DARK SPIRIT Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2013 (upraveno) Já bych kromě tý Forzy bral Zoo Tycoon...když jsem viděl videa, tak to vypadá fakt pěkně a zábavně, úplně se mi vybavily ty předchozí díly z mých dětských let. :) Škoda, že ho Microsoft v kampani na Xbox tak upozadil. Koukám, že vychází v trochu osekané verzi i na X360, paráda! http://www.eurogamer.net/articles/2013-11-07-we-had-a-goal-to-make-the-prettiest-animals-in-gaming Upraveno Listopad 7, 2013 uživatelem DARK SPIRIT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Listopad 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2013 První poznatky majitele Xbox One, ke kterému se konzole dostala omylem o 2 týdny dříve. :) http://www.eurogamer.cz/articles/2013-11-09-poznatky-a-fotky-od-prvniho-majitele-xbox-one-na-svt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Listopad 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2013 Ovladače z X360, headsety ani DVD hry nefungují s Xbox One.hmmmmm důležitéé .... mám Razer One TE (1600,-) a ovladač od Mad Catz (2200,-)... noo tak se prodají, nooo :D :D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Listopad 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2013 zajimavy rozhovor s clovekem z Crytek studios, ktere stoji za hrou Ryse: http://www.siliconera.com/2013/07/22/ryse-son-of-rome-producer-explains-how-the-xbox-one-game-will-be-different-from-the-e3-demo/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Listopad 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 (upraveno) tak na originalkach xbone od 1.12.2013 za 13199,- a forza bundle za 14390,- .............ANO ten sami bundle co se v nemecku prodava za ty sami prachy co samotna konzole (499e) :) nic mene diky ceske narodni bance ktera umele oslabila korunu vuci euru z 25,75 na 27,10 to znamena misto 12875,- ted vyjde na 13473,- uz to nemecko zas tak vyhodny neni, vyplati se pouze ten bundle na cyberportu (499e) jinde v nemecku je za 529e Upraveno Listopad 12, 2013 uživatelem wopiczak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 http://herni-konzole.heureka.cz/microsoft-xbox-one/ každej tam má něco jiného napsané... SuperGamer má 22.11.2013 ...dost shopů tak má ten 1.12.2013 a cena kolem 13.000 +- něco ... ale bundle žádnej v CZ shopech nevidím :/ ... hold furt budu muset čekat .) / .( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 Kazdej tam ma neco jinyho protoze datum pro cr jeste neni,ale tady tam maj jasne napsano ze je to s cernyho dovozu na jejich fuckebuku. A ten bundle tam mas tak co resis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 to že by MS se mohl rozhoupat k tomu aby řekl kdy bude ofiko CZ distribuce ...FB originálek nemám a je teda jasný ked to dotáhnou odněkud tak aj s tím bundlem... díkys .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 Nevíte někdo jak to bude s připojením k monitoru, všude je to koncipovaný k televizi a já bych to chtěl dát do svího monitoru kterej mám FULL HD a poženu to tam samozřejmě přes HDMI, , ale nemám zabudovaný repráky v monitoru , ale zvlášť . U 360, sem musel rozkostit a upravit kabel abych takto vyvedl zvuk, tak doufám že to tady bude v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Listopad 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2013 Yeah, that's how we Xbox people just are! :)))) http://www.youtube.com/watch?v=5xAICqCTMNI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2013 No pánové tak musím říct, že jsem dnes udělal zásadní přehodnocení a po osmi letech co jsem hrál na xboxu tak jsem dnes zaplatil na JRC nakonec PS4. Sice mě strašně mrzí že můj veškerý postup , ajchy a firends půjdou do hajzlu, ale 3 dny jsme pročítal všechny možný recenze a prewiu na obě konzole a PS4 mi z toho vyšlo fakt Líp. Tak doufám že jsem se neunáhlil a neudělal chybu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Listopad 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2013 PS4 je prostě lepší a to každý nezaujatý člověk potvrdí. Měl jsem i PS3 i Xbox360 a oboje mělo svoje, ale tady je prostě vítěz PS4 a neuzná to jen fanboy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2013 Ja se vzdy hodne zastaval xka...ale ted ps4,tak si z toho Umberto nedelej hlavu.Ja si svoje xko nechavam a prodavat ho nebudu...zatim je to pro me porad nej konzole.... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Listopad 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2013 bud v poho, ja sem si zase chtel koupit ps4 a nakonec beru xbox :) co si budem, ani na jednu konzoli proste zatim hry nejsou, a nez budou¨, tak do ty doby konzoli dvakrat prodam a dvakrat koupim jinou.. za me proste ted raci forzu nez killzone (nic proti) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 15, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2013 Říct, že PS4 lepší, je dosti relativní. Ano, po HW stránce lepší sice je, jenže co se herní stránky týče, tak normální uživatel rozdíl téměř nepozná (možná tak rozdíl mezi 1080i/p a 720p). Mimochodem, nejsem žádný fanboy, podporuju jak PS4, tak Xbox One. Ať si prostě každý koupí konzoli, na kterou plánuje hrát víc exkluzivek (já bych bral třeba Xko kvůli Halo a Forze, ale zase třeba PS4 kvůli Killzone, nebo Uncharted). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2013 No a to je zase.dilema pro me,protoze na Forze jsem pomalu zavislej,takze tak unor nebo brezen budu kupovat xbone a to jen kvuli Forze.... Edit : a manzelka me zabije :-) Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2013 A nejde hlavně právě o ten rozdíl? :D a hw je na nextgenu nepodstatný .....:D ok Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 15, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2013 Nikdy jsem neřekl, že je HW na nextgenu nepodstatný, to samozřejmě je, jenže když se podíváš na gameplaye, kde je srovnání Xbox One vs. PS4, tak tam moc velkej rozdíl neuvidíš, pokud jsi obyčejný uživatel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Listopad 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2013 Jsi dobrý já viděl gameplaye jen na YouTube ;) Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Listopad 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2013 spenat: No ono ty rozdily jsou videt dost a budou videt hlavne casem, az se ten vykon trochu v tech hrach vyuzije :) Samozrejme je to jako iPhone a Galaxy S4. Galaxy je nacpaná silným HW, ale je jí to k pi*i, když na to není pořádně optimalizovaný Shitdroid a prostě iPhone 5 jede lépe i s horším HW, takže nějak tak i u těch konzolí - Je to o optimalizaci. Jinak já jsem tak porovnával a Forza Horizon je super, ale jinak se mi více líbí GT, protože mi to příjde, že je to trochu reálnější a taky si k PS3/PS4 připojím svůj G27 se 3mi pedály a H-shifterem !!!! Jinak to pak není reálné závodění... Samozřejmě GT má u aut strašné zvuky, to jo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 15, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2013 (upraveno) Sorry za menší OT, každopádně tady je vidět, že možná nejsi fanboy PS4 nebo Xbox One, ale naprosto očividný fanboy - parafrázuji - ShitOS. A "časem se výkon využije"? Já myslel, že když je tohle NextGen, tak se budou hnedka vydávat hry, který využijou plnej výkon konzole a ne, že budeme dobu čekat...? Upraveno Listopad 15, 2013 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2013 spenat: nikdy se nevyuzije plny vykon konzoli na zacatku, par let to potrva nez se vyvojari nauci poradne optimalizovat a pak se ukaze sila PS4 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 15, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2013 Fajn, tak v tom případě budu napjatě čekat, kdy se tak stane.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Listopad 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2013 spenat: nikdy se nevyuzije plny vykon konzoli na zacatku, par let to potrva nez se vyvojari nauci poradne optimalizovat a pak se ukaze sila PS4 :) a neuspech xbona.. nastesti to nebude letos,) uz je to tady jak na konzolistovi skoro :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2013 Na druhou stranu jedna se o pc architekturu me? Tady.by se nemeli tolik co ucit,tohle neni cell.... Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.