onefootman Odesláno Říjen 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 (upraveno) Je to super.Ty bitvy a plavba na moři - nemá to chybu... Hodně mě to chytlo...ted už jen ta čeština.... reawow : ok Upraveno Říjen 28, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 že si zas něco po dlouhý době zahraju tak zkouším tohle a jako trubka už asi 3 hodiny chodím po tom ostrově, pobil jsem asi 60 prasat, sesbíral truhličky, ale ne a ne se dostat pryč směr Havana.Jinak je to fakt hodně hezky udělané, hlavně grafika a ovládání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Barančík Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Hele tak mi ta stranka taky nejde, našel jsem to na nějaké ruské ale tam to po mě při registraci chce pozvánku. Jinak nikde nic... o nicem nevíš už ??? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Jen mě trošku víc štve vydělávání peněz. Věci na loď tam jsou mega drahé a kvůli tomu musíš přepadávat mraky lodí. Dalším mínusem na "nové" sérii AC je styl vylepšování zbroje. Dřív za dob Eiza jsi mohl vylepšit brnění, ruce a boty, teď máš jen jedno vylepšení(výsledek je stejný ale jde o ten vzhled) :( a zbraně tam máš taky málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 (upraveno) Uz se to začíná objevovat na českých forech...Myslim tak do hodiny to bude na rapidu... Tak uz se uploaduje na share-rapid.... Upraveno Říjen 28, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Barančík Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Opravdu? prosim prosim, hod mi sem pak nějakej odkaz, Já AJ jazyk zvládám na výbornou ale bráška tomu nerozumí a prožívá děj hry :) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Na Console-power už jsou nějaké linky. Zajimalo by mě jestli mohu hrát tu CZ verzi s pokračováním, když jsem dosud hrál jen AJ verzi? Nechtěl bych začínat od začátku. Třeba u takové fify to vůbec nevadilo jestli hraju CZ nebo AJ verzi pokaždé se to prohodilo na ten jazyk daného DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Nad tím jsem taky přemyšlel.Kazdopadně ja jsem rozhodlej začít hezky od začátku...Pár věcem jsem nerozuměl,tak at mam v příběhu jasno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Barančík Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 na console power nic nevidim... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Na Console-power už jsou nějaké linky. Zajimalo by mě jestli mohu hrát tu CZ verzi s pokračováním, když jsem dosud hrál jen AJ verzi? Nechtěl bych začínat od začátku. Třeba u takové fify to vůbec nevadilo jestli hraju CZ nebo AJ verzi pokaždé se to prohodilo na ten jazyk daného DVD. určitě to jde - mění se jen Media ID hry, jinak vše zůstává stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 na console power nic nevidim... :( Já nevím jestli se tu smí přidávat linky, takže to nebudu zkoušet ale je to tam Assassins.Creed.IV.Black.Flag.CZ.XBOX360-DraGon [28.10.13] už je tam více linků :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Nesmí viz.pravidla fora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 A na jakym foru? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eadger Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Assassins.Creed.IV.Black.Flag.PAL.X360-HUN Original release date: 10/29/2013 Developer: Ubisoft Publisher: Ubisoft Genre: Action & Adventure Platform: XBOX360 Regio: PAL Lang: Eng,Rus Subtitles: Hun,Cseh,Pol,Rus DVD1 single DVD2 multi takze titulky cz :) bomba :wohow: myslite ze pujdou prehrat savy? jak nato prosim?)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Už je to na rapidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Assassins.Creed.IV.Black.Flag.PAL.X360-HUNOriginal release date: 10/29/2013 Developer: Ubisoft Publisher: Ubisoft Genre: Action & Adventure Platform: XBOX360 Regio: PAL Lang: Eng,Rus Subtitles: Hun,Cseh,Pol,Rus DVD1 single DVD2 multi takze titulky cz :) bomba :wohow: myslite ze pujdou prehrat savy? jak nato prosim?)) psal jsem to o pár postů výš - mění se pouze Media ID hry a vše ostatní je stále stejné, takže savy fungují (zkoušel jsem to na AC III) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Barančík Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Tak už jedu cz borci, díky. save zůstává stejné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eadger Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 takze kdyz mam ted nahranou ve složce games v xboxu smazat a zkopcit jinou verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Říjen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 tak teda musim rict ze po battlefieldu 4 jsem dost prijemne prekvapen. grafika je krasna, prijde mi ze je tam i trochu vetsi vyhlazovani. hraje se to paradne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Říjen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 (upraveno) tak BATTLEFIELD 4 - délka single player u mě asi 8hod nic moc - dát za něj v krámě 1600Kč tak se picnu doufám že u Assassin’s Creed IV Black Flag to bude lepší - píšou až 80 hodin TAK UVIDÍM ?????? Upraveno Říjen 29, 2013 uživatelem houba2007 oprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Říjen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 čau vypaluju na ihas b a tu tedle mi hry hazi chyby má někdo stejný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Říjen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 tak BATTLEFIELD 4 - délka single player u mě asi 8hod nic moc - dát za něj v krámě 1600Kč tak se picnudoufám že u Assassin’s Creed IV Black Flag to bude lepší - píšou až 80 hodin TAK UVIDÍM ?????? já minimálně 15 hodin strávil tím,že jsem přepadával a vylepšoval JackClawa a než vylepšíš zbroj, tak to chvíli taky zabere. O hodiny bych se u AC vůbec nebál :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Říjen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 já minimálně 15 hodin strávil tím,že jsem přepadával a vylepšoval JackClawa a než vylepšíš zbroj, tak to chvíli taky zabere. O hodiny bych se u AC vůbec nebál :) sorry, ale neodpustim si to :D je to "Jackdaw" - v češtině kavka :) proto se mu smáli, že to pojmenoval podle ptáka, kterýho jako malej měl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Říjen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 já minimálně 15 hodin strávil tím,že jsem přepadával a vylepšoval JackClawa a než vylepšíš zbroj, tak to chvíli taky zabere. O hodiny bych se u AC vůbec nebál :) to jsem rád, že si konečně dlouho zahraju - už stahuju a moc se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Říjen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 sorry, ale neodpustim si to :D je to "Jackdaw" - v češtině kavka :) proto se mu smáli, že to pojmenoval podle ptáka, kterýho jako malej měl :) aha no já viděl(myslel), že to je JackClaw a proto jsem se divil proč se mu smáli, že pojmenoval loď podle ptáka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.