koller77 Odesláno Listopad 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 co je žlutý ???? Ty kecy co jindy bejvaj zeleny mam zluty a hlavne jak vzdycky nabihaji ty procenta tak minutu dve tak ted to nedela neni to tim ze projizdim tu Cz verzi v Abgxu? Ted makam vecer to zkusim znova mam jak Aj verzi tak Cz. Das me na sebe nejaky kontakt jsi jedinej kdo poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheChoosenOne13 Odesláno Listopad 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 Žlutý nevadí, to mám taky.. znamená to, že ta česká verze není v databázi abgx. A vypaluješ ihaskou na verbatim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Listopad 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 Jo vypaluju ihaskou tou B oznaceni rychlost 2 v IMG burn na dvd made in singapur vse projizdim abgx do ted sem nemel zadnej problem tak nechapu proc to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Listopad 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 (upraveno) Tak sem doma v ABGXU me anglicka verze trvala projet asi mminutu česká asi 5 sekund bude tam nejakej problem nebo nevim. Zkusim smahnout anglickou a pak ceskou v xku vse smazu a uvidim zda to bude blbnout dal ale nechci to anglicky kdyz to je v cz :-( Cz mám tuhle Assassins.Creed.IV.Black.Flag.PAL.X360-HUN anglickou tuhle Assassins.Creed.IV.Black.Flag.XBOX360-COMPLEX Upraveno Listopad 12, 2013 uživatelem koller77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 Ty kecy co jindy bejvaj zeleny mam zluty a hlavne jak vzdycky nabihaji ty procenta tak minutu dve tak ted to nedela neni to tim ze projizdim tu Cz verzi v Abgxu? Ted makam vecer to zkusim znova mam jak Aj verzi tak Cz. Das me na sebe nejaky kontakt jsi jedinej kdo poradí a ma to iso ve vlastnostech vše povoleno ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 a ma to iso ve vlastnostech vše povoleno ??? Už to vše maká jak má :-) asi nejaky divný dvd druhý pokus byl v cajku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
captforest Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 Zdar, já mám zas jiný poblém. Hraju v pohodě, jsem v Nassau a jakmile se dosatnu do té části u té pevnosti, jak jsou tam stany nebo co to je a jeden viewpoint, tak mi vyskočí hláška disc unreadable.....zkoušel jsem to několikrát a pořád to samé. Vypaluju na mechanice asus která podporuje burnermax payload tool. Vypálil jsem tak už hodně her a všechny naprosto bez problému. Takže asi špatně vypálené co? Vím, že nejlepší možnost je mit ihas mechaniku, ale říkám, plno her jsem tak vypálil a jedou ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luba96 Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 mam také problemy s padáním hry z důvodu...disc is unreadable a nevim co s tim, po projetí abgx to žádnou chybu nevyhodilo, takže co s tin http://www.2i.cz/c356a78d5e -> toto je sken uz vypaleho dvd. btw je to česka verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 13, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 luba96: Jedná se o XGD3 hru, vypaloval jsi pomocí iHas/Payload Tool? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luba96 Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 iHas b tohle je první hra u který se to děje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
captforest Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 Zkusím to vypálit ještě jednou a uvidím, pokud to bude furt stejné tak mi nezbyde nic jiného, než koupit origo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiGrain Odesláno Listopad 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2013 Smazáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Listopad 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2013 Mám xk3y a nejde mi hned ze začátku vyšplhat na ten kostel, prostě postava nesprintuje :/ Nevíte co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2013 Podařilo se někomu s RGH rozjet tu vlastní flotilu ? zatím stále ještě nikdo nepřišel na to, jakej soubor je potřeba uploadnout, abychom to rozjeli = zatím tedy nefunguje nikomu bez Live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
captforest Odesláno Listopad 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2013 Tak jsem to vypálil znova a zas to samé. http://xboxpirate.eu/forums/topic/5748-assassins-creed-iv-black-flag-official-support-thread/ tady ma stejný problém více lidí a v jednom příspěvku tam radil neinstalovat hru na hdd. Tak jsem ji smazal a jede to v poho, disc is unreadable se neobjevuje, uvidime dál. Radil tam i změnit velikost buffer size při vypalování, ale další dvdcko se mi nechce zkoušet....konzole je sice hlučnější a loadingy trvají trošku déle ale nevadí. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Listopad 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2013 mel bych takovy dotaz - v ABSTERGU v hale naproti vytahu je turniket a napravo pred nim dvere . zanimi je pc a nejde my hacknout nevite nekdo navod jak na to pc ?????? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Listopad 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2013 jaký to je číslo? Musíš postoupit v příběhu aby si uměl odemykat vyšší lv zámků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Listopad 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2013 příběh dohraný - mám dohráno 93 procent do té místnosti se dostanu, ale PC nehacknu - nevíte někdo jak ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedDVD Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 zatím stále ještě nikdo nepřišel na to, jakej soubor je potřeba uploadnout, abychom to rozjeli = zatím tedy nefunguje nikomu bez Live Nejaka zmena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 bohužel pro nás, stále nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Zdá se mi to , nebo je to nejrozsáhlejší Assassins Creed ? Strašně mě to baví , milion možností , tak to má vypadat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Doplnil bych milion stale.se opakujicich moznosti ale podle podle me jeden z nej dilu. Odesláno z mého LT28h pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 Díl je to dobrý... avšak stále si myslím, že AC II je o něco lepší... Možností je tu dost, ale jak řekl onefootman, opakují se a to mě až trochu odradilo (například prozkoumávání pod hladinou moře bylo trochu nudné) + pro námořní bitvy, ikdyž trochu nedomyšlené... chtěl bych vidět jak uprostřed souboje s 3 loděmi se najednou nalodíte na jednu z nich a ty ostatní jen kolem krouží a nic nedělají, do té doby, než opět stojíte za kormidlem. Nicméně abych jen nekřivdil, líbí se mi část z přítomnosti/budoucnosti, která nám klade další otázky co bude dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 No mě upřímně docela štvou ty hlavní mise , ty se opakují strašně ,a je to pořád dokola..... Ale co se týče volného pohybu a vedlejších úkolů , tak mi to přijde největší a asi i nejlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ERROR Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Pokud má někdo z vás hru v češtině, mohl by mi prosím někam uploadnout jen tu češtinu? Nechce se mi to celý znova stahovat a moc by mi to pomohlo, díky :) Povedlo se? taky bych měl zájem o Češtinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.