, že je to open world hra. Nechápu proč má někdo potřebu tohle hejtit, to vypadá na hru roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 kdybys to koupil na prokonzole.cz tak tomáš za 1449 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 budu mít na prodej pár kusů collectorek na ps4, kdyby měl někdo zájem soukromá zpráva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 trochu OT: prodám 1 volný kupon na PC , hra Witcher 3. Kdyby měl někdo zájem tak SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 Kdyz vypiju elixir treba kocku da se nejak jeji ucinek zrusit nebo musim cekat az vyprcha? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikopol Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 Myslím, že ne, ale můžeš zkusit meditovat po dobu trvání lektvaru. Tak jsem to aspoň dělal ve dvojce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 je tam na to lektvar "bílý medvěd" který to ruší a snižuje toxicitu jestli se nepletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 Kluci, jeden dotaz. Jak je na tom Soundtrack, myslím jako stav disku. Já si teď rozbalil PC verzi i PS4 a oba ho mají dost poskrabany. Také jste to tak měli, nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 Na ps4 ani skrabanec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 Kluci, jeden dotaz. Jak je na tom Soundtrack, myslím jako stav disku. Já si teď rozbalil PC verzi i PS4 a oba ho mají dost poskrabany. Také jste to tak měli, nebo ne? Jak může být nový disc poškrabaný? To je nějaký divný.. Já mam pc verzi a soundtrack je ok. Začal jsem hrát až dnes a zatím jsem nadmíru spokojen :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 kruta: Tak mé CD taky v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nerf1468627183 Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 Zdravím, chci se zeptat , jak sezenu tu zbroj co byla v DLC ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 Tak já nevím, možná nějaký problém při balení. Hraju už 10 minut a z toho mi už 2x hra spadla. Takže zatím muj dojem ... perfektní :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 krůto, soundtrack ve stopro stavu, hráno včera cca hodinku, dneska cca tři hodinky a hra ani jednou nespadla. Hráno na ps4 bez day one patche. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 Tak já nevím, možná nějaký problém při balení. Hraju už 10 minut a z toho mi už 2x hra spadla. Takže zatím muj dojem ... perfektní :D A spadla ti při hraní karet, nebo normálně během hraní? U těch karet to dělá "hodně" lidem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 20, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 Ty karty nehraju, nepoužil jsem žádný kód a ty jsou na kódy ne? Spadlo mi to na hradbach před cvičením s Cirou a pak při cvičení, takže asi tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 Tak je rozdil hrat na VELKE SUPROVE TV nebo na malinkem monitoru a vypada to fakt dost suprove. Je to na dlouho pffff. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Květen 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2015 Verze na PS4 jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.