kruta Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 (upraveno) Info: Vydavatel: CD Projekt RED Datum vydání: 19.5.2015 Oficiální web: http://www.thewitcher.com/ Něco od vývojářů: Společnost CD Projekt RED oficiálně oznámila název své další chystané hry: Zaklínač 3: Divoký hon. Dále také oznámila, že tato vrcholná hra z této série bude poslední zaklínačskou hrou od tohoto studia. Zaklínač 3: Divoký hon skloubí vyprávění příběhu podle voleb hráčů, které je pro CD Projekt RED typické, a živoucí otevřený svět, který bude větší než jakýkoliv jiný v celé historii RPG. Vydání, engine: Hra vyjde současně na všech hi-end platformách v roce 2014. Znamenité výtvarné provedení spojené s podporou REDengine 3 využije Zaklínač 3 veškerých výhod a technických schopností moderního hardwaru a představí tak nový standard vizuální stránky RPG her. Zajímavosti: volné cestování v lesích, horách, městech, vesnicích otevřený svět je 30x větší než oblast v Zaklínači 2! Obrázky: Trailer: Upraveno Únor 2, 2015 uživatelem kruta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Březen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2013 Aneb Skyrim 2 ..... I tak se brutálně těším Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 doufám že bude obsahovat i české titulky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nu.frix Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 Pokud ano, tak hlavne aby obsahoval i anglicke. Hru s cestinou jsem uz hodne dlouho nehral, protoze cestina hru vetsinou kazi a hodne vtipu clovek vubec nepochyti/nepochopi. Jedina hra v cestine, ktera je must-have je Mafia 1 a 2 a pak jeste Vietcong a VC:Fist Alpha, tedy hry od ceskych vyvojaru kdy cestina neni jen tupy preklad, ale stoji za ni sami autori. Navic ... takovy Fallout vam neskutecne rozsiri jazykove znalosti. Cist eBooky a noviny v Deus Ex:Human Revolution je vazne zazitek. Navic mi vadi kdyz treba ve hre mluvi o nejakym miste v ceskym prekladu a misto se pak jmenuje uplne jinak, popisy jsou jinak atd., protoze jsou v anglictine. Dle myho preklady kazi hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Květen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2013 Tak jsem prošel 2jku a doufám,že když si to koupím na PS 4 a nebudu mít savy z 2 dílu,nebude to tak velký rozdíl jako v Mass Effect. Například savy z Witcher 1 do 2 se mi líbili , nějak extra se tím hra nezměnila.Doufám že tot ak bude i u W3 BTW: Ke konci W2,jak útočí Nilfgaardd na celou zemi,kde se bude odehrávat ten 3 díl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Kvůli této hře si koupím PS4. Když nepočítám TES, tak Zaklínač je jediná kvalitní RPG série, která mě dokáže, jako milovníka Gothic, hráčsky potěšit. Navíc všechno, co jsem doposud o W3 slyšel, bylo vždy dobré. A na PS4 si ho koupím kvůli tomu, že to výjde nejspíš levněji, než si postavit výkonem odpovídající PC :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 javak: Dneska sem čekoval trailer a vypadá to bezvadně. Ale nechápu, že tady mluvíš, že PS4 výjde levněji, než si skládat výkonné PC, když v popisu máš NTB, který to musí rozjet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 javak: Dneska sem čekoval trailer a vypadá to bezvadně. Ale nechápu, že tady mluvíš, že PS4 výjde levněji, než si skládat výkonné PC, když v popisu máš NTB, který to musí rozjet :D No, myslím, že můj notes možná W3 rozjede, ale tak na low detaily :D. Navíc jsem za ten notebook dal taky 3x cenu PS4 ;). Myslel jsem to tak, že postavit stolní PC, které by rozjelo Witchera 3 na stejné grafické úrovni, jako bude na next-gen konzolích, by bylo dražší, než si koupit tu PS4 ;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2013 Tak to je jasné no, ale je to o optimalizaci. Kdyby chtěli, tak to optimalizujou i na slabé PCčka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 Dvě nový videa a screeny - http://www.ips4.cz/2013/06/zaklinac-3-nove-trailery-a-hd-obrazky/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Červen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2013 Dvě nový videa a screeny - http://www.ips4.cz/2013/06/zaklinac-3-nove-trailery-a-hd-obrazky/ Ehm,staré... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 na tohle taky tesim. jsem zvedav, kdy to vyjde a jestli tam nedaj nejake kvalitni titulky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuldik Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 Jen doufám , že to letos stihnou.Ale jinak pokud vše dopadne jak má bude to hra roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckgreen Odesláno Únor 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2014 Tohle bude pecka ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2014 (upraveno) Tak grafika na PS4 bude na úrovni high PC. Ultra bude jen na PC. Jasně to se dalo čekat, přeci už je konzole 6 měsíců stará :D Škoda no. Bude to vypadat samozřejmně skvěle, ale u takové hry chci ultra, protože to bude zážitek. Sice ultra bude podle mě jen v nasvícení a nějakých efektech a rozdíl asi nebude až tak patrný, ale ten pocit :-) Nezbývá než to zkusit na PC, možná to ještě dám :-) Nějaké info: http://www.eurogamer.cz/articles/2014-06-19-zaklina-3-bi-na-xbox-one-900p-na-playstation-4-1080p Upraveno Červen 19, 2014 uživatelem Susperian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2014 Mi příjde Ultra nastavení obvykle jako mrhání přebytečným výkonem. Skoro se to nedá poznat a žere to neskutečně výkon. Jo, chápu, že někdo to chce mít eňoňůňo, ale i tak. To, že to bude na konzolích nové generace vyladěné je dobré znamení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2014 (upraveno) Tak to každopádně. Rozdíl většinou není nějak extra poznat a máš pravdu, že co se týče žravosti, tak je to pořádný nepoměr, to vždycky nadávám :-) Ale já jsem právě bohužel ten typ co to musí mít vykutěné na co nejlepší. Takže si vždycky hraju detailně s nastavení (pokud to jde) a nakonec to mám vykutěné na max co to dám :-) Jsem zvědavý jak se s tím vývojáři poperou. Pro mě je zaklínač nejočekávanější hra. Ikdyž jsem se zařekl, že na PS4 budu hrát jen a pouze exkluzivitky a ostatní na PC, tak u Watch Dogs jsem to už porušil. Ale třeba Wolfíka hraju na PC, kde je sice to hnusné doskakování textur jako u Rage, ale dá se to přežít. Upraveno Červen 19, 2014 uživatelem Susperian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Červen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2014 Já doufám, že u mě to pořeší jen vyměna zdroje a grafiky (momentálně 550W zdroj a Nvidia 660TI AMP!).PS4 si pořídím jen na exkluzivity protože Witcher se prostě musí hrát na max pokud jsi fanoušek (a más na upgrade peníze samozřejmě) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yiahimyr Odesláno Listopad 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2014 Čau, uvažoval jsem o zakoupení Zaklínače v předprodeji, teď už v tom mám jasno a určitě si ho během týdne pořídím. Chtěl bych se ale zeptat na nějaká doporučení - na Heurece je u několika obchodů zajimavá cena, ještě zajimavější je pro mne ale datum vydání. Napřiklad originalky.cz uváději datum již 10.02.2015, přičemž ve většině jiných obchodů je datum až o dva týdny později. Mohu tomu důvěřovat? Jaký obchod byste preferovali vy - můžete nějaký doporučit? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2014 Pokud by byl zájem, již teď prodam kód na stažení hry, který bude aktivní v den vydání.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umbazz Kingdom Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Předobjednáno! bude to luxus, teším se . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 (upraveno) Za čtrnáct stovek, 100 hodin herní doby? Myslím, že není o čem uvažovat. Musím si už dopředu v práci nahlásit volno :cheesygrin: Upraveno Leden 9, 2015 uživatelem Assassin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Taky bych předobjednal, jen chci ještě počkat, jestli se neobjeví někde nějaká zajímavá edice. Ta sběratelská byla tuším hned pryč, tak uvidíme jestli ještě něco nevymyslí. I když i ta základní verze obsahuje tolik věcí, co u jiných her sběratelské verze :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Leden 9, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Jiná sberatelska edice nebude a nechtějí povolit ani půlnoční prodeje, plakáty atd. ... rád bych udělal nějakou Prokonzole edici, ale potřeboval bych nějaké nápady, co by jste přivítali jako bonus oproti klasické verzi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Leden 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2015 Ja objednal z Gameleaderu alespon obyc v drevene krabicce na ktere je nahore ten medailon... Nevypada to spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.