relax Odesláno Prosinec 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2015 PSN ID: Lahvas NHL 16, The Last of Us, AC Syndicate, Uncharted kolekce, Watch Dogs, do budoucna určitě Driveclub a FIFA Pokud tu jsou nějací fandové NHL, přidejte si mě. :) Dále aktuálně dost hraju TLOU- MP. Do zprávy případně napiště console forum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wojtisheek Odesláno Prosinec 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2015 psn id: woojtisheek budu hrat Destiny:TTK , vsechny ceske i slovenske hrace rad uvitam, pozdeji zaklinac, last of us, a dale se uvidi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trinky Odesláno Prosinec 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2015 GTA 5 , BATTLEFIELD HARTLINE , UFC , MORTAL KOMBAT X , FIFA 15 , NHL 15 , DRIVECLUB , WRC 5 Moje ID - trink90 Pridejte si mne a muzem zahrat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Prosinec 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2015 (upraveno) Sháním lidi na multiplayer. Nhl16, Destiny, Rocket League. PSN Torken_CZ ///EDIT by drak3go: Sjednoceno s existujícím tématem, které je zde založeno na sdílení PSN nicků a hledání spoluhráčů do her. Upraveno Prosinec 25, 2015 uživatelem drak3go Sjednocení témat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gucci Odesláno Prosinec 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2015 Cau lidi, Fifa 16 na co op multiplayer zapasy. Já mám spoluhráče pokud máte i vy tak rádi príjmeme nabídku zápasu. Pridávejte a posilejte nabídky na PSN Lukynnets. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanesblack Odesláno Prosinec 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2015 (upraveno) čau moje ID:Hanesblack hry zatím -Uncharted The Last of us a Driveclub Upraveno Prosinec 28, 2015 uživatelem Hanesblack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goodicek Odesláno Prosinec 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2015 (upraveno) zdárek, nudím se tam sám :) ID: Goodicek Hraju AC: Syndicate, Watch dogs a Uncharted kolekce, Driveclub Upraveno Prosinec 29, 2015 uživatelem Goodicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gr700my Odesláno Prosinec 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2015 (upraveno) ID:gr700my Hry:StarWars jsem prodal,Need For Speed,FIFA 15,a nově mám Zaklinac 3 a Minecraft Upraveno Prosinec 28, 2015 uživatelem gr700my Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubis78 Odesláno Prosinec 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2015 ID: hubis78 Hry: battlefield 4, Litle big planet3, Drive club Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirinak Odesláno Leden 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2016 Ahoj, jak dohraju Just cause 3, tak se konecne pustim do fify16 a driveclubu. ID: olaf3788 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggrr Odesláno Leden 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2016 Hledám hráče diabla 3, a HALO 5 Můj nick: Biggrrcze119 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jostrih Odesláno Leden 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2016 Nespletl si si sekci? Halo 5 na ps4? Jak, taky bych si to dal :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggrr Odesláno Leden 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2016 sorry jo spletl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Leden 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2016 (upraveno) Zdravím, hledám spoluhráče zejména pro MP hry a plnění/výpomoc s MP trofejemi (samozřejmě oboustranná). Momentálně pro tyto tituly: - Rocket League - Battlefield 4 - DriveClub - Star Wars Battlefront - Diablo III - Killzone Shadow Fall (ještě jsem nerozehrál) - Call of Duty Ghosts (ještě jsem nerozehrál) - The Last of Us (ještě jsem nerozehrál) Věk nerozhoduje, ale raději bych 25+, ať ta komunikace má nějakou úroveň (určitě víte, co tím myslím :)) ID v podpisu Upraveno Leden 11, 2016 uživatelem IniTW8X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Leden 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2016 Čau i když teď není moc času tak občas s kámošem zapnem Diablo. Kdyžtak : BioToXx23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YouKnowWho Odesláno Leden 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2016 (upraveno) Věk nerozhoduje, ale raději bych 25+, ať ta komunikace má nějakou úroveň (určitě víte, co tím myslím :)) ID v podpisu JJ vím. Nechtěl bych hrát s někým, kdo nezažil devadesátá léta. http://digitalpolyphony.webs.com/1-this-kid-is-awesome.jpg Upraveno Leden 13, 2016 uživatelem YouKnowWho Matys06 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r.mrazik Odesláno Leden 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2016 ID: rmrazik hry: Battlefield 4, GTA5, Bloodborne, Dark Souls2, PES2015 .... vyhledove nejspis the division, dark souls 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bauch Odesláno Leden 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2016 Hledam nekoho na zitra na Destiny kdyz tak sz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maara182 Odesláno Únor 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2016 Zdravim, ID: maaracze hraju hlavně Destiny, Killzone a hned jak vyjde kupuji The division. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maras1984 Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2016 ID - MOLINEROcze hry -minecraft,nba live 16,knack,driveclub,the last of us,little big planet,sleeping dogs,a pak do konce tydne nhl 16,a mozna fifa 16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2016 (upraveno) Chyba smazat prosim Upraveno Únor 9, 2016 uživatelem hamsterkocz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Únor 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2016 (upraveno) ID: pipachlubna seznam her: Dragon Age Inquisition completeDarksiders 2 Sniper elite 3 Wolfenstein old blood Dishonored Mortal kombat X F1 2015 Batman Arkham Knight Tom clansi Rainbown Six Siege Call of duty Black ops 3 Call of Duty Adwance warface Uncharted Nathan Drake Colection Metal gear solid 5 Phantoim pain NBA live 15 The Order 1886 God of war 3 remastered Little big planet 3 Assasins creed Unity Assassins creed Black flag Battlefield 4 complete Battlefield Hardline sleeping dog Far cry 4 Watch Dogs Metro 2033 redux Metro last light redux GTA 5 DEstiny taken King Driverclub Diablo 3 reaper of souls NFS Rivals Rayman Legends Worms battleground Last of Us Remastered Wolfenstein The new order bound by flame Killzone shadow fall a pak ps plus hry za posledni cca pul rok Upraveno Únor 21, 2016 uživatelem perry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 21, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2016 pereku jestli jsi to ještě nestihnul zjistit, tak tohle je téma pro sdílení seznamu hráčů a her, které ve skutečnosti HRAJÍ. Zde si neměříme pindíky v tom, kdo má více her na svém PSN účtu :cheesygrin: Matys06 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Únor 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2016 Vektore napsal jsem vsechny hyry abych zjistil kdo co hraje a podle toho stahnu hry na online..jak proste mily watsone :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan6879 Odesláno Únor 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2016 ID milan6879 BO3 V planu Unch.4 , For honor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.