Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 24, 2013 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Není, ale ty kvůli FW 2.0 nesmíš projžídět hru přes ABGX, která ti tam ty topology data opraví. Také nemusím přípomínat, že pak nesmíš hrát na Live (hrozí ban/flag). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrek1 Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Já to právě zkoušel i bez projetí ABGX a pořád to píše unreadble disk :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 24, 2013 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Ještě mě napadlo: s GTA V byl podobný problém i u originálek - zkus vložit do Xboxu DVD2 a instalovat z něj, pokud vkládáš DVD1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrek1 Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 (upraveno) Jo je pravda, že jsem zatím pořád vypaloval dvd1... Takže zkusím napálit podle návodu, ale neprojedu to ABGX... Upraveno Prosinec 24, 2013 uživatelem schrek1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrek1 Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 (upraveno) nastavení IMGBurn http://www.schrek.wz.cz/1.png http://www.schrek.wz.cz/2.png http://www.schrek.wz.cz/3.png Upraveno Prosinec 24, 2013 uživatelem schrek1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 24, 2013 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 Nastavení máš správné, jak říkám, zkus vypálit DVD2 a zapnout přes něj - měl jsem naprosto stejný problém. Pokud budeš mít další problémy, spusť GTA V pomocí mého návodu zde: http://console-forum.net/tema/159027-jak-spustit-gta-5-na-xboxu/page17?p=1354785&viewfull=1#post1354785. Předem upozorňuji, že budeš potřebovat alespoň 16GB Flash disk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrek1 Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 (upraveno) Můžu stejný způsobem nainstalovat na flash disk DVD2? Protože u něj mi taky vyskakuje unreadable disk... Edit: První disk je stažen na HDD. Druhý disk se sice úspěšně nainstaloval na flash disk, ale při spuštění to stejně hodí unreadable disk... Upraveno Prosinec 24, 2013 uživatelem schrek1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovik10 Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 (upraveno) Dobrý de, pokoušel jsem se vypalovat fifu 14, 2krát, ale nikdy jsem to nerozjel. Jednou Disc is not supported, pak Disc is unreadable. Poprvé jsem to omylem neprojížděl přes abgx360, tak chápu proč nefunguje. Podruhé jsem však projížděl (ne vše mi svítí zeleně, nevadí to? Iso je Region free a já nastavil PAL, mám to tak nechat a nebo neurčit?) Pak jsem vypaloval podle návodu iHas Extreme Burner fw (použil jsem Imgburn (verze 2.5.7.0.), layer break jsem nastavil na 2133520, verify jsem vypnul, Force hyper tuning, Online hyper tuning atd. vše jsem umožnil, OPC history jsem také vyčistil, perform OPC jsme zaškrtl, enable burn proof zaškrtnuté nemám...) Jen jsem po vypálení nepoužíval Kprobe 2, doufám, že zde není chyba... Hru jsem po vypálení kontroloval v abgx360, pro disk kde je hláška disc is unreadable: .Hra se načítá a pak vyhodí chybovou hlášku...Dvd používám verbatim 003, pálím rychlostí 4x, flash LT+3.0, vypalovačku iHas 124 B, DB 2.0.16537.0. . Možná, že jsem udělal někde chybu, fakt nevím, nemáte nějakou radu? Díky moc.... Upraveno Prosinec 25, 2013 uživatelem Kovik10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomig33 Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 Prosím o pomoc. Mám vypálenou hru xgd3, dle návodu. abdx v poho, palení v poho a po vložení do konzole začne najíždět. nicméně pouze černá obrazovka a po chvíli zpět menu. Ani ikona hry nesvítí v poli play game. poradíte? už jsem zvoral snad 6 dvdeček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 14, 2014 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 O jakou hru se jedná? Přes jakou vypalovačku vypaluješ? Na jaká DVD vypaluješ? Jaké máš nastavení ImgBurnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 Mam dotaz na paleni GTA 5... vypaluju imgburn mam zaply burner max mam Ihas 124 verzi e,palim rychlosti 4x,dvd Verbatim..abx iso vse zelene,vypalene DVD v abx vse zelene a rozjet nejde...vlozim disk 2 a nejde spustit,nainstalovat se da ale spustit ne..u disku 1 pise unreadeble..prosim o radu v cem je chyba.. nebo jestli mam zkusit hodit ten buffer na 128 jak pises na zacatku topicu,,ja ho mel nastaven na 512.. nastaveni img http://wiiare.in/wp-content/uploads/2011/10/brennermax5.jpg Force Hypertuning - Enabled Online Hypertung - Disabled Smartburn - Enabled Overspeed - Enabled OPC history - Do not clear Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 17, 2014 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 Tyto problémy měla i spousta uživatelů s originálem. Zkus nainstalovat hru pomocí mého návodu na straně 17 v tématu GTA V (přímo tady). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Leden 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2014 Mam znovu stejny problem akorat u hry Diablo 3..vypalim po prve tak jak jsem psal u gta,abxd vse zelene DVD po vypaleni vse zelene a kdyz ho dam do xka tak jde nainstalovat ale ne zpustit pise not supported disc..zkusil jsem to vypalit podle navodu http://xboxpirate.eu/forums/topic/1017-how-to-burn-xgd3-games-using-burner-max-payload-tool/ a uplne stejny problem po projeti abxd zase vse v poradku..tak by me zajimalo v cem je problem.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 18, 2014 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2014 Máš aktuální verzi dashboardu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Leden 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2014 2.0.16203.0 takze nejspis ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 18, 2014 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2014 Určitě ne, aktualizuj na nejnovější dashboard - 2.0.16547.0 a pak zkus hru znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Leden 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2014 po auktualizaci stale stejny problem jen nova hlaska..disc is unreadable a dal to pise at DVD zkusim vycistit nebo restartovat konzoli..instalace hry je stale mozna.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigista Odesláno Leden 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2014 (upraveno) Tak uz vse jede i GTA 5 1dvd sekalo se pri asi 2GB , nakonec byl problem v nastaveni imgburn. Hyperforce se me nejak Disablovalo. Dal jsem opet ENABLE a instalace GTA5 problehla na 100% i ostatni hry FIFA, GTA, LEGO heroes ATD!!!!! Proste vse jsem mel dobre,ale nejak se vyplo to hyperforce a to byl celej problem. Upraveno Leden 22, 2014 uživatelem amigista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Desmond000 Odesláno Leden 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2014 Zdravím, koupil jsem si vypalovačku iHas s wirmwarem atd. Jen mám problém, že mi nejde vypálit žádná hra... Zkoušel jsem 6x Fifu 14 (i více verzí...) a pak ještě Injustice Gods Among Us a také nic... Používám DVD MKM-003-000, Flash LT+3.0, Dashboard 2.0.16537.0. Hru projíždím v abgx360, pak i v Kprobe2, vypaluji pomocí ImgBurnu, zde nastavení: Nemáte někdo nějakou radu? :/ Díky moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 24, 2014 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2014 Nejdřív bych zkusil update Dashboardu, nejnovější je 2.0.16547. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovik10 Odesláno Leden 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2014 (upraveno) Poradí někdo? Upraveno Leden 24, 2014 uživatelem Kovik10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kovik10 Odesláno Leden 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2014 (upraveno) Tak snad vyřešeno.. Upraveno Leden 24, 2014 uživatelem Kovik10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Desmond000 Odesláno Leden 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2014 Nejdřív bych zkusil update Dashboardu, nejnovější je 2.0.16547. Před chvíli jsem to zkoušel a vyhodilo hlášku Disc is unreadable.. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel IV Odesláno Leden 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2014 cau, uz jsme na to prisel. Layerbreak = Calculate Optimal jsem zmenil na :2133520 a najednou vse funguje. IMGburn mam stale 2.5.7.0 Ten LyerBreak je napsán v .dvd souboru, takže když dáš Calkulateoptimal, tak to cte z dvd souboru, kde je stejný, jako si zde vypsal. A vždy, když budeš pálit XGD2 tak budeš mít problémy, protože u XGD2 se LB pohybujue okolo19xxxxx. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Leden 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 tak u meho problemu jsem dosel k zaveru ze problem neni ve vypalovani ale v samotnem xboxu..prodejce od ktereho jsem ho koupil mi poslal nejake hry mezi nimi treba Dishonored a Max Payne 3 o ktereych tvrdil ze mu sly..ja s nima mam to same jako pri mem vypaleni diabla 3,hra jde nainstalovat ale kdyz ji chcete spustit vyhodi se hlaska o necitelnem nebo nepodporovanem disku..takze reseni je podle me jedine Flash :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.