Buladog Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2016 dakujem uz stahujem. zaujimave ze pri vybere DLC su vsetky Free a mozem ich stiahnut ale potom je tam ze Premium a tam uz svieti 59.99Etak som dnes presiel bttla na hard obtiaznosti. nezda sa vam ze ta spolubojovnica az moc krici ? vzdy ked zakricela do sluchatek sem se az leknul hh . co to su vlastne tie battlepacky? Problém ze zvukem nemám, hlasy slyším k poměru ostatním efektům přiměřeně. Battlepacky jsou vybavení do multiplayeru, ty dostáváš za každý nový level nebo když dokončíš nějaký assigment, spoustu battlepacku dostaneš taky při pořízeni premium kde ti dají tohle vybavení pro premiové hráče (zbraně, skiny, xp boosty atd.) - Určitě aim assist je to ale takový poloviční, defakto to jen lehce doměřuje, není to full aim jako v GTA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Červen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2016 Zdravím. Koupil jsem BF4 a Hardline na Storu v akci a zajímalo by mě co se u obou BF stahuje za data. Poté co to stáhlo okolo cca 10giga u obou her to teď po instalaci dotahuje cca 40 giga každá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2016 Samozrejme zbytek her, takove hry fakt nemaji jen 10GB :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Červen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2016 Aha mě zaskočilo, že hry jdou normálně spustit ale přitom si tahají ještě 40GB obsahu. Já dávám přednost plackám, takže o velikostech her nemám moc reálnou představu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Červen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2016 Jedná se o přídavné dlc, nové mapy herní módy, zbraně,vozidla atd. Základní hra má kolem 10gb každopádně včetně všech dlc se hra pak pohybuje kolem 60 gb. Bf4 premium v akci se určitě vyplatí je to hra ke které se můžeš pořád vrátit a dle mě jeden s nejlepších fps multiplayeru na konzoli Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2016 - Určitě aim assist je to ale takový poloviční, defakto to jen lehce doměřuje, není to full aim jako v GTA. Rozhodně bez assistu :D a partial assist v gta no to už je naprostý hnus... Když máte levý palce hrajte na kompu! Gta skoro nehraju právě proto, že free aim servery zejí prázdnotou a assist je nudařina pro lamy.. vážně zábava zmáčknout l2+r2 a mít kills Jedná se o přídavné dlc, nové mapy herní módy, zbraně,vozidla atd. Základní hra má kolem 10gb každopádně včetně všech dlc se hra pak pohybuje kolem 60 gb. Nemusí to sosat jen dlčka, kolikrát stáhnete pár mb a než se stáhne zbytek můžete hrát např. nějaky free mod, nebo při stahování NBA jsem měl dva týmy a single zapás... je to dobrá věc pro nedočkavce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.vanek Odesláno Červen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2016 Prosím o radu. Dcera si chce zahrát jen příběh. Nechce hrát multiplayer. Který z Battlefield mám koupit. Tedy pokud tam někde příběh je :) Díky Odesláno z mého SM-G928F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Červen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2016 Každá hra obsahuje singleplayer a multiplayer. Takže buďto bf4 nebo hardline. Jen nekupovat různá DLC, to je jen pro multiplayer... Battlefield 4: https://store.playstation.com/#!/en-cz/games/battlefield-4/cid=EP0006-CUSA00049_00-BATTLEFIELD40000 Battlefiled Hardline: https://store.playstation.com/#!/en-cz/games/battlefield-hardline-standard-edition/cid=EP0006-CUSA00633_00-BFHSTANDARDEDITI Obojí dohromady: https://store.playstation.com/#!/en-cz/games/battlefield-bundle/cid=EP0006-NPEJ00420_00-BATTLEFIELDBUNDL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2016 Mam BF4 a pribeh tam je, ale je dost kratky a o nicem. Takze jestli nebudes hrat multiplayer, tak to nema ani cenu kupovat. Hardline nemam, ale tipoval bych, ze na tom bude stejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Červen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2016 Jirko,kludne jej to kup. Ten pribeh si v pohode prejde a za cenu 136kc to urcite stoji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2016 Prosím o radu. Dcera si chce zahrát jen příběh. Nechce hrát multiplayer. Který z Battlefield mám koupit. Tedy pokud tam někde příběh je :) DíkyOdesláno z mého SM-G928F pomocí Tapatalk Mám oba a přiběh u Hardline je podle mne o něco málo lepší (víc "civilnější/fízlovský) než ve čtverce. Je to jako sa rozhodovat mezi babovřeskama 1 a babovřeskama 2 :lol: Ale zase za tu cenu bych bral oba. Třeba dneska jsem byl na obědě a za menu i s polévků + dva birele jsem nechal v hospodě 150kč ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.vanek Odesláno Červen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2016 Děkuji všem. Právě jsem koupil tu 4ku. Osobně tyto hry nehraju a myslím že 12 létá holka by měla také hrát raději Sims :) Ale za 150, - (asi nějaký poplatek 14 Kč) ji to snad bude bavit. Odesláno z mého SM-G928F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2016 150 je to proto,ze je to minimalni vklad do store penezenky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.