th0ca Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2013 no i samostatny DICE si zkusilo multak ala COD v Medal of Honor 2010 a me vyhovoval velmi. Takze za me skoda, ze v tom nejak nepokracovali Citovat
CiD Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2013 Stim souhlasim MoH 2010 byl skvelej kompromis k CoD co se MP tyce, skoda ze se tak moc nechytil... Citovat
th0ca Odesláno Listopad 8, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2013 tak od vcera jedou servery na nejaky verzi 7 a musim rict, ze to konecne uz nepada tak moc. Spadlo mi to jednou s "something went wrong" a pak jednou s "client close connection" . Ale jinak docela parada. Takze se to mozna konecne blizi ke zdarnemu zacatku hrani bez velkych bugu. Citovat
CiD Odesláno Listopad 8, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2013 Tak jsem to nevydržel a taky jsem koupil, za 940,- CZ verzi, ted stahuju :) Citovat
skiz- u suck Odesláno Listopad 8, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2013 Kde jsi jí koupil za 940,-? Citovat
CiD Odesláno Listopad 8, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2013 Na aukru prodává jeden člověk hry kde jsem od něj často kupoval a vždycky když mu ted napíšu, dá mi lepší cenu ;) Citovat
Kapr Odesláno Listopad 8, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2013 No ja vcera koupil pro bratra Deluxe edici za 1039 coz je super. Jinak na HD6970 to jede bez AA na Full HD a Ultra bez problemu. Citovat
skiz- u suck Odesláno Listopad 8, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2013 Na aukru prodává jeden člověk hry kde jsem od něj často kupoval a vždycky když mu ted napíšu, dá mi lepší cenu ;) Aha tak to máš dobrý. Citovat
CiD Odesláno Listopad 8, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 8, 2013 tak cca ze 3 hodin hraní se mi to 3x seklo a musel jsem znovu načíst hru, takže až na tohle tak vcelku supr... je to mnohem víc barevnější a dodá to tak hře hloubku, jen mapy nic moc... sotva se respawnu tak mě někdo sejme :D Citovat
skiz- u suck Odesláno Listopad 9, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2013 Pořád koukám a čekám na nějakou výhodnou nabídku, kde koupit. Škoda, že jsem promrhal akci v Electro Worldu. Jinak také doufám, že najdu nějakou mapu, která mi sedne, např. jako operation metro. :D Citovat
CiD Odesláno Listopad 9, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2013 no mapy jsou pro mě docela frustrující :D sotva se objevím, běžím asi dva metry a lup snipa ze zadu Citovat
th0ca Odesláno Listopad 9, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2013 doporucuju hrat v max 32 hracich, to se pak docela da. Citovat
CiD Odesláno Listopad 9, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2013 jj zdá se jakoby všechny mapy byli moc malý a navíc takový prázdný Citovat
skiz- u suck Odesláno Listopad 9, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2013 Malý a navíc prázdný :D to je obrat. :D Jinak dík za Vaše pocity. Co jsem koukal na gameplaye, i co jsem viděl v betě, tak hodně lidí hrálo za snipera a ten si někde zakempí a jenom čeká. Což mně nebaví. Citovat
CiD Odesláno Listopad 9, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2013 přijde mi to tak no... hlavně malý opravdu víc jak 32 hráčů to nejde hrát... kdyby byli mapy z BF3 a trochu předělany tak by to nebylo špatný... víceméně mi přijdou velikostně mapy asi jako ta co byla v betě a to se stěma co jsou v BF3 nedá srovnat dle mého skromného názoru :) Citovat
th0ca Odesláno Listopad 9, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2013 no ja se tesim na second assault dlc, tam bude treba caspian border a operation firestorm a to bude pecka zas. Hodne podoba mapa tady je Golmund Railway ta se hraje dobre v tancich. Naopak co vubec nechapu jsou stihacky v mestskych mapach, tam i v rtulniky jsou jak pest na oko Citovat
David32 Odesláno Listopad 9, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2013 No jako nevím co hrajete za mapy ale třeba parcel storm je velká až až a v 64 lidech je to parada Citovat
David32 Odesláno Listopad 10, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2013 Tak zavod v large conquest,golmud Railwey....... Citovat
Kapr Odesláno Listopad 10, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2013 Ja jsem to moc nehral...ale i tak se mi zda ze na tech velkych mapach je i 64 lidi malo... Citovat
CiD Odesláno Listopad 11, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2013 Az se respawnes a pokazdy te da nekdo ze zadu nebo snipou tak by si rekl neco jinyho ale nebudu se hadat v tomhle mi mapy v bf3 proste prisli lepsi a vychytanejsi Citovat
th0ca Odesláno Listopad 11, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2013 presne tak, nejlepsi sou sniperi na mrakodrapech, miliardu kilometru vysoko a stejne cloveku davaj headshoty... to je fyzika :) v tomhle bylo hrani na konzolich lepsi, tam to snipovani tolik nejde. Kazdopadne co je opet velkej fail snad na vsech mapach, je RUSH. Citovat
Kapr Odesláno Listopad 11, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2013 Tak to neni o mapach ale o spawnpointech...ty byly v BF3 ze zacatku uplne stejny...pamatuju moc dobre ze me stvalo ze jsem se objevil a umrel...ale s tim nic neudelaj to se proste musi vyzkouset a pak upravit. 64 je vazne malo... BTW rikat ze hrani na konzoli bylo lepsi v tom ze je tam malo lidi je takovy...zvlastni :D Citovat
CiD Odesláno Listopad 11, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2013 Kazdej ma jinej nazor ja mam takovej ze 32 je akorat ale dohadovat se tu kvuli tomu nebudu ;) Citovat
th0ca Odesláno Listopad 11, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 11, 2013 no ja to myslel spis s tim, ze na gamepadu se tak kempit, resp sniperovat neda, takze v tom jsou konzole lepsi, ze tam tech kemperu clovek moc nepotka, a kdyz uz to nekdo zkousi, tak ho ostatni vykosej . Ale na PC je to sileny. Kazdopadne souhlasim, 32 hracu je uplne parada. Resp docela dobry je i 24, clovek aspon vic taktizuje, a nestrili hlava nehlava . Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.