Mojmir Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 I negativní reklama je reklama, uvidíš kolik se jich prodá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 To je tim ze nektere shopy to u nas meli uz 18.2. Napr. Originalky.cz..jeden z nejlevnejsich shopu a jeste k tomu absolutne spolehlivý.. Kam se hrabe jrc a xzone kdyz na originalkach je cena u her vždycky tak o 300-500kc nizsi a pro me, maji hlavne PPL sluzbu, ne jak xzone s nejakym Intime.. A o ceske poste ani nemluve Českou poštu nech na pokoji, pokud to jde vždy objednávám doručení Českou poštou. PPL se vyhýbám jak jen to jde, mám s nimi jen ty nejhorší zkušenosti a vůbec se všemi přepravními společnostmi. Zlatá Česká pošta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Já se nečertím, o PPL proti české postě si začal ty, ne já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wyder Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Ono je to hlavne o tom, jaky ma moznosti clovek prebirat ty zasilky. Kdo ma homeoffice, nebo praci, kde to muze prevzit, tak nema problem. Ja pracuji na pracovisti, kde nemuzu odejit ven a prevzit balicek. No a domluva s vidlakem z PPL, kterej mi vzdycky rekne, ze pres nas jede v 10:00 a ne jindy, je proste nemozna. To ze se ma prizpusobit me, je jen reklamni slogan te jejich firmy, kaslou na to. Takze taky objednavam pres postu a v klidu si to vzdycky vyzvednu odpol po praci. U nas na malomeste funguje posta na 100 %, nikdy nic neztraceno, vzdycky zvonej. Dokonce se vyhejbam shopum, kde nemuzu vyuzit posty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 S PPL a podobnými souhlas....naprosto useless pro mne. Nemám zájem, aby mne někdo přepadával doma bez toho, aniž by kolikrát zavolal. Na poštu se nadává, ale....každému vyhovuje něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 (upraveno) Ono je to hlavne o tom, jaky ma moznosti clovek prebirat ty zasilky. Kdo ma homeoffice, nebo praci, kde to muze prevzit, tak nema problem. Ja pracuji na pracovisti, kde nemuzu odejit ven a prevzit balicek. No a domluva s vidlakem z PPL, kterej mi vzdycky rekne, ze pres nas jede v 10:00 a ne jindy, je proste nemozna. To ze se ma prizpusobit me, je jen reklamni slogan te jejich firmy, kaslou na to. Takze taky objednavam pres postu a v klidu si to vzdycky vyzvednu odpol po praci. Přesně tak, líp bych to nenapsal. Upraveno Únor 19, 2015 uživatelem Jarda66 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Zdravíčko pánové, chtěl jsem poprosit ty co už hrají, jestli by mi nezjistili jestli hra obsahuje plný polský překlad, tedy i dabing. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Zdravíčko pánové, chtěl jsem poprosit ty co už hrají, jestli by mi nezjistili jestli hra obsahuje plný polský překlad, tedy i dabing. Díky moc. Kdo myslíš že to zapne polsky?:cheesygrin: US verzi určitě neni, tak jedině v EU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 No asi jen starý kokos (t) jako já odkojený polským nočním kinem :D Jo v EU by měla být, ale chtěl jsem, aby mi to někdo potvrdil, ale to by si musel konzolu přehodit na polštinu a pak zapnout hru a to se asi nikomu chtít nebude :) Stejně by mě zajímalo, jestli se dá někde dočíst, když hra vychází jaké jazyky obsahuje krom angličtiny. To se člověk nikde snad nedozví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Jo to me taky stve ze to nikde poradne neuvadeji. Minimalne na storu by to v popisu vzdy byt melo :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 No třeba gamespot udělil jen 5/10 IGN 6,5/10 Destructoid 6/10 atd. Převažují podle mě spíš negativa. Zmiňuješ jen ty negativní, ale co třeba - gametrailers 8,2/10 , eurogamer 8/10 , play uk 8,1/10 , games.cz 8/10. Je to prostě o tom, že spousta lidí nedokáže akceptovat to, že hra nemusí být nutně 100 hodinová a nelineární, aby byla dobrá. Je spousta pecek ať už z dávnější doby nebo ze současnosti, které mají herní dobu 5-10 hodin a nejsou to otevřené sandboxy a přitom to jsou skvělé hry. Navíc vývojáři od začátku tvrdili, že je pro ně děj hodně důležitý a hra, která dost staví na ději bývá často nejlepší pokud je spíše lineárnější. Já za sebe jsem si třeba jistý, že budu spokojený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Souhlas s Molda22. Mě psali že balíček byl podanej v depu v Mostě ale pak už nic a to mam taky z originálek. Doufam že to zítra přijde jinak si pro to jedu do bílí myši a tenhle necham na poště, chci to na víkeeend :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Já se taky těším a vím, že si to snad užiju. I tyhle hry mají své kouzlo a ikdyž vím, že to asi bude jednohubka, rád si ji dám. Teď jsem hrál samé Dragony, Mordory, Gta a už bych chtěl něco "normálnějšího" kde trošku vypnu mozek a budu se unášet jen atmosférou a snad i dobrým příběhem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 19, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2015 Zmiňuješ jen ty negativní, ale co třeba - gametrailers 8,2/10 , eurogamer 8/10 , play uk 8,1/10 , games.cz 8/10. Je to prostě o tom, že spousta lidí nedokáže akceptovat to, že hra nemusí být nutně 100 hodinová a nelineární, aby byla dobrá. Je spousta pecek ať už z dávnější doby nebo ze současnosti, které mají herní dobu 5-10 hodin a nejsou to otevřené sandboxy a přitom to jsou skvělé hry. Navíc vývojáři od začátku tvrdili, že je pro ně děj hodně důležitý a hra, která dost staví na ději bývá často nejlepší pokud je spíše lineárnější. Já za sebe jsem si třeba jistý, že budu spokojený. Máš pravdu, ale když si zadáš do google The Order 1886 review, tak víc jak 6,5 tam najdeš opravdu minimálně, takže převažují spíš ty průměrnější recenze. Řekl bych 2/3 jsou spíš ty mezi 5 až 6,5. Já budu určitě spokojený taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Únor 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2015 mrkněte ortodoxní zastánci the order raději ne :wohow: , jinak co baví Vás to? Mě exkluzivní hry zatím moc nenadchli. Killzone nic moc, Infamous taky žádná sláva, knacka jsem raději ani nehrál, nejlepší mi přijde Driveclub, škoda toho launche. Snad to zásadně změní Bloodborne. Jinak až potom na konci roku Naughty Dog to jistí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Únor 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2015 100 lidí = 100 chutí. Nikdy se nemůžeš zavděčit každému a u her to platí obzlášť. Co se nelíbí tobě, se zase líbí někomu jinému a proto bych z toho nedělal takovou vědu a bral to jako normální věc. Tečka. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Únor 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2015 to video je boží..já už si teď vyzvedl svoji limitku se steel bookem a večer si to zahraju:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2015 Tak já nevím, ale každému může být úplně u zádele za co utratím své v potu tváře vydělané prachy. Jestli dám 1600 za speciálu orderu ve steelbooku (jako já) nebo uvalí těch 1600 za víkend někde v báru a u rulety. Jinak order už mám doma, večer samozřejmě zahraju ;) Btw killzone slušné techdemo, infamous ss výborné, knack jsem nehrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2015 Já zahraju až v pondělí..vzal jsem steelbook limitku z aukra za 1400 ale dnes teprve posílají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fikuss_cz Odesláno Únor 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2015 Za me naprosto uzasna hra. Jsem opravdu nadseny z tehle jedinecne next gen akce. Nechapu hate kolem tehle hry a zvlaste o hateovani hraci doby...btw cod jsem dohral za 3,5 hodiny, multak me moc nenadchnul a taky jsem vyplazl 1600 za hru. Konzole jsou v jedne veci jedinecne. Koupis hru za 1600 a pi dohrani ji otocis za 1200, nekomu tim udelas nesmirnou radost ze usetril a tebe hra ve vysledku stoji pekne 4 stovecky....tak v cem je problem??? Pro rejpaly, zkus vzit rodinu do multikina, kolik si myslis ze zaplati 4 clena rodina za 2 hodinovy zazitek v multikine??, do 1600kc to nebude daleko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Únor 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2015 No to já dal v JRC jako protiúčet AC Unity a CoD AW a ještě mi kilo dali zpět:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2015 Jop a pripocitejme ještě MC, burger king nebo KFC a za 3-4h jsme lehčí o minimálně 2000,- :) a bez jistoty zazitku kde není předem určeny úspěch ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2015 Jop a pripocitejme ještě MC, burger king nebo KFC a za 3-4h jsme lehčí o minimálně 2000,- :) a bez jistoty zazitku kde není předem určeny úspěch ;) Cod: bo2 na ps3 a watch dogs na Ps4 :) spokojenost s limitkou ve steelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iristar1468626800 Odesláno Únor 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2015 Dneska mi to prislo, ale mam dve jednu z jrc na protiucet a jednu koupenou nechcete nekdo jednu ? Prodam nebo vymenim za neco na ps3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2015 Kurnik také mám 3 kousky k prodeji, jeden teď 2 za 14dni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.