lukbe Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 Zdravim všechny :), doma mám dva ovladače, a nebaví mě stále kupovat baterky a tak jsme koukal po ebay po nakom udělátku a našel toto : http://www.ebay.com/itm/2x-3600mAh-Battery-Pack-Charger-Cable-Kit-for-Xbox-360-Wireless-Controller-/330808725459?pt=US_Video_Game_Batteries&hash=item4d05bc8fd3 Co nato řikáte? Máte to někdo ? nebo popř něco podobného co by jste mi doporučili ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 Já si koupil dobíjecí baterky a nabíječku na 4x kusy... ale to co si postnul je asi lepší řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukbe Odesláno Listopad 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 No přijde mi to jako lepší a levnejší :) ješte jsem našel toto : http://www.ebay.com/itm/Black-4800mAh-Rechargeable-Battery-USB-Charger-Cable-for-Xbox-360-Controller-/400566002817?pt=US_Video_Game_Batteries&hash=item5d43982481 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 Tohle se mi teda moc nelíbí :D to, to první vypadá lépe, záleží jaká bude funkčnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukbe Odesláno Listopad 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 Právě :), no tak kdyby někdo zdejší to měl doma tak at se podělí jak je spokojen :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 4, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 Tyhle čínský baterky nedoporučuju, kvalitní nejsou skoro vůbec (odpovídají ceně) a hodně často se stává, že baterka po čase ztratí na kapacitě, nebo přestane fungovat úplně. Pokud by ses rozhodl do těchto battery packů jít, doporučuju si připlatit a koupit originál: http://www.domacitechnika.cz/produkt/microsoft-nabijecka-a-baterie-xbox-360-play-charge-kit-cerny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox131468627237 Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 (upraveno) mam ted doma to druhe reseni co si posilal - samozrejme ta kapacita neni takova jakou uvadi, ale kdyz to das pres noc nabijet, tak neni problem druhej den hrat bez nabijeni (nikdy sem to nak nemeril - ten retardovanej ovladac blika ze mu dochazej baterky pomale i s novyma tuzkovyma ... :D ) popripade to jen napojis do USB a nabijis a hrajes takze pohoda - pro me lepsi reseni urcite jak tuzkovky a ten originalni set (davat za to pet stovek je celkem sileny :D ) navic ta co mam doma nevim jak je stara mam ji jen pujcenou a pry oproti novy je velkej rozdil a i ta starsi pucena mi na to hrani staci Upraveno Listopad 4, 2013 uživatelem fox13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukbe Odesláno Listopad 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 Jako 500 za jedno to se mi fakt dávat nechce. No tak objednám z eBay a uvidim... Odesláno z mého MI 2S pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel-G Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 Tyhle čínský baterky nedoporučuju, kvalitní nejsou skoro vůbec (odpovídají ceně) a hodně často se stává, že baterka po čase ztratí na kapacitě, nebo přestane fungovat úplně.Pokud by ses rozhodl do těchto battery packů jít, doporučuju si připlatit a koupit originál: http://www.domacitechnika.cz/produkt/microsoft-nabijecka-a-baterie-xbox-360-play-charge-kit-cerny Souhlas s těma činskyma baterkama nic to nevydrží bohužel jednu baterku jsem kupoval z DX a dost toho lituju už nikdy vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Digis Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 Právě :), no tak kdyby někdo zdejší to měl doma tak at se podělí jak je spokojen :) Já to mám doma, /ten první odkaz co jsi psal/, jen s jedním akumulátorem. Moje zkušenosti je asi taková, že ten akumulátor vydrží tak jeden večer a pak se musí dobíjet. Tak že o víkendu když chceš hrát dýl jak 4h, musíš i dvakrát nabíjet. Je pravda , že můžeš hrát i s kabelem připojeným do USB , ale to už pro mě není tak pohodlné, mám wifi ovladač proto, abych nemusel používat kabel :). Proto jsem v jiném vlákně zjišťoval, zda nemá někdo originální set, protože by mě zajímalo, jak to je s výdrží originálního akumulátoru. Ale nikdo se mě nevyjádřil. Když si uvědomím, že s kvalitníma baterkama to vydrží i 3 týdny každovečerního hraní tak 4h je hooodně málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 Já mám nabíjecí baterie recyko + a nabíječku za 520 kč, když to porovnám s duracell nenabíjecími tak tyhle mi vydrží tak 4x až 5x déle, zhruba 30 hodin bez vibrací. Taky jsem se rozhodoval , že si koupím sadu microsoft na dobíjení, ale poté co jsem si přečetl ohlasy , že někomu to funguje a někomu ne a že nejlepší jsou nabíjecí tužkovky. Problém u té sady na dobíjení je, že některé X360 Microsoft Play and Charger asi nejsou originál, když někde zaplatíš 250kč , nebo 700kč. Zkus se podívat na t.s. bohemia, mají tam nabíječky s bateriemi a neplatíš žádné poštovné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.