Marr Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 Ja nevim, co vas tak rozcililo, vsak to, ze to nejaky shop pusti o den-dva driv, byva u kazde vetsi hry. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 já netuším, nemám ani FB, ani twitter. ale četl jsem na eurogameru a i romeno tu psal, že se servery spustí už dnes, což nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 Mno tak ja beru gold edici u JRC mam i dve na vymenu, ale tam teda az zitra, taky jsem se ptal a bylo mi receno ze nemuzou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 Bože můj lidi vy furt nechápete jednu zásadní věc. Nebudu se teď bavit o digitálkách, protože tam je pevnej start o půlnoci ze 7.na8., ať jste kdekoli na světě. Za to, že můžeme hrát krabicovky už teď vděčíme Austrálii!!! Proč? PROTOŽE TEĎ UŽ JE TAM 8.3. A VE 14hod NAŠEHO ČASU TAM BYLA PŮLNOC! můžeme to tedy uzavřít? [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 to už je normální závislost :D diskutovat tady o brzkém startu , vždyť je to jasně oznámené ,nevidím tedy vůbec žádný problém ?! a to že jsi chceš vzít dovolenou abys ses válel a hrál celé dny hry ?? tak to WTF ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 jo chci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 Já jsem to preventivně locknul, než vychladnou hlavy. Večer to tady budeme muset promazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 7, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flesh light Odesláno Březen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2016 (upraveno) Za pár dní to mám za 1000kč ve schránce,jupíí.Doufám,že české titulky mají všechny verze prodávané po EU. Upraveno Březen 8, 2016 uživatelem flesh light Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2016 Všechny je určitě nemají, vzpomeň si na Zaklínače z UK, ten titulky neměl. Mohl bych jmenovat dále. FC4 tuším také neměla CZ title, když byla dotažená z UK ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Březen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2016 Tak seasson pass na psn za 1100 snad nez vyjde prvni dlc tak bude v akci :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
torres Odesláno Březen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2016 Hra je doma kdo bude chtít zahrát moje ID: j3nickk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2016 (upraveno) já budu dneska kolem 17.h začínat, tak kdo by chtěl hrát se mnou nebo mít parťáka tak nějak v ten čas na začátek, možme spolu, eRiCZEch POUZE s mikrofonem samozDřejmě Upraveno Březen 8, 2016 uživatelem eRik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Březen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2016 Předpokládám, že servery jsou death :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r.mrazik Odesláno Březen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2016 budu zacinat kolem pul osmy/osmy...tak kdyby nekdo chtel posilu,tak...rmrazik ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Březen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2016 (upraveno) No tak uz to taky valim a musim rict, ze spokojenost. Slape to paradne a moc si to uzivam. A ne servery nejsou death. Akorat nevim kde vezmu ty bonusy skin na zbran outfit atd? Netusi nekdo? Upraveno Březen 8, 2016 uživatelem MajlloB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2016 MAJLO tuším, že by ti to měl dát ten cejpek v Bázi, kde je VENDOR na odměny... HALE co řékáte na te fotke jak střélém světlicu? jaká je lepčé? https://www.email.cz/download/k/K6JPfbF1DWqPoCckEzpqIslVHr_4_D9cv9E_yEUw-OKeGZJvJL9gBn7twPeKecyDpwXYD5E/12771893_1055202487872560_4213898448030675642_o.jpg https://www.email.cz/download/k/LfOX_z6DpuSf5Cc2MLm0oAtb2D1dfcGp2LJi1cPLbbr0uShGZrkujjzzBnVIfxIBZQsejVM/12764423_1055202507872558_8645764997028697995_o.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Březen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2016 (upraveno) Erek: ty odkazy nefungujou on topic : určitě to rozdává ten vendor Upraveno Březen 9, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2016 eržeku tu luléne eště nám sem hoď heslo do tvého mejla ať ty fotky možem čeknůt :D Btw osobně počkám pár dnů než začnu hrát, až to děcka unaví a půjde normálněji hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2016 http://postimg.cz/image/uUU http://postimg.cz/image/QkV tu jsou, koment pls. MANAS... vzdyt decka tam nemusis pockat vubec... je to instancovane, jedes si svoje do darkzone nemusis vubec lezt... hru mas uz doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2016 na poště, a dostanu sa pro ňu až v pátek, to je taky jeden z důvodů proč čekám :D EDIT: btw to stříláš světlicu nebo sereš vestoje? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2016 Zkouším oboje, místo toho jsem pustil barevnyho plyna ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Březen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2016 Tak mám nahráno 8hod. a jsem maximálně spokojen. Už beta byla super ale tohle jsem fakt nečekal. Čeština je exeletní, poslouchám každej rozhovor ve hře a čtu každé písmenko. Příběh je taky v poho. Ale to nejlepší je určitě prostřědí, optimalizace to mi spadla čelist když to ani neškobrtne, žádné nahrávací obrazovky atd. (ještě jsem neumřel tak nevím jak to nahrává po smrti) Hraju pouze sám a můžu doporučit že i bez ps+ to je dost velkej nářez!:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2016 uáááááá. 8 hodin a launch je až dneska :D :D :D. jak já to nesnáším tenhle tjapnej launch, vím, že se opakuju, ale fakt mi to přijde uplne retardovany, jsem sam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Březen 8, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2016 erik, bohuzel nekterym retardovanym prodejcum to nevysvetlis, kompenzuji si tak mensi prodeje, je to jejich jedina vyhoda proti silne konkurenci... Vsak neboj priste si to budou muset tahat z UK a kdovi odkud az se na ne dodavatel vyprdne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.