rhinos Odesláno Prosinec 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2014 no ja chtel puvodne COD ale moc se mi nezdalo to scifi ladeni tak jsem koupil bazarove BF4 za 710:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2014 Bud klidnej hraje to spousta lidi a myslim ze jeste i dlouho bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holenudle Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 (upraveno) Tak sem to taky koupil na store... jak je to s mp? Od rana to stahuju konecne to mam pise me to campan 100% a pod tim full game 29% to musim projit singl abych mohl hrat mp? Na disku to ma 39.60 gb edit: aha tak to neni stahle cele..ty jo ps zaple od rana a ma to stahle teprve 11 gb.. ale to neni jen tu me to brutalne pomalu stahuje skoro vsechno ale internetem to neni psko sem dokonce prepojil na kabel a naivne sem si myslel ze to pomuze dela to jen me? Upraveno Prosinec 7, 2014 uživatelem Holenudle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Prosinec 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2014 Kdo chce hrat nick:francouz123 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holenudle Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 http://youtu.be/JISbzUCL6RQ je normální u téhle hry ty poklesy fps? prostě že se to v některých situacích prostě trhá ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Prosinec 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2014 Kdo chce tak se ted online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 nehraje nebo nepamatuje si nekdo SP? Jsem v misi Tangshan v casti s prehradou.Tam bych podle videa co jsem nasel mel prebehnout lavku kterou pak nepratelsti vojaci odstreli a ja mam odpalit tu prehradu. Nicmene me to mustek odstreli jeste driv nez bych ho stihl prebehnout a coop na me rvou ze to mam odpalit. Odpalovac mi to neumozni zvolit... Jedna se o bug?Uz se mi jednou stalo ze zustal zaseknuty muj coop tank a musel jsem to zrestartovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 Neví někdo, jestli si koupím DLC na US účtu (kde mám i hru), jestli bude dostupné to DLC i na druhém účtu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 nehraje nebo nepamatuje si nekdo SP?Jsem v misi Tangshan v casti s prehradou.Tam bych podle videa co jsem nasel mel prebehnout lavku kterou pak nepratelsti vojaci odstreli a ja mam odpalit tu prehradu. Nicmene me to mustek odstreli jeste driv nez bych ho stihl prebehnout a coop na me rvou ze to mam odpalit. Odpalovac mi to neumozni zvolit... Jedna se o bug?Uz se mi jednou stalo ze zustal zaseknuty muj coop tank a musel jsem to zrestartovat Mohu ti pouze poradit, že to je jak píšeš. Přeskočit, pak odpalit. Potom se sesune lešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Leden 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2015 tak asi to opravdu byl jeden z bugu.nakonec jsem musel cely tangshan zresetovat,hrat od zacatku a pak ve stejnem miste to najednou slo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2015 Nejde v této hře v kampani manuálně uložit save? Mám hru chvíli ale tu kampaň chci dohrát!!!! Vím že hru jsem si koupil kvůli mulťáku ale kampaň chci dohrát a neuvěřitelně mě to začíná štvát!!! Který ♥♥♥♥♥ tu hru dělal. Půl hodiny všechny postupně střílím a pak jeden blb tě dostane a narodíš se úplně na začátku mise. Tohle není normální. Dlouho jsem u ničeho tak nezuřil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Listopad 22, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2015 Po dlouhé době jsem se dokopal k nahrání na youtube moje video z BF4. Kdo ještě hraje, anebo se chce mrknout na pár hezkých akcí tak se může podívat, snad se bude líbit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Prosinec 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2015 Nejde v této hře v kampani manuálně uložit save? Mám hru chvíli ale tu kampaň chci dohrát!!!! Vím že hru jsem si koupil kvůli mulťáku ale kampaň chci dohrát a neuvěřitelně mě to začíná štvát!!! Který ♥♥♥♥♥ tu hru dělal. Půl hodiny všechny postupně střílím a pak jeden blb tě dostane a narodíš se úplně na začátku mise. Tohle není normální. Dlouho jsem u ničeho tak nezuřil. Haha vím jak se citíš.. kdy já sem dělal platinu a v chybělo mi par misí do konce a šel jsem hrát MP a potom když jsem se znovu chtěl vrátit do SP tak jsem neměl save.. tohle byl bug na starém patchi kde hra neumožňovala hrát oba mody zároveň... to pak byli nervy hrát celé znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubis78 Odesláno Prosinec 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2015 Cau resim takovej problem snad mi pomuzete.... Taky mate BFko uplne zabugovany co se tyce trofeji? dneska jsem dohral hlavni pribeh na Hard, ale zadne trofeje mi neskocily... TO same ze sbiranim vsech collections veci:( nevite co stim?? Popripade da se nekde kouknout Jak jsem daleko v kampany? treba na tom battlelogu?? dik za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Leden 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2016 môžete mi niekto poradiť? momentálne January sales 60% off, tá najlacnejšia verzia za 329 Kč (resp. 296 Kč pri PS+) stačí aj na hranie online? sú tam všetky dostupné mapy? v popise Premium verzie, ktorá je dvakrát taká drahá, sú spomenuté nejaké DLC packy.. BF4 som nehral, nevyznám sa, čo všetko k tomu treba.. mal som teda BF3 na PS3, ale tam nefungoval online kvôli tomu, že Online Pass sa dal stiahnuť iba pre US verziu a krabica bola z regiónu EU.. takže aby som nekupoval iba singleplayer.. vopred díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubis78 Odesláno Leden 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2016 Cau, ucite na hrani online staci, ale za me ber tu verzi premium... Premium je v podstate season pass... Za ty penize rozhodne vyhodny... Dostanes vsechny DLC tusim 5 k tomh jeste naky dodatky..navic spoustu herniho obsahu v battlepacku... od zbrani po psi znamky boosty... dost tam toho je.. cca 2tydny jsem to kupoval a nelituju;) Jinak jestly to vemes, tak si trosku zastahujes celej BF4 je Gigant:D at vyberes spravne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Leden 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2016 ber tu dražší s premium. Budeš mít okolo 30 map. Za ty prachy to je zadarmo !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubis78 Odesláno Leden 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2016 Hledam dva lidi na trofeje v BF4... Kdyz nekdo bude chtit napiste Id:hubis78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MexsOne Odesláno Únor 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2016 Hraje tu ještě někdo BF4 ? Nejlíp v partičce lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nadzi Odesláno Únor 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2016 hosi obsahuje battlefield premium cesky titulky v kampani? ak ano kde ich nastavim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 17, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2016 Bohužel pro PS4 čeština není [emoji45] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nadzi Odesláno Únor 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2016 (upraveno) zakupil som si premium verziu a tie dlccka mam stiahnut aby som ich mal? Upraveno Únor 17, 2016 uživatelem Nadzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Únor 17, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2016 Pokud nejsou na disku tak budeš muset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nadzi Odesláno Únor 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2016 (upraveno) dakujem uz stahujem. zaujimave ze pri vybere DLC su vsetky Free a mozem ich stiahnut ale potom je tam ze Premium a tam uz svieti 59.99E tak som dnes presiel bttla na hard obtiaznosti. nezda sa vam ze ta spolubojovnica az moc krici ? vzdy ked zakricela do sluchatek sem se az leknul hh . co to su vlastne tie battlepacky? Upraveno Únor 19, 2016 uživatelem Nadzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nadzi Odesláno Únor 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2016 hrajete s aim assist nebo bez? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.