tekken90 Odesláno Duben 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2013 První informace o hře http://news.ea.com/press-release/ea-sports/ea-sports-fifa-14-captures-emotion-scoring-great-goals První screenshoty: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151567553089288.1073741825.191027189287&type=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 hoj, bych měl otázku, co se stane s hráči, penězi apod. věcmi ve FUT ve fifě 13, když pak budu hrát fifu 14? převede se to nějak nebo se to smaže a člověk začne od nuly?? a jak to vypadá s GL? někde s epíš, že jo (http://www.fifplay.com/fifa14-leagues/), někde že ne, ví se to?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 Tak podle toho tvého odkazu by to mohla byt asi pravda. Web bude mit asi dobre zdroje, takze Gambac tam asi bude. Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 na gambac jim kašlu bych musel být blazen abych hrál tu naši řepáckou ligu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pechyk9 Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 A jinak k té první otázce, začínáš od nuly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Září 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2013 tak na druhou stranu EA furt tvrdí, že GL nebude.. tak těžko říct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2013 Tak co říkáte na první dojmy z hraní FiFy 14 ? Za mě tedy nic moc. Hned první dvě střely na bránu a hned dám dva goly, to jsem ve 13 při stejném nastavení nedal ani náhodou. Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Září 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2013 (upraveno) Mě přijde hra mnohem pomalejší než ve 13, možná i nejpomaleji plyne ze všech ročníků Fify (to se mi líbí,kvůli kombinaci ve středu hřiště atd.),střely mi na rozdíl od mikase přijdou těžší, míč neletí už tak přímo, ale obloukem a chytají i falše (to se mi také víc líbí,přijde mi to víc reálné). Přišlo mi, že při stejném nastavení síly střely(oproti fifě 13) se míč jen tak šoural. Můj názor - hra je reálnější než ve 13, líbí se mi. Jsem zvědavej, co na demo říkají ostatní hráči. Každému to asi sedne jinak... PS:Jen nevím jestli ta rychlost nebude na škodu při online hraní. Při té rychlosti běhání hráčů půjde asi docela dobře takticky zdržovat hru když budete ve vedení...A může to být nuda. Upraveno Září 11, 2013 uživatelem jirasko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stif21 Odesláno Září 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2013 Souhlasím s tím co tady napsal jirasko... přijde mi to pomalejší a realnější(to je jen dobře) :D ve 13 jsem 3x nahral a už jsem byl přes cele hřiště a střílel gol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2013 přesně tak mi se taky líbí o hodně víc jak 13 zase je to o kus realnější a i zpracování míče už nejde tak jak šlo že to padlo vždycky přesně na nohu sice to říkali už i ve 13 ale až ted je to pořádně vidět balon do uličky je ted mnohom težší zpracovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2013 Míč má sice nyní reálnější pohyb, ale přijde mi jako kdyby na té trávě více plaval než se kutálel. AI je tedy mnohem lepší, ať už při defenzivní činnosti, tak i při podpoře v útoku. Už je konečně komu přihrát když se jde do brejku. Pomalejší hra je určitě, ale co vim tak ve všech předešlých dílech bylo možné si nastavit rychlost ze tří možností: pomalé/normální/rychlé. Standartně je to vždy nastaveno na normal. Každopádně s koupí asi ještě počkám až bude doma PS4 a vyzkouším si demo na novém enginu. Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Září 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2013 (upraveno) Ano rychlost šla nastavit,ale já hraji jenom online a tam to bylo nastaveno pro všechny standartně na normal. Já si taky počkám na PS4 a nový engin. Další moje dojmy: Jak říkal Samopall je těžší míč zpracovat-vzhledem k té změně trajektorie letu míče, se mi zdá, že letí pomaleji a to nejen při střelbě, ale i při centrech - vhazování mi přijde svižnější, rychlejší. Taky jakoby do fify implatovali pohyb + setrvačnost z nhl (při bruslení), jakoby nešlo zastavit na pětníku. Nejvíc je to vidět při dobíhání míče u postranní čáry. Míč který bych ve 13 zastavil tak tady se při zastavení, setrvačností ze sprintu dostanu často do zámezí ikdyž použiji tlačítko pro regulaci rychlosti. Upraveno Září 11, 2013 uživatelem jirasko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 [h=5]prosím o pomoc... fifu 13 jsem hrál na xbox, hrál jsem fut, teď již mám však PS3. je nějaká možnost, abych mohl využívat fut app ještě předstím než spustím hru na ps3? aplikaci používám, ale vztahuje se to na účet na XBOX live a já to chci mít pro PS3...díky za radu a odpověď[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pechyk9 Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 Zkoušel jsi změnit konzoli v tvém EA profilu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 nezkoušel, jak se to má udělat? zkoušel jsem najít i email na podporu EA, ale ani to se mi nepodařilo :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 tak jsem se díval na origin, tam mám účet jak na xbox, tak ps3. Vybrat nejde. u profilu na EA, jsem zadala prioritu profilu na Ps3. nicméně, nic se nemění. hrál jsem fut na Xboxu, pak jsme změnil konzoli a hrál jsem fut i na ps3. Když jsem včera začal s web app, po několik transferech jsem zjistil, že se to týká účtu na xbox. v tý aplikace jde přepnout na účet u ps3, ale když to udělám, tak mě to nepustí, protože jsme nezadal bezpečnostní optázku. Co s tím.. nechci čekat do doby než mi přijde hra, takhle mi utíkají prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 Neví někdo jak je to s nákupem této hry z USA store? Že tam nebude CZ vím, ale vím, že u FIFA 11 šlo následně ve FIFA STORE stáhnout chybějící jazyky pokud jste měli hru z jiného regionu, tak jsem se chtěl jen zeptat jestli to půjde i u FIFA 14. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 tak dneska v tescu v brne na dornychu za 1399 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 To to raději koupím s někým na půl přes US store za 60$. Což vyjde cca 600Kč na jednoho. Odesláno z mého Sony Xperia Z pomocí tapatalk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 napsano jen pro nedockavce,co to chteji hrat o dva dny drive,nez lidi co si koupili slot na psn store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiciN Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 taky už jsem pro něj byl v Tescu včera, je to paráda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 Jaktože u nás v hradci je v tescu za 1699 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiciN Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 fakt ? no oni u nás (Havířov i Ostrava) je původní cena těch 1699 přeškrtlá a pod tím 1399 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 tesco uherský brod Fifa 13 za 849,- :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 Ale PC verze ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.