Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

GATEWAY 3DS ..máte s tím někdo zkušenosti?


Raikey

Otázka

Ahoj, jsem vlastníkem 3DS a zajímalo by mne, zda-li má někdo zkušenost s kartou GATEWAY 3DS.. na oficiálních stránkách ji už prodávají, a tak bych chtěl vědět, jestli si ji už někdo z vás koupil? .. A za druhé bych ocenil kdyby mi dal někdo návod jak ROMku na tu kartu nahrát. Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Takže zkušenosti s ní zatím nemůže mít nikdo, protože ani na oficiálních stránkách ji ještě neprodávají. Píší tam pouze, že bude dostupná někdy na konci června. To že obchody ji už mají znamená pouze to, že je možno si ji v těchto obchodech předobjednat a odešlou ti ji až bude karta oficiálně vydána (na ofiko stránkách to nedoporučují předobjednávat, a doporučují si počkat až tu kartu oficiálně vydají.)

Na druhou otázku ti také nikdo nemůže odpovědět, proč, to už bylo řečeno v odpovědi na první otázku. Nicméně to bude pravděpodobně tak, že si stáhneš hru, hodíš ji do nějaké složky na microSD, tu zastrčíš do Gateway a spustíš.

Ale pozor zatím bych Gateway nedoporučoval kupovat a spíš bych si počkal řekněme půl roku/rok, až vyjdou nějaké klony této karty či její vylepšená verze.

Už jen kvůli poměrně vysoké ceně cca 1600Kč + k tomu připočítej paměťovku(y).

Další nevýhody:

- na jedné paměťovce MicroSD lze mít nahranou pouze jednu hru a to i kdyby se jednalo o 32Gb kartu a hra měla pouze 600Mb, pro hraní jiné hry musíš mít buď více paměťovek a prohazovat je podle toho co chceš za hru a nebo mí jednu paměťovku, na ní hru a když chceš hrát jinou hru, tak tu původní smazat a nahrát tu jinou.

- region lock, to znamená, že jdou hrát jen hry pro region ve kterém je 3DS koupené. Takže když kopíš 3DS v česku, tak můžeš hrát hry vydané pouze pro region Evropa, když koupíš 3DS v Číně nebo třeba v Japonsku, tak můžeš hrát hry pouze pro Asii.

- nelze na ní spouštět homebrew, to znamená, žádné emulátory GBA, Gameboy či třeba přehrávače hudby nebo filmů

- nelze skrze ní spouštět DS hry, k tomu si musíš koupit ještě samostatně DS flash kartu

- určitě budou problémy se sejvováním a loadováním ve hrách, jako tomu bylo při prvních generacích DS flash karet

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Do pristiho tydne snad vyjdou prvni recenze...a do pristiho roku snad vyjdou flashkarty v cene, ktera by se pohybovala aktualnim flaskam pro DS.

e: Gateway je blocknutá na novější 3DS 6.x update, vývojáři vzkazují, že pracují na opravě a popřípadě t ico by měli zajém o koupě flashkarty neuapdtovat. Teď by mě hlavně zajímalo jak bude na těch flashkartách fungovat update té flashkarty..podle me si budou uživatelé muset kupovat nové. :D

Upraveno uživatelem Lazyt
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu