Susperian Odesláno Červen 15, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 15, 2014 ano, ale je nesmysl si stezovat na nedostatek lokaci, ktere jsou z duvodu (pouze) alfa verze dostupne.. jasne ze v plne hre toho bude daleko vice.. :) Jasně to chápu, ale mám nahráno už snad 7 hodin a byl jsem jen v té jedné v rusku. A úkolů jsem splnil nespočet. Tak alespoň dvě lokace mohli dát. Jedna je fakt málo i na alfu... Citovat
caesar Odesláno Červen 15, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 15, 2014 Nevíte, zda bude mít finální verze hry cz titulky?? Citovat
Noxion Odesláno Červen 16, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 16, 2014 Vzdyt je hra naschval omezena na lvl 8 max... beden a itemu jsem nasel mraky!! Ale nejvetsi problem tte hry zatim je - proč? Duvod proc pokracovat..... zacatek je spis ze zvedavosti, ale pozdeji to prejde spis do rutiny. Coz je skoda uvidime co s tim udelaji v Bete. Citovat
Meteleskum Odesláno Červen 16, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 16, 2014 Nevíte, zda bude mít finální verze hry cz titulky?? Pokud sem dobře pochopil, tak Destiny je MMOFPS s RPG prvky. Uz si nekdy videl MMO s ceskejma titulkama? Aby ke kazdy uprave nahaneli prekladatele? Nebude jednodussi se naucit svetovej jazyk. Chapu, davat ve skole pozor je narocny, ale ono se to vyplati aspon v hernim svete... Takze odpoved je ne. Velmi pravdepodobne se nebudou zaobírat jazykem pro velmi omezenou cast planety... Citovat
caesar Odesláno Červen 16, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 16, 2014 Pokud sem dobře pochopil, tak Destiny je MMOFPS s RPG prvky. Uz si nekdy videl MMO s ceskejma titulkama? Aby ke kazdy uprave nahaneli prekladatele? Nebude jednodussi se naucit svetovej jazyk. Chapu, davat ve skole pozor je narocny, ale ono se to vyplati aspon v hernim svete... Takze odpoved je ne. Velmi pravdepodobne se nebudou zaobírat jazykem pro velmi omezenou cast planety... Když už seš tak chytrej, tak ty ses naučil světový jazyk ve škole? :D To jsi chodil na jazykovku, ne? Já umím anglicky, ale zajímalo mě to spíš proto, jestli to bude schopný hrát můj mladší bratr :D ale jinak dík za vyčerpávající odpověď ;) Citovat
Meteleskum Odesláno Červen 16, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 16, 2014 Když už seš tak chytrej, tak ty ses naučil světový jazyk ve škole? :D To jsi chodil na jazykovku, ne? Já umím anglicky, ale zajímalo mě to spíš proto, jestli to bude schopný hrát můj mladší bratr :D ale jinak dík za vyčerpávající odpověď ;) Vim ze se tomu tezce veri, kdyztak na tebe koukam, ale ano, naucil jsem se podstatnou cast svetoveho jazyka na normalni zakladni skole. ESRB má svůj důvod. Pokud neumí dostatečně anglicky, nebo není dostatečně starej, tak si nezahraje. Citovat
Scorpio Odesláno Červen 16, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 16, 2014 Ahoj nevíte někdo čirou náhodou jak se získa to energetické brnění. Všichni mě v tom PvP hned sundaj a ja do nich vyprazdnim zasobnik a teprve jim to sunda stit. Citovat
Susperian Odesláno Červen 17, 2014 Nahlásit Odesláno Červen 17, 2014 To by mě taky zajímalo, protože mi to přijde docela nefér. Ti, kteří mají to brnění docela dost vydrží oproti těm co ho nemají. Akorát nevím jestli to není jen výhoda pro určitou rasu. Třeba já mám to odhození pomocí ruky, ale radši bych bral to brnění .-) Citovat
Mígl Odesláno Červenec 11, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2014 Mě přijde nefér že neni beta pro evropany s Plusem :angry: , nevíte jak jinak získat klíč? Citovat
subtitles017 Odesláno Červenec 11, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2014 jedine predobjednavka myslim.. Citovat
Mígl Odesláno Červenec 11, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2014 Registrací na bungie.com, je taky šance.. Citovat
subtitles017 Odesláno Červenec 11, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2014 kde konkretne? jako jen tim, ze se zeregistruju na tech jejich strankach? protoze tam nikde nevidim zapis do bety.. Citovat
subtitles017 Odesláno Červenec 11, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2014 tak jsem koupil klic na ebay za 2 libry (THX paranps2) :) Citovat
Tellinnor Odesláno Červenec 13, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2014 Stejne jako subtitles017, beta za 70kc vcetne 17 collector cards klicu, no neber to :) http://www.ebay.co.uk/itm/121384943389 Citovat
spoock Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2014 lol, já to mám zadarmo :D sehnat si klíč k Destiny je si myslím jednoduché, stačí si předobjednat hru, ty klíče (17 coll. cards) se myslím objevily na IGN. Citovat
subtitles017 Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2014 ano, ale praktičtější je si za 60 korun koupit přístup do bety a hru vyzkoušet, nez si hru za 1600 koupit rovnou a mit betu "zadarmo".. Citovat
spoock Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2014 tak předobjednávku můžeš zrušit, nikdo po tobě prachy hned nechce Citovat
subtitles017 Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2014 ja jsem třeba udělal takovou jakože předobjednávku na Xzone (jen kvůli beta přístupu) a chtělo to po mne zaplatit rovnou, jinak nic.. ale jestli to tedy nejak jde, tak tim lip pro ty, co přístup nemají.. ;) Citovat
Tankista Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2014 Na xzone jsem taky objednával a nechtělo to platit. Ono taky musíš zadat, že chceš platit dobírkou, víš :) Citovat
subtitles017 Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2014 to bude možna tim no.. ja myslim daval osobní odběr.. Citovat
spoock Odesláno Červenec 14, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2014 (upraveno) já to mám objednané přes games.cz shop, který je svázaný s JRC a kód mi už poslali snad 3x kdyby někdo chtěl, tak zkuste tento, nikde jsem ho nezadával, mám aktivované už dva kódy před tím (jeden "jiný z JRC a jeden co dával jeden CZ vývojař na FB): Klíč - XMT-P6F-PPD Návod na aktivaci: http://www.jrc.cz/clanek_destiny pokud by náhodou nefachal, tak se omlouvám, každopádně ho použijte jen v případě, že kód do Destiny ještě nemáte, popř. víte, že ho někdo chce Upraveno Červenec 14, 2014 uživatelem spoock Citovat
subtitles017 Odesláno Červenec 15, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2014 Uniklý dopis od vedoucího GameStopu odhalil, že beta Destiny má mít čtyři příběhové kapitoly, čtyři multiplayerové mapy, kooperativní mód Strike a rozsáhlý otevřený svět. Její velikost na PS4 je prý 14 GB Citovat
spoock Odesláno Červenec 15, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2014 trochu mě mrzí, že nebude predownload bety, mám tucha, že budu rád, jestli to ve čtvrtek vůbec stáhnu Citovat
spleskin Odesláno Červenec 15, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2014 Asi blbá otázka :P ale destiny je pouze střílečka že :P z větší části zamerena na multi ? Citovat
kolda27 Odesláno Červenec 15, 2014 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2014 někdo kdo by měl volný kód do bety na ps3? Byl bych vděčný. PSN kolda27. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.