Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 250
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

:D a na PC se zatim ta beta hraje asi tak nejhur:D - bohuzel

Bodet by ne...na konzolich mas stejnej HW...takze nemuzes cekat 60Fps...ale kdyz ma nekdo Titana(ja ne :D ) a jde mu to kolem 30 Fps ani ne...tak se nedivim....

A to ze je to Beta at si strcej nekam...Beta BF3 byla...a nakonec krom toho ze se clovek propadal do zeme nic jinyho nezmenila...i tak prinesla neco novyho a i na moji 9800GT mi to bezelo kolem 45Fps(low)

Ted je !!!Beta!!! BF4 a na moji GTX 650Ti OC mi to na low nejde obcas ani kolem 25Fps...propady sekani atd...nebudu si kupovat nic co na Low vypada o dost hur jak BF3 a jeste to jde o poznani hur.

Odesláno (upraveno)

já vím, mladej to stáhl a pustil na PC, jenom jsem se zasmál a šel se raději koukat na tu hrůzu na PS3, kde hraju Domination, protože Conquest je tragickej a po spadnutí mrakodrapu je všechno jako bez textur, poprvé jsme si myslel, že mapu zapomněli otexturovat:)

Alespoň BF4 Main Theme je lepší než ty prdy u BF3

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SBLQ8AOVlis

Upraveno uživatelem Readdy_B
Odesláno
bf3 je jedina hra ktera me drzi uz fakt dlouho a bf4 si teda asi taky poridim ale je fakt ze to neni zadna slava... trosku me desej lagy ruzny bugy apod... mate take problem obcas s fps? hlavne kdyz padne barak?

posledních pár dní mi po každé odehrané hře a začátku další, zamrzne PS3, než skončí beta, budu mít poškozenej hadr ze samýho restartování. já na tohle nemám nervy, včera jsem to po první hře vypnul, opět po 2 letech nedodělaná s.račka, která se bude minimálně rok optimalizovat. to ať jdou s Frosbitem do p.rdele a koupí si licenci na Unreal, vemena

• 3 weeks later...
Odesláno
T k co mp povidejte mam to koupit?

mp? Zrovna hraju. Jo,je to krapet jiný než BF3 . Jestli lepší,nevím,pořád si to tak nějak ošahávám. Ale jako se vším,asi půjde o zvyk. Je to větší blázinec,větší destrukce atd. Třeba nastupování a vystupování z aut je oproti BF3 čtverečkem,jezdíš a řídíš levou zmáčknutou páčkou atd. Jak říkám,jsou to detaily a půjde o to si na to zvyknout,ale jinak spokojenost.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu