th0ca Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2013 (upraveno) Tezko rict, podle toho kolik jich kde dostali, u nas v Liberci to bylo jen 10ks na PC, ja to koupil hned prvni den, jeste ani vystaveny to nemeli. Ale po tydnu, fakt tezko rict... ale treba to bude nekdo prodavat na aukru se stoveckou navic, coz se porad vyplati . Upraveno Listopad 5, 2013 uživatelem th0ca Citovat
Kapr Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2013 Tezko rict, podle toho kolik jich kde dostali, u nas v Liberci to bylo jen 10ks na PC, ja to koupil hned prvni den, jeste ani vystaveny to nemeli. Ale po tydnu, fakt tezko rict...ale treba to bude nekdo prodavat na aukru se stoveckou navic, coz se porad vyplati . No kdysi...ne tak davno jsem tam delal tak obvolam zname po Praze atd jestli to jeste nekde nemaj :D Citovat
skiz- u suck Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2013 th0ca, já to taky viděl před týdnem, ale u sebe jsem neměl cash a ani jsem neměl grafiku a ani jsem nevěděl jestli jí pořídím. Dnes jsem psal na podporu jestli mají ještě nějaké kusy na PC na Praha Zličín. Psali, že mají dostatečnou zásobu na PS3/XBOX360 dal bych jim pěstí. Čekám ještě co napíší dále. Citovat
skiz- u suck Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 5, 2013 th0ca, já to taky viděl před týdnem, ale u sebe jsem neměl cash a ani jsem neměl grafiku a ani jsem nevěděl jestli jí pořídím. Dnes jsem psal na podporu jestli mají ještě nějaké kusy na PC na Praha Zličín. Psali, že mají dostatečnou zásobu na PS3/XBOX360 dal bych jim pěstí. Čekám ještě co napíší dále. Citovat
th0ca Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2013 achjo, uz by mohli na PC vydat novej patch. To padani hry pri multaku je uz extremne sileny Citovat
Kapr Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2013 Kdyz to tak vidim tak nevim jestli si to mam koupit nebo ne :D Citovat
CiD Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2013 No já přemýšlel že bud BF4 nebo Ghosts a když to tak vidim tak koupím novýho Assassina :) Citovat
skiz- u suck Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2013 Také neustále váhám, navíc co jsem všude slyšel, je to víceméně stejné jako 3ka. Citovat
David32 Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2013 No všichni tu píši že je to jak 3ka ano podobnost tam je ale je tam spousta malých vylepšení který delaj z bf 4 úplne jinou hru, mam v mp nahráno cca 10 hodin a musím říct ze je to mnohem lepší než 3ka jinak hraji pc verzi Citovat
CiD Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2013 až na lepší hitboxy mi to připadá stejný podle bety a gameplaye + co tak čtu po netu Citovat
skiz- u suck Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2013 Hrál jsem betu, cca. 20 minut, protože mi to lagovalo, ale podle všeho co jsem četl a viděl různé gameplaye to prostě vypadá jak BF3, koukal jsem na porovnání obou dílů a jak pohyby, tak celkové chování zbraní, zvuků atd. je úplně stejné jako u 3ky. Ale stejně až budou prachy tak si jí koupim. Citovat
th0ca Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2013 no je to da se rict to same, hitboxy sou sice lepsi, ale k cemu to, kdyz zas nefunguje netcode :D . Ale mapy sou otresny. Nevim kdo je vymejslel, ale kdyz na Hainai Resort pri RUSHY ceka nekde 10minut na respawn vozidel, takze se hra po prvni vlne utoku promeni na odstrelovani z lode na pevninu a obracene, nebo na Dawnbreaker pri conquestu cinani zacinaj na takovy uzky ulici, ze ktery se pomalu neda vymotat tankem atp... Tak mi prijde, ze ty mapy jsou mapy, ktery z nejakyho duvodu zamitnuly jako DLC do BF3 :D ale dali je jako mapy do BF4 , tohle EA hodne nezvladlo, ze uprednostnili nedodelanou hru kvuli drivejsimu vydani pred Ghostem. Citovat
skiz- u suck Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2013 Akorát jsem se chtěl zeptat co mapy, je tam nějaká podobná jako ve 3ce Metro? Citovat
th0ca Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2013 (upraveno) Operation Locker, ale je to shit :D Nejlepsi mapy dle meho: Siege of Shanghai, Paracel Storm, Golmud Railway Upraveno Listopad 7, 2013 uživatelem th0ca Citovat
dominikmachac Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2013 no je to da se rict to same, hitboxy sou sice lepsi, ale k cemu to, kdyz zas nefunguje netcode :D . Ale mapy sou otresny. Nevim kdo je vymejslel, ale kdyz na Hainai Resort pri RUSHY ceka nekde 10minut na respawn vozidel, takze se hra po prvni vlne utoku promeni na odstrelovani z lode na pevninu a obracene, nebo na Dawnbreaker pri conquestu cinani zacinaj na takovy uzky ulici, ze ktery se pomalu neda vymotat tankem atp... Tak mi prijde, ze ty mapy jsou mapy, ktery z nejakyho duvodu zamitnuly jako DLC do BF3 :D ale dali je jako mapy do BF4 , tohle EA hodne nezvladlo, ze uprednostnili nedodelanou hru kvuli drivejsimu vydani pred Ghostem. nikdy a nikdo co se tejče mp nebude mít na cod Citovat
CiD Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2013 koukal jsem na Ghosts a ten multák je trapnej už asi 4 díly po sobě :) Citovat
dominikmachac Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2013 MoŽnÁ trapnej ale poŘÁd nejlepŠÍ Citovat
skiz- u suck Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2013 Kdo chce tvrdit, že mulťák CoD je lepší než Battlefieldu žije asi jiný život. CoD měl dobrý mulťák do 4ky. Od 4ky totální propadák. CoD, žije jenom díky dětem co si to vydupou u rodičů. Citovat
th0ca Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2013 no, ale novym dilem Activisionu konci dobre casy (i kdyz tvrdi, ze vyexpedovali kusy za miliardu dolaru - otazka je, kolik se jich proda), protoze deti nemaj uz pocitace na novy COD :D :) Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 7, 2013 Autor Junior Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2013 Já bych se tady zbytečně nedohadoval - třeba mě sice baví víc multiplayer v CoDech (konkrétně Modern Warfare 2, jinde mě nechytl) než v BF, ale tím samozřejmě nebudu říkat, že je jedno horší, nebo lepší... Citovat
CiD Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2013 Pokud mas MW2 tak prakticky hrajes ghosts :D vzdyt i polocka zvuku je stejna jako u MW a kdyz seberes zbran tak slysim jeste CoD 2 :D Citovat
skiz- u suck Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2013 Já se taky rozhodně dohadovat nechci. Každého baví něco jiného, ale mně prostě série CoD od 4 dílu, přijde jak hra pro děti. Citovat
Rendy93 Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2013 Já se taky rozhodně dohadovat nechci. Každého baví něco jiného, ale mně prostě série CoD od 4 dílu, přijde jak hra pro děti. Z části máš pravdu občas sem v cod na xboxu potkal děcka které když ho zabili tak sem slyšel jen samé f*ck a že mě zabije a že si mě najde apod.. :D takové dětské řečičky :D BF4 mám ale prostě ta hra mě ani moc nebaví protože neustále mi to padá a to u COD není, hraju obě a bf4 spíš kvůli technice a fps na odreagování ( je to takové rychlejší fps ) Citovat
Kapr Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2013 Podle me se COD a BF neda srovnavat...kdo hral oboje vi sam ze kazdej je uplne o necem jinej a ma jinej MP a jinej gameplay. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.