Jirka85 Odesláno Leden 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 Davide chybi ti ini soubor s aktualnimi odkazi na servr abgx (psal ti to už špenat) takže prohledat tady forum ja sem to dle toho taky našel a tam je i přesnej navod kam ho vložit pak budeš mít zkontrolovaný Iso soubor a vytvoření .dvd soubor .Todle hlasi že to nemuže zkontrolovat jelikož ti chybí ini ...... atd ja bych to neriskoval nahoda je blbec a dostaneš ban ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Leden 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 Stažení topology dat je jedna věc, ale verifikace věc druhá, pokud vidím dobře je to polská verze, tzn., že je tam i čeština ,jestli se nemýlím a žádná česká verze Fify v databázi není. Stáhni si verzi v angličtině, ta některá verifikovaná bude, jestli nechceš riskovat při připojení, u každého downloadu je výpis abgx 360, i když nemusí být aktualizovaný, většinou se uvádí v datu, kdy se hra nahrála na servery, tzn. release může být během 14 dnů opraven a bezpečný online, podle verze hry si snadno zjistíš jestli je hra v databázi nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balda88 Odesláno Leden 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2015 Mohl by se mi prosím někdo podívat kde je chyba? Už mám druhou verzi hry a zase nějaká chyba. Ostatní hry ověřuji stejným způsobem a úplně bez problému, jen tato pořád zlobí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 27, 2015 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2015 Jednoznačně špatný rip hry. Hledej scene release, např. od skupiny COMPLEX. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balda88 Odesláno Leden 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2015 spenat díky za informaci, já jen jestli nemám něco špatně nastaveného, zkusím tedy najít nějakou další verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorginhoCZ Odesláno Leden 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2015 Zdravím, mám problém s vypalováním. Chtěl bych se jen zeptat, jestli někdo neví, co s tím. Vypalovačku mám na notebook napojenou externě přes tento adaptér: http://www.alza.cz/premiumcord-usb-3-0-sata-iii-d251654.htm Je to mechanika odsud z fóra, kterou prodává Consolero. Iso jsem projel v abgx a vše v pořádku. Tu je odkaz na printscreen: http://postimg.org/image/oyc54me01/ Budu moc vděčný za jakoukoliv odpověď. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka85 Odesláno Leden 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2015 a kolikrát se ti to stalo ??? nemuže to být medii ??? Nebo máš správně nastavený Imigburn ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorginhoCZ Odesláno Leden 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2015 Zatím pokaždé. Už jsem zkazil asi šest verbatimek. Měly by to být mkm 003. Zkoušel jsem různé hry, abgx vždycky v pohodě. V imgburnu jsem nastavil navíc jen Perform OPC Before Write a dal buffer na 513 MiB, protože mi 512 nešlo. Taky jsem zkoušel napojit mechaniku na stolní pc. Taky externě, je totiž starý s IDE mechanikou. Bez úspěchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka85 Odesláno Leden 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2015 už si tou vypalovačkou něco vypalil jako funkčního ???? Dej sem i jen projistotu printscren abgx .Ja sem dam za moment moje funkční nastavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka85 Odesláno Leden 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2015 3) OPC off 4) Enable Force Hyper Tuning 5) Disable Online Hyper Tuning 6) Disable Overspeed 7) Enable SmartBurn 9) Burn Proof enable 8) Buffer 512 mb Layer break nech nastavený defaultně, nic s tím nedělej, kdyžtak si projeď iso přes abgx ať ti ho vytvoří. tot nastavení mě osobně funguje bezproblémově zkus to projít .Osobně by jsem jen řekl že by ti Consolero asi mohl za utržené penize pomoct .... Ja sem to koupil celí v Alze ;) Pokud chceš postnu ti tady svoje printscreeny ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorginhoCZ Odesláno Leden 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2015 (upraveno) No nevypálil jsem ani XGD2 hry. Imgburn mi hodil tu samou chybu s tím semaforem. Abgx: http://postimg.org/image/6xwk48v2z/ Jinak jsem měl jen ten overspeed, zkusím ho vypnout. Díky moc. Ještě to zkusím a ozvu se, jak to dopadlo. Upraveno Leden 30, 2015 uživatelem GeorginhoCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka85 Odesláno Leden 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2015 no ten u mě dělá teda hodně ještě tam neni , automatika na layer braek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka85 Odesláno Leden 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2015 no ten u mě dělá teda, hodně ještě tam neni automatika na layer braek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka85 Odesláno Leden 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2015 pak bys ještě mohl najet do Nouzoveho stavu windows (přez F8 při najiždění) a tam to zkusit .A vypni kontrolu po vypalení to mi taky ničilo DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 30, 2015 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2015 Tohle není problém vypalování, ale připojení mechaniky. Pro začátek bych vyzkoušel jiný USB port. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka85 Odesláno Leden 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2015 spenat : Zatím pokaždé. Už jsem zkazil asi šest verbatimek. Měly by to být mkm 003. Zkoušel jsem různé hry, abgx vždycky v pohodě. V imgburnu jsem nastavil navíc jen Perform OPC Before Write a dal buffer na 513 MiB, protože mi 512 nešlo. Taky jsem zkoušel napojit mechaniku na stolní pc. Taky externě, je totiž starý s IDE mechanikou. Bez úspěchu. To znamena že je nějakej kabel špatnej ???? Protože dva ruzné PC dělaji to sami .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorginhoCZ Odesláno Leden 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2015 Problém je, že už více usb 3.0 portů nemám. Zkusím se poptat a zkusit to na jiném pc. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 30, 2015 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2015 Jirka85: Problém může být samozřejmě i v samotném adaptéru, či v USB driverech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 Jirka85 - Rád pomohu, když se mi dotyčný s problémem ozve. Takže si mne neber prosím do úst ;-) EDIT: A přesně jak píše SPENAT, problém může být i jinde a dost často si za to mohou lidé sami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka85 Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 Jirka85 - Rád pomohu, když se mi dotyčný s problémem ozve. Takže si mne neber prosím do úst ;-)EDIT: A přesně jak píše SPENAT, problém může být i jinde a dost často si za to mohou lidé sami. Asi tomu nebudeš věřit ale nebylo to myšleno jako uražka .Pokud máš aktuální topic ,což si myslim že ano .(Tak by jsem myslel že podpora je dana z drobného vydělku na mechanice ,tak at se tě optá .) Tak třebas když si koupim BMW a nepoběží mi motor , nepujdu do Hondy zeptata se čím to asi bude . Omlouvám se za spam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake300 Odesláno Únor 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2015 čaute kluci, mě to hlásí pořád tohle :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake300 Odesláno Únor 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2015 (upraveno) díky za odpoved rev_2: tak jsem zkusil tohle video a vypalil jsem to na ImageRange Hra běží a já se směju, že jsem zase s něčím vydrbal :D Upraveno Únor 4, 2015 uživatelem snake300 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fikac Odesláno Únor 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2015 Ahojte lidi :-) prosim o radu :-) data mam na usb naformatovanym na xboxu. Vse se spusti a zacne nacitat :-) probehneou asi 2 vteriny ukazky a pak se xbox restartuje, zacne se vse znova nacitat a pak skoci upozorneni: The game was restarted due to a problem with the storage device where the game data was installed. Please replace the storage device and re-intall the game data if issues continue to occur. Zkousel jsem vymenit flesky a nepomohlo to :-) nesetkal se nekdo s timto problemem? :-) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Únor 5, 2015 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2015 Tohle není problém s vypalováním XGD3 her, navíc vidím, že už jsi do tématu o GTA V odpověděl, tak nevím, proč se ptáš i tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanda78 Odesláno Únor 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2015 (upraveno) ahoj, mám dotaz, vypálil jsem už několik her , v Abgx vše v pohodě, ale jak dám hru do xboxu, tak mi najede jen logo xboxu a dole lišta, kde je play a stop atd, něco jako jako u dvd s filmem a jinak nic se neděje, nevíte někdo co s stím? Přikládám foto ještě přikládám obraz z vypáleného dvd Upraveno Únor 5, 2015 uživatelem fanda78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.