Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

RGH xbox s FSD - Kinect Update


Recommended Posts

švagrův xbox s rgh - fungují mu hry na ovladači .. ale když připojí kinect tak se mu prý při spuštění hry pro kinect napíše, že má .. aktualizovat svoje zařízení .. že má navštívit stránky xbox a stáhnout něco na usb a restartovat konzoli .. ale prý se mu ta aktualizace nechce spustit protože mu rovnou nabíhá FSD ... proto pořebuju poradit co mám poradit jemu :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ok je tam DB 203 .. takže mám stáhnout zase "SystemUpdate_16203_USB.zip" z xbox.com .. a rozbalit do rootu na flešku "$systemupdate".. pokud to sammo nenabehne .. tak tam přidat ještě jeden dolar? "$$systemupdate".. ? a ten kinect by se měl upgrejdnout .. nebo jakou mám stáhnout aktualizaci

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stáhni přesně to, co popisuješ, a "$systemupdate" přejmenuj rovnou na "$$ystemupdate" (nikoliv "$$systemupdate").

Pokud by se aktualizace nenabídla automaticky, spusť např. jakoukoliv hru či cokoliv jiného, čímž by se měla aktualizace nabídnout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ok takže:

1 prý stáhnul soubor "SystemUpdate_16203_USB.zip"

2 rozbalil na flash "$systemupdate" přejmenoval na "$$ystemupdate"

3 vypl xbox , dal tam flashku a pustil

4 pry nabehlo fsd a nic se nestalo ..

5 když pusti hru nebo kinect tuner nebo vloží cd pro kinect .. píše to prý your device need update ......

je to možné? "$$ystemupdate" prý vidí v fsd ve filemanageru

Upraveno uživatelem luna
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

napíše mu to prý you device need update ... bla bla bla .. a má na výběr tři možnosti "back" ho prý vrátí do menu , "select" .. mu napíše že prý veškerý jeho neuložený postup bude ztracen .... a když dá yes .. tak je prý zpátky v menu ... a třetí možnost je prý "exit" ... nic se prý neupgraduje ... zkoušel tu flashku prý i formátovat xboxem ... nevíte co s tím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Zdravím všechny ve spolek!

Mám XBOX360 slim s RGH2 Dash 3.0b (rev 735), všechno funguje zatím v pohodě, až na Kinect. U něj mi to hází chybovou hlášku jak je zde řešeno, tedy že je potřeba provést aktualizaci. Nechtěl jsem tu otravovat více než je nutné, takže jsem zkoušel postupy jak to rozjet, co zde jednotliví uživatelé uvádějí. Zkusím to shrnout, jak jsem to dělal:

1 - flash disk formátován na FAT32

2 - stažena aktualizace a rozbalena na flash do rootu (http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-360/system-updates/system-updates-info#c4814127022d433dbca8305515e0927c)

3 - přejmenována složka $Systemupdate na $$ystemupdate (poté jsem zkoušel $$ystemUpdate)

4 - vypnutí konzole

5 - vložení flashky

6 - zapnutí konzole...a nic...normálně mi najede prostředí F3... aktualizace se nespustí ani nevyskočí žádná možnost aktualizaci spustit....

Zkoušel jsem spustit několik her na Kinect, ale hlásí to opět chybu, žádnou aktualizaci to nechce. Ve file manageru složku s aktualizací normálně vidím.

Jediné co jsem nezkoušel je úprava (přejmenování) souboru launch.ini, jak jsem zde četl...bojím se aby to vůbec na jelo, resp aby to pak šlo vrátit zpět kdyby náhodou...takhle jdou alespoň hry přes ovladač.

Každopádně bych Vás rád požádal o radu, jak to rozchodit...nebo dělám něco špatně?

Moc děkuji!!

//edit:

Tak mi to nedalo a zkusil jsem to přejmenování launch.ini na launch.in_, vypnul jsme konzoli, vložil flashku s aktualizací, po najetí konzole mi to nahlásilo opět chybu Kinectu, ale aktualizaci nenašlo...vytáhl jsem flashku, vložil ji znova, vyskočila mi nabídka aktualizace, potvrdil jsem, spustila se aktualizace a skončila s chybou: Can´t process the update. If the problem persist, go to www.xbox.com/support. Status code: .... Zkoušel jsem ten kód hledat na webu xbox.com, ale nenašlo to nic. Takže aktualizaci nemám :(

Bohužel teďka nemůžu najít způsob jak přejmenovat zpět launch.ini, aby mi jelo alespoň něco. Můžete mi někdo prosím pomoci? Děkuji!

//edit2:

Přes xex menu jsem zvládnul přejmenovat zpět launch.ini, takže mi zase jede Freestyle 3 ... ještě ten Kinect a je to pohoda...

//edit3:

Problém vyřešen!

Touto cestou chci poděkovat uživateli toro za online (Skype) řešení mého problému. Jednak mi už Kinect funguje a druhak jsem se dozvěděl spousty nových informací, které bych jen stěží hledal. Děkuji!

Upraveno uživatelem Tooomer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čau všichni,

potřeboval bych taky poradit.

Vše jsem udělal podle návodu, po restartu se mě to zeptalo jestli chci aktualizovat, vybral jsem že ano.

Otevřelo se okno s informací, že aktualizace probíhá.

Bohužel ani po hodině se žádný progres neprojevil. Jen se tam furt točilo kolečko.

Čili dotaz je, co dělám blbě, nebo jak dlouho taková aktualizace trvá?:roll:

Díky

Už je vše vyřešeno! Díky patří hlavně uživateli toro. :thx:

Upraveno uživatelem Queeg
Vyřešeno
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Stačí podle návodu stáhnout přepsat složku na $$ystemUpdate hodit to na flešku ve formátu Fat 32 a zapnout xbox

najet přez střední tlačítko X na seting (do originálního dashboardu xboxu, né do FSD!!!) a pak zastrčit flešku - najde jí to a nabídne instalaci - pak jen OK a po restartu je vše jak má být.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 months later...

Nejčastější chyba podle toho co jsem řešil s lidmi já je to, že na flashku nedávají stejnou verzi dashboardu jakou už v konzoli mají ale jinou - například novější co je aktuálně na MS webu což samozřejmě fungovat nemůže.Musí to být stejná verze, co je v konzoli teď a z té si to jen aktualizuje avatary nebo kinect.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

....//edit3:

Problém vyřešen!

Touto cestou chci poděkovat uživateli toro za online (Skype) řešení mého problému. Jednak mi už Kinect funguje a druhak jsem se dozvěděl spousty nových informací, které bych jen stěží hledal. Děkuji!

Tak prosím popiš pro ostatní, jak jste to s TORem vyřešili...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Příčiny:

1.špatná verze update

2.Nenastavení obchazení origo verze kde přejmenování poté nefunguje takže né $$ystemupdate ,ale jako originál $systemupdate (POZOR NA VERZI)

3.Složka $$ystemupdate není v rootu na flešce což znamená že soubor se musí nakopírovat rovnou na flešku a nesmí být pod žádným adresářem

4.Fleška není ve formátu Fat32 -- pozor ve windowsech už není FAT32 klasické takže na flešku použít na formátování jiný program (klidně toto http://www.slunecnice.cz/sw/hp-usb-disk-storage-format-tool/ )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu