Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím páni, tak jsem si taky objednal PS4 z aukra za 8 999kč, to jsem to ani neplánoval kupovat, ale ta cena je neskutečná :bash:. Chci se zeptat jestli nevíte poradit kde nejlevněji koupit roční PS plus. A ještě by mě zajímalo jestli v případě reklamace je potřeba posílat i hry přiložené ke konzoli , nebo je můžů prodat ( konkrétně minecraft )

Odesláno (upraveno)

Tak na aukru mi to zmizelo ze zakoupených položek, tak nevím, co si o tom mám myslet:D, máte to tam stále?:D..Jinak, kdyby to někoho zajímalo, tak jsem jim včera ještě psal, jestli se to PS nedá taky poslat v bíle barvě, protože se tam vlastně o barvě nikde nezmiňovali, pouze ty ilustrační obrázky, každopádně mi odpověděli, že to nejde:D

Upraveno uživatelem milan0301
Odesláno (upraveno)

no ta cena neni zas tak odlisna nez tu ted mame....

Americke ceny se prepocitavaji jakoby to bylo euro takze ten rozdil vyraznej neni...

jo k Alze...Alza uz davno nei co byvala...je i dost drazsi nez konkurence.

Naposled kdyz jsem tam kupoval TV tak to bylo u jednoho modelu o 500 a u druheho o 1000 takze ve vysledku drazsi o 6-10%

Ale kdyz jim to napises tak ti to prodaji za cenu co je u ostatnich proverenych prodejcu

Upraveno uživatelem rhinos
Odesláno (upraveno)

Takže konzoli mám už doma. Jedná se o bundle s GTA V (přibalen i Los Santos dollar) a uvnitř krabice je ještě přidána hra Minecraf. Faktura na jméno podle účtu přes který byla na aukru zakoupena a záruka platí od zakoupení. Za ty peníze super obchod a jdu se přestěhovat do Los Santos :wohow:.

Upraveno uživatelem wwwwwena
Odesláno

AKCE DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB !! Staňte se našimi fanoušky na Facebooku a získejte GTA 5 na PS4/XONE za nejlevnější cenu v ČR - 1569 Kč ! Staňte se fanoušky našich stránek a sledujte zajímavé akce, které se vyplatí.

http://prokonzole.cz/ps4-hry/414-gra...555416993.html

Fanoušky naší stránky se můžete stát zde -> https://www.facebook.com/prokonzole .

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu