headhot Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2016 vzdycky jde o to,jak o.je.bat system. V tom je to lakadlo. Mam doma stovky origo her,ale proste ojebavky me bavi nejvic. Citovat
Moderators drak3go Odesláno Leden 28, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 28, 2016 Proti jeb*ní zde nepadlo jediného křivého slova, ba naopak, co by to bylo za čecha, kdyby se nesnažil všechno co jde ojeb*t, jen mi přišlo úsměvné číst o poctivosti a narážkách na Singaporský Live Store a přitom pořídit ještě větším ojeb*m. Inu, s poctivostí člověk nejdál dojde 8) Citovat
headhot Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2016 kdyz prijde na vec,tak nejlepsi nakupy jsou za rubly,kdyz je v prdeli a herni servery reaguji pozde:) Ale to se netyka teto hry primo,ale tech o.jebavek Citovat
Mandaz Odesláno Leden 28, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 28, 2016 (upraveno) mě zas přijde úsměvné stránkový offtopik od žunióra :lol: EDIT: kdyžtak tu ty naše kydy promaž, ať tu nevypadáme jak izer s dobrodinským :D Upraveno Leden 28, 2016 uživatelem Mandaz Citovat
Dlady Odesláno Leden 29, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2016 Ahoj, takže i když mám aktivovanej klíč na betu, ale nemám staženou betu, tak už jí nestáhnu ? Citovat
Mandaz Odesláno Leden 29, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2016 zkus a uvidíš, možná ti půjde když máš klíč aktivovaný. Co vím tak beta nejde stáhnout pokud jsi ji chtěl brát bez klíče jako předobjednávku ze store Citovat
MaraTFSI Odesláno Leden 29, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2016 Sakra tak ja si privstal abych vyuzil volneho dopoledne a ty servery startujou az ve 2 odpoledne... Citovat
esmo Odesláno Leden 29, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2016 Mně to pánové nejde stáhnout ani když jsem si to předobjednal na store....asi se budu muset spokojit s pc verzí :( a to jsem chtěl vidět pořádný real srovnání konzole a pc verze :( :D Citovat
eRik Odesláno Leden 29, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2016 Esmo je to úplně easy. Pokud jsi predobjednal. Přihláš se tady: uplay.com vpravo nahoře je ozubené kolečko, tam dej account management. Vyjede stránka, tam je žlute zaramovana nabídka, je tam beta access. Nebo jak se to píše. To dáš, rozkliknes kód, ten zápas do psn a stahuje. Easy As fuck :D. Sám jsem to nenašel. Musel jsem podle indicií že Senomet fora Citovat
esmo Odesláno Leden 29, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2016 Mám tam pouze klíč na pc, takže je někde chyba, ale nevím kde.... Přitom na stránkách Division mi vyskakuje hláška pro PS4 verzi: " YOU HAVE ALREADY REDEEMED YOUR BETA CODE B efore the beta starts, we will send you your access key via the email address associated with your Uplay account." A zatím na ps4 nic, jen mi došel key pro pc verzi... EDIT: ♥♥♥♥♥ní fonty... Citovat
Moderators drak3go Odesláno Leden 29, 2016 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 29, 2016 A zvolil jsi při redeem beta kódu PS4 platformu? Citovat
esmo Odesláno Leden 29, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2016 (upraveno) ano.....pak jsem koupil druhy kod a zvolil pc platformu a to funguje normalne! EDIT: už jsem na to přišel, mám dva uplay accounty a k psn mám linknutý ten druhý.... Upraveno Leden 29, 2016 uživatelem esmo Citovat
Patrik Hermes Herman Odesláno Leden 29, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2016 Ptát se na to jestli má někdo klíč navíc je asi zbytečné že :-D a přece jen kdyby něco tak prosím do SZ :-) Citovat
shark.sea Odesláno Leden 29, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2016 Esmo je to úplně easy. Pokud jsi predobjednal. Přihláš se tady: uplay.com vpravo nahoře je ozubené kolečko, tam dej account management. Vyjede stránka, tam je žlute zaramovana nabídka, je tam beta access. Nebo jak se to píše. To dáš, rozkliknes kód, ten zápas do psn a stahuje. Easy As fuck :D. Sám jsem to nenašel. Musel jsem podle indicií že Senomet fora Včera jsem předobjednal na ps store a na uplay ve žlutém ramečku mám napsané žádný přístup k alfa nebo beta verzi!!!!! Citovat
eRik Odesláno Leden 29, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2016 a máš provázaný Uplay a PS account? Citovat
Mandaz Odesláno Leden 29, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2016 pokud předobjednal včera, tak už asi betu nestihl EDIT: Jinak odehráno hoďka a něco a zatím su příjemně překvapený Citovat
shark.sea Odesláno Leden 29, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2016 a máš provázaný Uplay a PS account? Jak to myslíš přesně?? Citovat
Patrik Hermes Herman Odesláno Leden 29, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2016 pokud předobjednal včera, tak už asi betu nestihlEDIT: Jinak odehráno hoďka a něco a zatím su příjemně překvapený Třeba JRC stále garantuje přístup do bety k předobjednávce.... Divné Citovat
Mandaz Odesláno Leden 29, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2016 patriku, myslím předobjednávku ze store, mám dojem že i na foru ubi se to řeší Citovat
shark.sea Odesláno Leden 29, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2016 Třeba JRC stále garantuje přístup do bety k předobjednávce.... Divné tak to je opravdu divné!!! Citovat
eRik Odesláno Leden 29, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2016 není, JRC má ty kody u sebe dopředu. Citovat
Patrik Hermes Herman Odesláno Leden 29, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2016 není, JRC má ty kody u sebe dopředu. Tak jrc mi poslal kód teď čekám jestli mi pošle ubi kód na ps. Uvidíme Citovat
r.mrazik Odesláno Leden 29, 2016 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2016 Kdyby mel nekdo chut zahrat,tak id: rmrazik :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.