p.a.c.o Odesláno Srpen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 (upraveno) Nazdar panové, mrkněte na videjko a chrochtejte blahem... Upraveno Srpen 8, 2013 uživatelem p.a.c.o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 8, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 Tak že by už měli připravený retail a nakonec přišli i dříve než PS4? :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Srpen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 V ČR určitě ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 Nazdar panové, mrkněte na videjko a chrochtejte blahem... Hezká digestoř, podobnou máme doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 PS4 je stále The Winner. Už to, že ty změny k lepšímu přišly až když zjistili, že by si to nikdo nekoupil... PS4 má od začátku lepší záměry a věřím, že Microsoft má v plánu ty svoje původní plány později obnovit :) A je prostě smutné zjístit, že si nikdo nekoupí mojí konzoli a začít ustupovat od svých záměrů..A díky tomu mám i ten pocit, že Microsoft si to později někde vybere :) Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.a.c.o Odesláno Srpen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 Hezká digestoř, podobnou máme doma. no hlavně ze Kit-Kat PS4 je designová bomba :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Srpen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 Abych řekl tak obě konzole mě v designu moc nepřekvapily, i kdy Xbox One se mi líbí trošku víc ale stále tomu chybí takový ten extravagantní nádeh co měl xbox 360.. Od konzole bych očekával že bude vypadat nějak takhle : http://cdn3.pcadvisor.co.uk/cmsdata/features/3427157/Sony_PS4.jpg samozřejmě bez toho tupého podsvícení a lemování, prostě klasická mátná černá barva co měl Slim. Od xboxu one něco takového : http://i.imgur.com/q0rItJw.jpg protože to alespon pěkně v obyváku prokoukne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 Já furt nevím pro co se rozhodnout.Tak nějak po těch všech problémech co měl Microsoft jsem dal přednost ps4 ale pořád nevim... Nechce se mi platit za Live,ale rád si zaplatim za PS+ abych dostal hry zdarma.... Bude mi chybět ovladač a Forza....ale poslední dobou fakt nevim.... Drive club na ps+ bude zdarma ke stažení pravděpodobně jen singlplayer (podle posledního vyjádření-údajně kvůli vysokému objemu dat) a vůbec bych se nevidil,kdyby nas Sony namlsala,a pak ve finále davala na ps+ jen půlku hry a zbytek si hezky zaplať.Stejně jako s těma kecama,kolik bude mít konzole volné RAM pro vývojáře a realita je úplně jiná.....Cítí to někdo stejně jako já???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Srpen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 a jaka je realita ? ty myslis ty plky z posledni doby z digital foundry (tato sajta dostala prave za tyto dezinformace posledni dobou ban na neogafu) ? to bylo davno vyvraceny ze bude volnych pro vyvojare jen 4,5gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2013 Taký jsem trošku zaváhal, ale prostě PS4 mi příjde takové luxusnější, vypadá exkluzivněji a celkově Sony s PS4 je exkluzivní a takové elegantní. MS s XOne mi příjde takové laciné. Uvidíme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 Já furt nevím pro co se rozhodnout.Tak nějak po těch všech problémech co měl Microsoft jsem dal přednost ps4 ale pořád nevim... Nechce se mi platit za Live,ale rád si zaplatim za PS+ abych dostal hry zdarma.... Bude mi chybět ovladač a Forza....ale poslední dobou fakt nevim.... Drive club na ps+ bude zdarma ke stažení pravděpodobně jen singlplayer (podle posledního vyjádření-údajně kvůli vysokému objemu dat) a vůbec bych se nevidil,kdyby nas Sony namlsala,a pak ve finále davala na ps+ jen půlku hry a zbytek si hezky zaplať.Stejně jako s těma kecama,kolik bude mít konzole volné RAM pro vývojáře a realita je úplně jiná.....Cítí to někdo stejně jako já???? to s tim drive clubem neni pravda v PS+ verzi bude jen min aut a trati jinak to bude jako obyc hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 No dobře,asi máš čerstvější info,ale stejně.... říkám si aby to fakt nedopadlo tak,že ti na plusku budou davat vždycky 70% ze hry a zbytek si hezky zaplatíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 K tomu nepotřebuju plusko a PS4/Xbone, to už stačí nynější generace her, snad žádná větší gamesa se dnes "neobejde" bez větší, či menší spršky DLC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2013 http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=xbox-one-nebude-mit-12-gb-ram-175813 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2013 Zajímavé...... Odesláno z mého HTC Desire S pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Digis Odesláno Srpen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2013 (upraveno) Nevíte někdo zda Microsoft už konečně u nové konzole pochopil, že ty jejich volanty nejsou to pravé a zda budou podporovat i Logitech či jiné? Ještě by mě zajímalo jak velký rozdíl budev grafice her, např. Forza 5 na Xbox360 a na One, když obojí pojede v 1080. Upraveno Srpen 12, 2013 uživatelem Digis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Voky Vokoun Odesláno Srpen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2013 Teda, ta konzole se lidem moc nelíbí, podle těch palců, co jsou dolu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Srpen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2013 Nevíte někdo zda Microsoft už konečně u nové konzole pochopil, že ty jejich volanty nejsou to pravé a zda budou podporovat i Logitech či jiné?Ještě by mě zajímalo jak velký rozdíl budev grafice her, např. Forza 5 na Xbox360 a na One, když obojí pojede v 1080. Forza 5 na X360 nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Digis Odesláno Srpen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2013 Forza 5 na X360 nebude Tak to mě teda dost štve, ale tak jiná hra, třeba čtvrtý Assassins. Ten vyjde na obě konzole a takových her bude plno, přece nebudou vyvíjet jen hry na One a Xbox360 nepůjde k šípku. Asi by nechtěli naštvat ty milióny lidí co mají 360 ta ještě mrtvá zdaleka není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2013 Taky mě naštvali no...GT6 na PS3 bude :) ...Xbox360 k šípku určitě nepůjde, protože jím tak rok/dva roky bude dělat stějný příjem, jako z XOne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Srpen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2013 xbox nebude vyzadovat kinect :D ten MS je uplne v pr*** http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=xbox-one-nebude-vyzadovat-kinect-175857 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2013 (upraveno) Tak tím tuplem si XOne prostě nikdy nekoupím!!! To jejich lhaní mi říká, nekupuj si tu konzoli! Za chvíli ještě změní jméno na XTwo, ne? Prostě lháři. Však oni si ty zrušené věci později vynahradí ;);) UPDATE: http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=spekulace-xbox-one-odlozen-na-pristi-rok-175884 :D :D :D :D A stále si to někdo koupí.... :D Upraveno Srpen 14, 2013 uživatelem stevens129 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Srpen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2013 no hlavně ze Kit-Kat PS4 je designová bomba :D ano, v porovnani s xbone je ps4 designovy skvost... ked som si pozrel unboxing xbone, ono je to este hnuesnejsie ako som si pamatal z predstavenia.. fakt hnus.. xbox je pre mna mrtvy... x360 kym bude zit bude stacit, a potom ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Srpen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2013 Přesně. Zůstanu na X360 a pak přejdu na PS4. Prostě Microsoft už nikdy. Včera jsem se po dlouhé době díval na Pirates of Sillicon Valley a tím více mi Bill Gates není příjemný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.a.c.o Odesláno Srpen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2013 Klucí, nevím jestli jste si toho všimli, ale už tu píšou jenom hateři, ostatní už vás ignorujou ;) :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.