johny23 Odesláno Červenec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2013 Zdravím, Mám notebook: Intel Core i5-2430M , NVIDIA GeForce GT 540M 2GB VRAM , 6GB ram Když zapnu hru, tak jde parádně i na plné detaily, ale po krátké době hraní je o dost zpomalená. Myslím si, že se ntb dost hřeje a to ho mám cca 3-4cm nad stolem (takže nefuní na stůl). Co s tím ? :/ (dělá to, i když mám hru na min. grafické možnosti) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červenec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2013 A máš koupenou hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny23 Odesláno Červenec 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2013 právě, že jo :/ .... ono to jde jak říkám, ale po nějaké době hraní ( pár minut, jako by se to přehřálo a razantně se chod hry zpomalí .. dám mu chvilku pauzu a a jede to znuvu parádně (na chvilku)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červenec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2013 Takže máš nejnovější verzi? Staré verze měly problém s rozložením výkonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny23 Odesláno Červenec 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2013 Takže máš nejnovější verzi? Staré verze měly problém s rozložením výkonu starší spíš, od kámoše z druhé ruky.. co nějaký patch ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červenec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2013 Pokud máš originálku, tak aktualizuj a máš to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny23 Odesláno Červenec 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2013 jak ? :D ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolda27 Odesláno Červenec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2013 tak jestli máš NTB tak je jedno jestli je přímo na stole nepo metr nad. Určitě je to tím že se přehřívá procesor nebo grafika a tak dojde k podtaktování což sníží výkon a tak dochází k sekání hry měl jsem stejný problém stačilo vyfoukat z NZB prach a teploty jsou zase v pořádku a taky to chce snížit někdy detaily. a pro kontrolu teplot doporučuji program HWmonitor stačí zapnout a program zaznamená nejvyšší teploty u mého NTB začínalo podtaktování při 85-86 °C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny23 Odesláno Červenec 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2013 ok, zítra to zkusím a písnu, jestli to pomohlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červenec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2013 Zdravím,Mám notebook: Intel Core i5-2430M , NVIDIA GeForce GT 540M 2GB VRAM , 6GB ram Když zapnu hru, tak jde parádně i na plné detaily, ale po krátké době hraní je o dost zpomalená. Myslím si, že se ntb dost hřeje a to ho mám cca 3-4cm nad stolem (takže nefuní na stůl). Co s tím ? :/ (dělá to, i když mám hru na min. grafické možnosti) Myslim ze jsi si odpovedel sam...nic proti ale jsi asi jako kazdej kdo PC/NTB nerozumi a mysli ze NTB rozjede GTA IV.Ta hra je narocna i na starsim lec lepsim PC a na tomhle NTB ji bez trhani nedas a nepomuze ani patch...to ze se ti za chvilku snizi FPS je diky teplote ktera jde nahoru a takt jde dolu aby se to stacilo uchladit. Ono je hezky ze kazdej ma NTB se super grafikou ktera utahne kazdou hru...ale na jak dlouho nez se zacne prehrivat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červenec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2013 Nejhorší je, že s takovou ten NTB tak za půl roku můžeš vyhodit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny23 Odesláno Červenec 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2013 :D no jasný.. na 5 min plynule a pak to jde do kopru :D ... ale třeba Battlefield 3 jsem dával na střední požadavky, hrál jsem třebas hodinu a šlo to parádně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny23 Odesláno Červenec 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2013 Nejhorší je, že s takovou ten NTB tak za půl roku můžeš vyhodit :) To mi ani neříkej :D .. asi budu hrát GTA SA :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Červenec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2013 JJ, stejně GTA SA má best multiplayer a lepší rozmanitost světa :D Ale PC forever - už se těším, jak si zahraju hezky GTA 5 :D Ale tak jestli chceš ntb na hry, tak si kup alienware :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Červenec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2013 Sám hraju gta4 na podobném NB,jen s grafikou gt630m. 1.Vyčistit NB od prachu 2.Něčím podlož zadní stranu (ideál chladící podložka),klidně vyměň teplovodivou pastu,popřípadě pokud je v záruce tak servis,tohle nb nesmí dělat. 3.Sniž detaily na minimum (něco minimum,něco klidně medium),defragmentace disku,hra tahá hodně dat. (ideál ssd) 4.Originální hra + patche je skoro nutnost,nelegální hra my taky lagovala i s patchema. 5.Kup nějakou herní krabici (ps3,xbox) stojí pár šušnú,grafika bude stejná,akorát to budeš mít bez starostí ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny23 Odesláno Červenec 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2013 Ten prach to dělal ! :D .. děkuji za rada ;) V budoucnu určo přejdu na nějakou konzoli :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červenec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2013 Mě GTA IV nechce jet přes nVidii GT640m, ikdyž vše nastavím aby to jelo přes ní tak to jede přes integrovanou. Hru mám koupenou přes Steam, neví někdo jak docílit toho, aby mi jela přes nVidii ? @SGS2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Červenec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2013 Co máš za nb?Nastavuješ to v ovladačích nebo jen pravým klikneš na ikonu a dáš spustit s grafickým procesorem nvidia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červenec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2013 acer aspire v3-571g s čistým Win7 Nastavuju to v nVidia panelu (a ještě něco jsem zkoušel, ale už nevím co, je to 2 měsíce zpět) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny23 Odesláno Červenec 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2013 normálně to mám nastavené .. problém byl v tom zaprášeným větráku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červenec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2013 To bylo na mně :D @SGS2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny23 Odesláno Červenec 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2013 lolec :D takhle mě rozhodit .. to máte řešit PM :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.