Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 2.2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Cena ani takovej úlet není. Když vemeš, že teď stojí XO v něměcku nebo v rakousku 499E což je plus mínus 13.900kč a abych do toho dal 14tis a měl z toho ani ne 4%, a nezaplatilo mi to ani cestu, tak bych do toho nikdy nešel :) takže chápu ty ceny, pokud bych neměl VO odběr v zahraničí a neměl z toho minimálně 20%, tak to pro nikoho tady není zajímavý a pokud jo, tak si to neumí zpočítat :)

Odesláno
Tak to mě potěšilo velice, protože si chci jak budu mít XONE příští týden stáhnout některé digitálky a AC4 a Forza 5 mezi ně určo patří. Zajímalo by mně jestli se převedou s účtem i peníze, nerad bych o ně přišel. Doporučuješ spíš přejít na UK účet nebo na US?

Je to je o přenastavení konzole, takže si přeskauješ mezi UK, US během minutky. Já jsem na US je to tam nejlevnější.

Odesláno
Trochu vám skočím do diskuse: kdyby někoho zajímaly mé dojmy z Xbox One i s fotkami a videem, tak zde: http://matejgottwald.wordpress.com/2013/11/29/prvn-zkuenosti-s-xbox-one/
plne souhlasi. Mam stejne dojmi ikdyz zezacatku jsem bojoval s nastavenim kinectu u bf4 nakonec to slape paradne a uz mam i matrix navik pri uslyseni vystrelu uhnout hlavou doboku a tim se postava ohne v bok a casto to zachrani zivot :-D jinak co psal wizaard tak je pravda jedine kdy slysim konzoli je pri instalaci hr, kde mi prislo ze pri instalaci offline a naslednem dostahovani obsahu to zabralo kratsi dobu
Odesláno
Trochu vám skočím do diskuse: kdyby někoho zajímaly mé dojmy z Xbox One i s fotkami a videem, tak zde: http://matejgottwald.wordpress.com/2013/11/29/prvn-zkuenosti-s-xbox-one/

Výborný, díky! Příznám se, první Kinect mě moc nezajímal, ale to jak tenhle rozumí (a poslouchá :)) + rychlé přepínání, to je fakt masakr....

Odesláno

Nevím, to je spíš trochu šílené se rozhodovat podle jedné recenze ;) Já si např. ještě půl roku nebo rok počkám a potom se uvidí podle her, přístupu MS a Sony apod. Kvůli jedné recenzi se přeci nerozhodnu pro X1 ;) Ale kdo ví...Možná že se to zlepší a MS už nebude dávat bany za sprostou mluvu v soukrom. hovorech, ale možná i Sony něčím hnusným překvapí ;)

Odesláno (upraveno)

Ten zápisek na blogu, který jsem psal, rozhodně není recenze Xbox One, jen jsem chtěl napsat své krátké zkušenosti a jak na mě konzole působí. Je to spíš dobré vodítko pro ty, co se bojí objednat z ciziny nebo toho, zda bude konzole v ČR fungovat a jak pracuje Kinect, nic víc. Máme tu Day One, zatím není možné říct, co přijde a kam se co bude ubírat. Každý normální zákazník si konzoli koupí až za 6-18 měsíců. Tohle je info pro nadšence.

Jinak banovaní mě netrápí, sprostě nemluvím ani v soukromí, natož na veřejné síti. Naopak oceňuju a vítám, že to Microsoft potírá - aspoň vím, že moje peníze za Gold jsou správně použité.

Upraveno uživatelem wizaard

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu