Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Odesláno

Zistil som taku nemilu vec, tak sa chcem postazovat :)

Pred par dnami mi skoncilo PS+ na mojom ceskom ucte (zil som v CR), ktore som mal nonstop od kupy PS4, takze sa mi tam z pluska nazbieralo peknych par hier. Momentalne ale zijem na Slovensku, pouzivam teda slovensky ucet, na ktorom som si teraz kupil nove PS+. Prekvapilo ma, ze ziadnu z hier, ktore som obdrzal s ceskym PS+ neviem spustit. Je to celkom podraz od Sony, o to viac, ked ide o ten isty (EU) region :/

Takze si mozem bud zaplatit ceske PS+ cez nejaky kod, ale nakupovat tam nemozem, kedze uz nemam cesku platobnu kartu (iba ak nepohodlne dobijat penazenku a tratit na kurze), alebo pridem o vsetky hry, ktore som za rok a pol dostal v ramci predplatneho... Vyborne, Sony...

• Moderators
Odesláno
Zistil som taku nemilu vec, tak sa chcem postazovat [emoji4]

Pred par dnami mi skoncilo PS+ na mojom ceskom ucte (zil som v CR), ktore som mal nonstop od kupy PS4, takze sa mi tam z pluska nazbieralo peknych par hier. Momentalne ale zijem na Slovensku, pouzivam teda slovensky ucet, na ktorom som si teraz kupil nove PS+. Prekvapilo ma, ze ziadnu z hier, ktore som obdrzal s ceskym PS+ neviem spustit. Je to celkom podraz od Sony, o to viac, ked ide o ten isty (EU) region :/

Takze si mozem bud zaplatit ceske PS+ cez nejaky kod, ale nakupovat tam nemozem, kedze uz nemam cesku platobnu kartu (iba ak nepohodlne dobijat penazenku a tratit na kurze), alebo pridem o vsetky hry, ktore som za rok a pol dostal v ramci predplatneho... Vyborne, Sony...

Můžu jen vědět jaký hlubší smysl mělo to, že si zakládal další účet jen kvůli krajině? [emoji6]

A že je to v rámci EU je úplně jedno, plusko a hry třeba z UK účtu taky nepustíš na CZ/SK...

• Junior Moderators
Odesláno

Jak nazav napovida discount karty jsou levnejsi karty:) normalni koupis leda tak v indonezii:) 

S cestinou bych nepocital. hry v jejich shopu jsou sice levnejsi, ale po zapocitani ceny co das za karty se dostanes na cca cenu z US uctem a dovijicima kartama tam. Pokud chces hry s CZ titulky tak hry z CZ a nekdy i z EU uctu je podporuji. 

Odesláno

No na tom odkazu nahoře jdou právě koupit jak ty diskontní tak normální, a proto jsem právě nechápal moc rozdíl.

Právě že mne zaujalo zakoupení toho ps plus účtu, k tomu RDR2 a dostal bych se na nějakých 1900 korun, což by se mi na US účtu asi nepovedlo. A chtěl jsem zrovna předobjednat i to AC Odyssey, ale bez CZ tit, což asi není šance že tam budou, to koupím radši tady.

Odesláno
V 25. 9. 2018 at 6:34, tofi napsal:

Jaky smysl? No tak ja treba pouzivam indicke rocni plusko (12+2 mesicu) proto, protoze stoji 3x mene nez ceske, stoji 350.000 IDR coz je 520Kc, nevim proc bych mel platit za to stejne ceske 1560,-Kc nebo kolik to stoji, obcas je v super sleve za 1290,- no super.

https://store.playstation.com/en-id/product/IP9103-NPIA90007_01-PSPLUS14MONTH000

image.thumb.png.193ef263b646dbaf13f5d204ba07d5ae.png

Ahoj, můžu se na něco zeptat? Jsem v tomhle poměrně laik..to indické roční ps plus můžu zakoupit jen tehdy, když si vytvořím indonéský účet? Nebo jak to funguje, nemám o tam ani šajn? Děkuji za odpověď. 

Odesláno

presne tak, musis si zalozit indonezky psn ucet, k tomu potrebujes zalozit novy email a najit si nejakou indonezkou adresu treba neco v Jakarte a na ni ucet zaregistrujes

pak uz jen staci nakoupit dobijeci karticky keterymi dobijes psn penezenku a koupis plusko

az tohle vsechno mas, tak ucet zalogujes na svou konzili a nastavis ho jako Active

pak uz se jen prepnes zpet na svuj puvodni cz psn ucet a hrajes normalne online, sbiras trofeje atd vse pri starem

před 2 hodinami, petrzlamal napsal:

A jaký je prosim rozdíl mezi těmi discount promo kartami, a normálními? Krom toho, že ty discount jsou levnější. Děkuji.

A ještě bych se chtěl zeptat, koupené hry tady v tom indonéském store asi nebudou mít cz titulky že? Jde mi o AC Odyssey. Děkuji za odpovědi.

vetsinou je u kazde hry napsano jake jazyky jsou v ni, ale nekdy ten seznam uplne nesedi a nejsou tam vsechny, nicmene na cestinu bych nespolehal, ale anglictina je tam vzdy, ale treba u gran turisma ktere jsem na indonezkem uctu koupil cestina byla, takze je to loterie ;-)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu