Rendy93 Odesláno Říjen 30, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2013 ano v USa vysla hra v utery, ty si musis pockat na hrani do zitra :) Co ten smajlík ? ":)" Potvory cracknu a půjdu hrát singl .. jinak thx za odpověď Citovat
Kapr Odesláno Říjen 30, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2013 Jde to hrat pres VPN...jinak ja si ji koupim podle toho jak pujde cracklej sing...beta mi moc nesla a i kdyz sem se na hru tesil a tesim nebudu si kupovat neco co mi nepojede. Pak jeste premyslim nad W8,1...protoze to tam pry podle lidi jede o dost lip. Citovat
Rendy93 Odesláno Říjen 30, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2013 Intel i5 3570k (netaktované ) a Asus HD7950 V2 (netaktované ) rozjedu na 50-60fps na ultra vše max.. To sem BETU nedal ani na střední a fps byly 30-40 :) Citovat
skiz- u suck Odesláno Říjen 30, 2013 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2013 Koupím si hned, jak mi dorazí R9 280x. Už se těším. BETA, mně ale moc neoslnila. Doufám, že BF4 bude, alespoň tak dobré jako 3, když už jsem kvůli tomu musel kupovat GK. :D Citovat
th0ca Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2013 no tak musim rict, ze optimalizaci opravdu zvladli bezproblemu. A i mapa z bety je krasne hratelna, na svy sestave se pohybuju pri ultra/high s vypnutym vyhlazovanim stale kolem 60fps (nejmin klesla zatim na 43fps, ale jen asi na 3 vteriny a to v singlu). Multak je dle meho lepsi jak v BF3, ale jelikoz v BF3 toho clovek nahral tuny hodin, tak uz BF4 nijak zvlast neoslni Stale plati, ze me nejvic bavi litat vrtulnikem, ale to se mi lepe ovlada na gamepadu, a tam me stve, ze pozmenili celkove u motorovych vozitel ovladani z R2/L2 cudliku na packy :( Citovat
Rendy93 Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2013 Ach jo, ani jsem si ji pořádně nezahrál a už mi leze na nervy. Neustále mi vypadává zvuk, lagujou všechny servery a už mi ta hra aj padá na ultra mi to jede 60fps a internet mám dostatečně rychlí. Nečekal jsem, že to bude tak zabugované .. Citovat
skiz- u suck Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2013 Rendy93 - máš Intel nebo AMD? Co jsem slyšel, tak na AMD procesorech ta hra běží, nějak divně. Citovat
Rendy93 Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2013 (upraveno) CPU on intelu i5 3570k a grafiku asus HD7950 v2 Jenom mě ta hra sere hold vyhozené prachy :D Hold jsem CoDečkař, bf3 na xboxu byl lepší teť mám z toho bf4 jen nervy Upraveno Listopad 1, 2013 uživatelem Rendy93 Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 1, 2013 Autor Junior Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2013 FYI, mám AMD a hra mi běží parádně a naprosto bez problémů. Citovat
skiz- u suck Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2013 spenat napis PC specs, jaký nastavení atd. díky :) Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 2, 2013 Autor Junior Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2013 Psal jsem je do úplně prvního postu v tomhle topicu, ale zkopíruju je sem: Moje PC: CPU: AMD FX-6100 (až budou prachy, upgraduju na 8350) GPU: MSI N660Ti TwinFrozr IV PSU: SeaSonic S12II 520W MB: 960GM-GS3 FX RAM: 2x 4GB Kingston HyperX Beast Series (2400MHz, C11) Citovat
skiz- u suck Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2013 Jo díky, promiň nevšiml jsem si toho. A jaký hraješ nastavení? Jinak s tvojí sestavou by neměl být vůbec žádný problém. CPU neupgraduj. Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 2, 2013 Autor Junior Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2013 Upgradovat budu, FX-6100 má jádro Bulldozer, kterej má šílený propady v benchmarcích - proto taky o necelé 2 týdny uvedení do prodeje tyhle procesory stáhli a nahradili Visherou... Ale uvidíme :D Jinak hraju na nejvyšší nastavení, 1920x1080. Citovat
skiz- u suck Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2013 (upraveno) Rozhodně Ti nic vymlouvat nehodlám. Jen si myslím, že nějaké benchmarky vůbec nehrají žádnou roli a zbytečně upgradovat nevím nevím. Pokud upgradovat tak raději na Intel. Aby sis nemyslel, že jsem Intelák a cpu ti tu svoje tak nejsem. :D Vlastním staré AMD Phenom II X4 955BE. EDIT: pokud chceš opravdu upgradovat tak upgraduj na 8320, který je o litr levnější a 5% pomalejší, ale tak 0.2GHz si zvládneš dotaktovat, myslím, že za litr to stojí. Upraveno Listopad 2, 2013 uživatelem skiz- u suck Citovat
th0ca Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2013 Me bf4 jede taky uplne v pohode, jen ted mi spadl sing s dx error, takze to bude asi nejakej bug. Citovat
Rendy93 Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2013 Už jste někdo zkoušel cruise missile ? Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 4, 2013 Autor Junior Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2013 (upraveno) Pozor - může obsahovat spoilery (a nemusí, záleží na tom, co za spoiler považujete :D )! Tak jsem se konečně dostal k tomu, abych dodělal kampaň a musím říct, že je to první hra, u který mi došlo, jak mě iritujou naskriptovaný levely ve smyslu, že na křižovatce máte 3 směry zatarasený a můžete jít jen čtvrtým - konkrétně mi tohle všechno došlo u poslední mise, kde procházíte dost trapně rozloženýma troskama, který "náhodou" tvoří cestu.... O skriptech a event triggerech ani nemluvím, to je kapitola sama pro sebe. Endingy mě taky zklamaly, horší konce jsem fakt dlouho neviděl (sice není jen jeden, ale zbylý dva nejsou nějak extra jiný). Samozřejmě jak už jsem naznačil, tenhle problém není jen u BF4, je to u většiny dnešních FPS her, ale až tady mi došlo, jak špatný to je. Asi jsem holt oldschool gamer, ale zlatej Doom, ve kterým se mi i párkrát stalo, že tam bylo tolik cest, že jsem zabloudil. Upraveno Listopad 4, 2013 uživatelem spenat Citovat
th0ca Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2013 no, souhlasim, me hlavne stvou ti spolecnici, kteri do hry jen blbe remcaj, hlavni hrdina (hrac) je stejne nemej, tak nevim proc se ho porad na neco ptaji :D jako ze si mam doma odpovidat za nej nebo co? :D Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 4, 2013 Autor Junior Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2013 Přesně, připomělo mi to Gordona Freemana z Half-Life :D Upřímně bych byl radši, kdyby Reckerovi (hlavní hrdina, hráč) dali nějakej hlas, je mi jedno jakej, ale tohle vypadalo fakt divně :D Citovat
Kapr Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2013 No ja SP vubec neresim...to je spis chyba ze tam nejakej je...ja to beru jako intro do MP co muzu ocekavat za hru/grafiku/zbrane atd...jinak nic vic. O MP jeste uvazuju ze si to koupim pac jsem mel i BF3...ale nevim jak to pojede...SP mi jede dobre i na High ale hraju to na Low abych mel co nejvic FPS... Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 4, 2013 Autor Junior Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2013 Multiplayer jsem hrál na Xku (hrál jsem asi 3 hodiny) a upřímně - zase tak velký rozdíl oproti BF3 to fakt není a u BF3 taky zůstávám :) Citovat
skiz- u suck Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2013 Už mám new GK, GTX 760, takže teď už jenom čekám na nějakou výhodnou nabídku na BF4 abych koupil. Litr se mi za to dávat nechce. Citovat
CiD Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2013 Koupis GK za cca 6000 a nechce se ti dat litr na hru :) Citovat
th0ca Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2013 Už mám new GK, GTX 760, takže teď už jenom čekám na nějakou výhodnou nabídku na BF4 abych koupil. Litr se mi za to dávat nechce. zkus mrknout do electroworldu (prodejny, ne eshop), maj tam v akci BF4 za 699,- na PC. Bylo to v letaku... Citovat
Kapr Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2013 zkus mrknout do electroworldu (prodejny, ne eshop), maj tam v akci BF4 za 699,- na PC. Bylo to v letaku... Myslis ze jeste vubec bude? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.