skresa Odesláno Prosinec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2014 mě se zdá že ty ceny když jsou v akci tak jsou vlastně stejně drahé jako v normálním obchodě.. Možná když je tam zároveň sleva s PS+ tak to vychází míň.. Zatím mě žádná neoslovila.. Uvidíme co bude poslední :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 22, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2014 máš pravdu, letos to je BÍDA... :/ čekám že v poslední slevě by se mohlo objevit zlevněné členství PS+..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2014 Marne cekam na dragon age :( kdyby to posledni bylo aspon to plusko. Dost me to zklamalo tento rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Prosinec 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2014 já su letos spokojený hatsune miku za 360 a Ys za 320 jsou super ceny ale co se týče zbytku, je to katastrofa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.