pilulkin Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 Mělo by se jednat o bundle s GTA V + Minecraft k tomu. Obě krabicovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 Gameexpres je dobrej obchod , objednal sem tam už dost her, xbox 360 sem tam kupoval apod :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wwwwwena Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 Taky už čekám, až mi zítra dojde. Chudák moje drahá polovička, asi se mnou nebude moc řeč, ale GTA V ....:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 Celkem jsem zvědavej kolik lidí tu teď bude nabízet Minecraft k prodeji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 hans999: Přesně moje myšlenky. Asi budu jeden z nich :D A přihodím k tomu GTA V pro PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4us3 Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 Zdravím páni, tak jsem si taky objednal PS4 z aukra za 8 999kč, to jsem to ani neplánoval kupovat, ale ta cena je neskutečná :bash:. Chci se zeptat jestli nevíte poradit kde nejlevněji koupit roční PS plus. A ještě by mě zajímalo jestli v případě reklamace je potřeba posílat i hry přiložené ke konzoli , nebo je můžů prodat ( konkrétně minecraft ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 V případě reklamace konzole nikoho hry nezajímají. Jsou to samostátné předměty. Takže Minecraft můžeš klidně prodat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wwwwwena Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 V případě reklamace stačí poslat jenom reklamované zboží (konzoli nebo ovladač) a to nejlépe rovnou do pobočky Sony. Nebo alespoň to mi bylo řečeno, když jsem tam včera na GameExpress volal. Prý to stejně do Sony posílají. Takže nejrychlejší řešení je přímo řešit vše se Sony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 pak napiste,jestli tam jsou normalni verze hry nebo promo disky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wwwwwena Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 Co jsem se ptal, tak jedná se o bundle s GTA V a Minecraft je k tomu přidaný (klasické verze). Dneska mi to dojde, tak poté upřesním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wwwwwena Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 A za 24 hodin je vyprodáno :-). Parádní akce, takových by mělo být víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 Ahoj taky sem objednal prosím o info až obdrží někdo s vás zásilku s aukru. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan0301 Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 (upraveno) Tak na aukru mi to zmizelo ze zakoupených položek, tak nevím, co si o tom mám myslet:D, máte to tam stále?:D..Jinak, kdyby to někoho zajímalo, tak jsem jim včera ještě psal, jestli se to PS nedá taky poslat v bíle barvě, protože se tam vlastně o barvě nikde nezmiňovali, pouze ty ilustrační obrázky, každopádně mi odpověděli, že to nejde:D Upraveno Listopad 25, 2014 uživatelem milan0301 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 Minecraft maj ted vsude za 499kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 milan0301: Já to tam pořád mám. kasaco10: Však dobrý 3-4 stovky za prodej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wwwwwena Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 Já to tam mám taky pořád a už jsem i domluvený s kurýrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 Tak urcite. Kazda kacka dobra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GurusCz Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 Koukal někdo na cenu PS4 v USA během Black Friday ? 329,- $ skoda ze neco podobného jako Black Friday v CR nemáme :'( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 ale máme v ALZE jenom že tam i po slevě je všechno dražší než jinde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 (upraveno) no ta cena neni zas tak odlisna nez tu ted mame.... Americke ceny se prepocitavaji jakoby to bylo euro takze ten rozdil vyraznej neni... jo k Alze...Alza uz davno nei co byvala...je i dost drazsi nez konkurence. Naposled kdyz jsem tam kupoval TV tak to bylo u jednoho modelu o 500 a u druheho o 1000 takze ve vysledku drazsi o 6-10% Ale kdyz jim to napises tak ti to prodaji za cenu co je u ostatnich proverenych prodejcu Upraveno Listopad 25, 2014 uživatelem rhinos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 no s tim minecraftem moc velkou diru asi neudelate, ono to hrat na LCD musi byt sileny zazitek,ale aukro sezere vsechno. Lidi jsou ruzny Jedina vyhoda alzy je jinak v tom,ze maji casto zbozi,co nikde nemaji. A kdyz to chce hned,tak si to u nich koupi,alespon nemusi resit celni procesy a dlouhe cekani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 Ještě dodám dokoupení třeba dalších 3 let záruky..co se my třeba hodilo na TV nebo notebook mít za 1500 dalších pět let záruky. Pojištění proti rozbití nebo krádeži taky výborná věc. Alza vyplatí plnou cenu, stačí mít doklad od PČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 headhot: Ty to hraješ na CRT? Nebo říkáš, že na Minecraft jedině plasma? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wwwwwena Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 (upraveno) Takže konzoli mám už doma. Jedná se o bundle s GTA V (přibalen i Los Santos dollar) a uvnitř krabice je ještě přidána hra Minecraf. Faktura na jméno podle účtu přes který byla na aukru zakoupena a záruka platí od zakoupení. Za ty peníze super obchod a jdu se přestěhovat do Los Santos :wohow:. Upraveno Listopad 25, 2014 uživatelem wwwwwena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Listopad 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2014 AKCE DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB !! Staňte se našimi fanoušky na Facebooku a získejte GTA 5 na PS4/XONE za nejlevnější cenu v ČR - 1569 Kč ! Staňte se fanoušky našich stránek a sledujte zajímavé akce, které se vyplatí. http://prokonzole.cz/ps4-hry/414-gra...555416993.html Fanoušky naší stránky se můžete stát zde -> https://www.facebook.com/prokonzole . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.