Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 12, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 Xbox Live Gold je členství, které ti přidává (po připojení na Xbox Live) řadu výhod, jako je třeba multiplayer, který si se základním členstvím (základní členství je Xbox Live Silver, ten máš i ty) nezahraješ. Ten Ultimate, co hraješ, hraješ proti AI (počítači). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Faldus Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 A to se musí někde zaplatit? Jestli ano, tak kde a kolik to stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Omlouvam se za mozna trosku stupidni dotaz ale jde o toto. Mam nhl 14 vypalene tudiz neorigo na xbox livu jsem online kdyz zaplatim gold budu moci hrat online proti dalsim lidem? Dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 17, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Ano, když zaplatíš gold, budeš moct hrát online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Ano, když zaplatíš gold, budeš moct hrát online. i s palenou hrou jo ? :) dobre diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 17, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Ano, i s pálenou, každopádně nezapomeň hru projet před vypálením přes ABGX360. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvid7 Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 ...Mam LT+2.0 a DB 14719 dal som do mechaniky dvd NHL14 Xgd2 a pyta to pomne akysi Update Required (asi update dashboardu)..mam to povolit alebo nie ? Je to bezpečné ? aby som neprisiel o flash . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 Ja updatuju vse a hraju. Proc by updatem v nhl se mel zrusit hardwarovy flash? Tomu nerozumim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 19, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 Flash není hardwarová, ale softwarová záležitost - upravuje se při ní firmware mechaniky. Hardwarová modifikace je třeba RGH/Jtag. Každopádně můžeš bez problémů updatovat, o flash při tomto DB nepřijdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 Ahaa.. Takze se mam vzdy radsi zeptat jestli mam hru updatovat pro jistotu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 19, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 Pokud updatuješ jen hru, pak není problém a flash ti nikdy nezmizí. Pokud ovšem updatuješ DB (Dasboard), je třeba si dávat menší pozor (dřív jeden konkrétní update dashboardu rušil flash). Největší jistota je mít aktuální flash (LT+ 3.0/LTU), který (pravděpodobně) v budoucnu žádný nový Dashboard už nepřepíše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 Takhle to je :) tenhle flash 3.0 mam na svem xboxu takze muzu byt vklidu jo? Mohl bych si te pridat na steam a v pripade nejakeho dotazu ti napsat primo tam? At to tady zbytecne nespamuju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 19, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 Ano, s 3.0 nebudeš mít problémy, samozřejmě musíš mít NHL korektně vypálené, což u XGD2 her není problém. A jo, klidně si mě přidej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 Dobra diky moc za pomoc :) az prijdu z prace tak si te pridam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l0ading Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 cau xbox jeste nemam, moc se v tom nevyznam, ale chci ho koupit hlavne kvuli NHLku :D. chci se jen zeptat , zda na nhl 14 bude staci xbox 360 ten s 4GB pameti? a jeste jedna otazka, je hodne velky rozdil mezi tim starsim xboxem 360 a xboxem 360 slim? Prave si chci nejaky koupit, jde mi hlavne o tom, aby na tom jelo dobre to NHL 14, jinak je mi to v celku fuk :) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ICE1468628313 Odesláno Prosinec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2013 Co jsou to alternativní dresy? Kód jsem zadal, ale co dál? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 Co jsou to alternativní dresy? Kód jsem zadal, ale co dál? Díky Alternativní dresy jsou dresy, které u některých týmů NHL doplňují sady dresů pro domácí a hostující zápasy. Pokuď si kód zadal správně, tak v nabídce před zápasem, kde si vybíráš dresy, máš nyní dostupnou jednu sadu alternativních dresů, jenž byla původně uzamčením nedostupná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 Nevím zda se tento problém vyskytuje jenom u mě (mám RGH 250 GB), ale ten kód pro alternativní dresy musím po každém spuštění NHL 14 neustále zadávat (občas to vydrží dvě spuštění po sobě). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martysvadla Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 Nevím zda se tento problém vyskytuje jenom u mě (mám RGH 250 GB), ale ten kód pro alternativní dresy musím po každém spuštění NHL 14 neustále zadávat (občas to vydrží dvě spuštění po sobě). Já to mám stejně... Taky RGH. Kdyby to někdo vyřešil, budu rád za radu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casper21 Odesláno Únor 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2014 Nema nekdo odkaz na stazeni toho patche, co opravuje bug hudby pri preruseni, ktera normalne nehraje? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Březen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2014 nemá někdo nové soupisky ted po uzaverce prestupu NHL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malac Odesláno Březen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2014 Link na to jak na RGH nahraju nejaktualnejsi sestavy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Březen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2014 Tady: http://icemod.xf.cz/24-navod/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DM_28 Odesláno Březen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2014 Zdravím, chcem sa len spýtať pokiaľ si vytvorím team v NHL14 HUT tak sa dá preniesť aj do NHL15? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malac Odesláno Březen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2014 Diky a jeste kde najdu ty nejaktualnejsi? Mas nejaky typ, kdyztak to posli soukrome, nevim jestli se to tu muze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.