pejtrix Odesláno Březen 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2016 tak ubisot na twitteru napsal ze division ma nejvetsi prodejni uspech co se tyka prvniho tydne prodeje pro novou znacku :D slusny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2016 Slováčku, ale to jsem hrál rok... Včera jsem prisel s rougem o 2 lvly za jedno zabití. Z 32 na 30. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Březen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2016 Od dnešního dne mám taky konečně The Division, můžete si mě přidat. Zatím jsem hrál jen betu, večer se do toho ponořím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Březen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2016 Taky navštivte Central Park :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2016 to kdyz naposled nekdo delal v destiny, dostal ban :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Březen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2016 tak ubisot na twitteru napsal ze division ma nejvetsi prodejni uspech co se tyka prvniho tydne prodeje pro novou znacku :D slusny Opravdu slušný na takovou blbost. Kam ten herní svět kráčí, když lidi oslavují takto bezduchou srajdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Březen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2016 Tak to nesleduj a vůbec jsem nelez. Takové jako ty tady nepotřebujem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macplash Odesláno Březen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2016 a načo sa tu teda vyjadruješ? v tejto téme takýto názor nikoho nezaujíma EDIT: RakovinaRohu ma predbehol o pár sekúnd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2016 Klid hoši, na názor má pravo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Březen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2016 jj klid Jarda to je starý hater :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Březen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2016 Tak to nesleduj a vůbec jsem nelez. Takové jako ty tady nepotřebujem! Co to žvaníš? Že si ty z týhle blitka hry připochcanej neznamená, že je z toho vodvařenej každej, zakže zalez ty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Březen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2016 Klid hoši, na názor má pravo Alespoň jeden to chápe, že se to někomu nemusí líbit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2016 Co to žvaníš? Že si ty z týhle blitka hry připochcanej neznamená, že je z toho vodvařenej každej, zakže zalez ty... Tak zas to že se ti hra nelíbí nemusí znamenat že se nelíbí ostatním a nauč se používat edit, už si tu na to dost dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MajlloB Odesláno Březen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2016 To byla jen otazka casu nez ten k... vleze i sem a zacne psat ty sva moudra. Vubec to nereste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Březen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2016 Tak já beru názor že se mi třeba hra nelíbí a neni to věc kterou chci hrát, ale napsat že hra je srajda a další keci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Březen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2016 Jarda66: ale copak? Rodiče nekoupili hru, tak ji musíme hatovat? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Březen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2016 Nějaká veřejná léčba mindráku Jarda66? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 18, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2016 Promazáno od hovadin, další flame už bude za body. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Březen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2016 Padá vam v DZ z bosů dost zlatýho náčiní, nebo je to fakt o náhodě. Já včera po 2,5h farmení jen jeden zlatej zásobník. Nějaký tipy kam zajít. Bez pořádnýho vybavení nejde hrát denní mise na výzvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2016 Dz06 nahoře... Já za 3 dny jen Midas strejcu... Kluci podropovali, já nic, denní challenge musíš dělat ve 4. Ještě máš určitě shit equip... V DZ se bez teamu taky necapes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Březen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2016 tak včera čekám v DZ na vrtulník přišel tam ještě jeden týpek tak jsme je pokosily a jak jsem si chtěl poslat věci tak mě týpek střelil do zad mazec :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2016 my včera ve 4 lidech zmastili 8 naráz :lol: a pak jsme cekali pres 300 vteřin :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Březen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2016 erik nj tak ty jsi jiná liga, ale já nemám v DZ žádny respekt, ale to příjde :) i když i to že mě střelil do zad je možná ukázka respektu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2016 (upraveno) jakej respekt :D proste nahazujete ultimatky a zabijite ty psy :D jednoho po druhym, push push push, kluci 2 odeme maji 140k DPS a 100k HP.... já mám jen 95k DPS a 55k HP... Upraveno Březen 18, 2016 uživatelem eRik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Březen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2016 Tak je pravda ze do DZ chodime uz 3/4. Sam to nema cenu. O tom jsem se presvedcil kdyz jsem sel na vyzvednuti plnej fialovyho a dve podelany bukvy vylozene cekali kdo prijde a koho oberou :D ty challenge jedem 4 ale zrovna vcera ten Lexington na te střeše proste nesel. Natlacili nas enemaci k tomu vytahu a hotovo,finiš,kaputo. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.