nekdoa Odesláno Květen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2013 Tak nevim, jestli mam mit radost nebo ne, nejak jsem si za ty dva roky skoro zvyknul na kupovani.. http://www.nintendolife.com/news/2013/05/evidence_of_a_functional_3ds_flashcard_emerges Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2013 čas koupit 3DSko ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barthezz Odesláno Květen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2013 Tak nevim, jestli mam mit radost nebo ne, nejak jsem si za ty dva roky skoro zvyknul na kupovani..http://www.nintendolife.com/news/2013/05/evidence_of_a_functional_3ds_flashcard_emerges nj ale sou lidi ktery na tohle prave ty 2 roky cekali :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Květen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2013 Podľa mňa to nintendo veľmi rýchlo znefunkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Květen 31, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2013 updatem urcite. Ale kdo by updatoval? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Květen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2013 Hlavne kdyz uz je znam zpusob jak na to treba ani updaty moc nepomuzou.. se uvidi az se dostane ven na jakym principu to funguje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Květen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2013 Keď bude hra vyžadovať update? A podľa toho videá by som povedal, že tá karta sa updatenúť nebude dať, alebo nie priamo v 3DS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Červen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2013 jo takhle.. no kdyby update vyzadovali :D tak pak s tim tezko neco udelat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2013 podle jendoho eshopu nabízející DS flashkarty..se jim Gateway 3DS má naskladnit již do 14-ti dnů http://www.hackyourconsole.com/Gateway-3ds Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 Na oficiálních stránkách vyšlo info a prozatím tedy nic moc, je ale pravda, že se jedná o obrovský pokrok a že jde teprve o první kartu s možností hraní 3DS her svého druhu. Já osobně si radši ještě půl roku/rok počkám, až se to pořádně vyladí a hlavně zlevní. Dle mě to nemá cenu kupovat, zvlášť za takovou nekřesťanskou cenu, navíc, když je to ještě nevyladěné. Základní info: - Přibližná cena: $80/€65 - což je cca 1600 Kč - Zatím jedna MicroSD karta na jednu hru, to znamená, že na paměťovce můžete mít pouze jedinou hru a pokud chcete hrát jinou, musíte ji vymazat a dát si tam jinou. - Bohužel se zatím nepodařilo odstranit Region Lock což znamená, že nelze hrát hry z jiného regionu než je konzole koupená, ale píší, že se snaží tento problém vyřešit. - Karta nepodporuje žádné homebrew aplikace - Zatím napůl nefunkční ukládání a nahrávání her, na kterém píší, že intenzivně pracují. - Karta není kompatibilní s DS hrami, takže pokud chcete hrát i DS hry je nutno si zakoupit některou ze současných karet. - Dostupnost bude na konci června Bližší informace zde http://gateway-3ds.com/index.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 Njn u PSP to taky trvalo. Ale az to bude vyssi verze a bude to kompletne prolomene, tak asi beru 3DS a davam si nostalgicke klasiky!! Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 (upraveno) je jasne ze to chvili potrva vydat kartu bez naprostych chyb..rozhodli se ale uz vydat.. tuhle mene nedoladenou verzi..aby zatim pro nedockavce (jako ja)predvedli co zatim karta bude umet. Mam takovy pocit ze alw neni pripravena na updaty obsazene primo ve hrach (takze to bude karta vhodna spis pro uzivatele s nizsim updatem 3DS) a taky mi tam nejak chybi Spot&StreetPass... no ale pocital jsem s tim ze uz bude pripravena na vsecko.. od tohoto dne cekam..jenom naprosty naval 3DS flashek e: V Některých obchodech již skladem. Upraveno Červen 20, 2013 uživatelem Lazyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.