niasis Odesláno Květen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2013 Mám RGH a ještě nedávno jsem využíval xbox 360 zlatého členství jen na youtube nebo prohlízeč na net. Teď mi to píše chybu spojení internetu (jak přes wifi,tak kabelem). Při kontrole ban na konzoli není. Jak opravit Xbox 360 problém " DNS" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendis Odesláno Květen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2013 Pokud není konzole zabanována, má to na starosti Dash Launch, který LIVE blokuje. S RGH na LIVE nelze = ban. Řešení je dual NAND - Xecuter DemoN (pokud se nejedná o revizi Corona v2/v4). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 niasis Odesláno Květen 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2013 A tak když mi o nic nejde a nějaký ban mě nějak "nerozhodí" :-) Buď ho dostanu nebo ne,ale hlavně třeba využiji gold členství do konce roku co mám.Stejně jen používám prohlížeč nebo jen youtube.Takže si v Dash Launch můžu odblokovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Květen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2013 RGH/JTAG konzole jsou na Live zabanovány během několika hodin. Když ti to za to stojí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 niasis Odesláno Květen 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2013 Jak říkam, ban mě nerozhodí, navíc když mám gold účet do konce roku, tak to prudnu. Tak nebo tak, ať už s banem nebo bez banu....přijdu banem jen o připojení na internet nic víc ne?Respektive nemám co ztratit.Dokuď půjde net, tak toho využuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Květen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2013 No máš co ztratit, konkrétně pokud se ti z xbox live stáhne povinný update tak máš s RGH ámen.Ono to tam je zablokované z nějakého důvodu, ne jen tak pro legraci. Pokud si chtěl využívat Xbox live, nemá vůbec smysl o RGH uvažovat nebo sis ho měl pořídit až ti skončí zlaté členství.Ale jak chceš, je to tvoje konzole :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 niasis Odesláno Květen 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2013 Konečně pořádná "odpověď" .Tak už na net přes xbox ne.Přemluvil si mě :-) respektive, až teď jsem se dozvěděl, že fakt to za to nestojí.Nerad bych přišel o RGH, třeba tím update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
niasis
Mám RGH a ještě nedávno jsem využíval xbox 360 zlatého členství jen na youtube nebo prohlízeč na net. Teď mi to píše chybu spojení internetu (jak přes wifi,tak kabelem). Při kontrole ban na konzoli není. Jak opravit Xbox 360 problém " DNS"
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.