kasaco10 Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Kdybych nečekal na Uncharted 4, tak už jsem na cestě do EW:) To jsi asi hodne dlouho pockas. koukal jsem ze je zas posunuto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Listopad 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2014 Ps4 + GTA5 nebo PS4 + Far Cry 4 za 10790,- http://www.xzone.cz/ps4-akce.php3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Listopad 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2014 tak je to nepatrne drazsi ale v Datartu maji kombo bila PS4+GTA V za 10990... v pondeli jeste byla za 11990 ale psal jsem jim ze jinde to je levnejsi...(Alza,CZC,Mall) A v podobnem duchu jsem psal do Mallu jestli mi prodaji samostatne PS4 v bile + GTA V za cenu cerneho komba a taky reagovali a ze jo... Ale ja uz mel objednane v Datartu a dnes me uz ceka v prodejne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Listopad 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2014 Ja koupil vcera na herni-svet.cz kombo PS4 + GTA 5 za 10599 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 Ja koupil vcera na herni-svet.cz kombo PS4 + GTA 5 za 10599 :) a co tohle? http://sonyplaystation.znacky.aukro.cz/playstation-4-500gb-gta-v-minecraft.html?bi_s=aukro_internal&bi_m=m_rha_main_1200_400&bi_c=HP_1200MS_atlvanoce4_2099 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 a co tohle?http://sonyplaystation.znacky.aukro.cz/playstation-4-500gb-gta-v-minecraft.html?bi_s=aukro_internal&bi_m=m_rha_main_1200_400&bi_c=HP_1200MS_atlvanoce4_2099 Podle adresy se jedná o tento e-shop - http://www.gameexpres.cz/ Ta cena je libová, akorát ještě čekám na odpověď ohledně záruky, abych měl jistotu, že dostanu 24 měsíců. Přímo na to e-shopu se to prodává za víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 Byl bych hodně opatrnej nemaj žádný hodnocení ani záruku Aukra a ta cena je hodně podezřelá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 Jelikoz platis payu tak mas zaruku aukra na 20000kc. jinak jestli prodavaji jako firma na aukru tak museji byt provereni plati pro ne jina pravidla nez pro fyzicke osoby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 (upraveno) To sice nemají, ale mají "A+" neboli Garantovaní prodejci Aukro+. Garance je přímo od Aukra. Pokud se opravdu jedná o GameExpress tak mají dobré recenze - http://obchody.heureka.cz/gameexpres-cz/recenze/ A pak je to ještě "Nabídka z oficiálního obchodu Sony PlayStation v Zóně značek" Upraveno Listopad 24, 2014 uživatelem hans999 edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 ☺ to je dobrá cena našli někde kontejner plný ps4řek ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 Hodne zajimava cena a jeste dve hry k tomu. Asi bych nevahal. Kdyz jsou proverene... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
denylove7 Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 Taky jsem na to dneska narazil. Původně jsem měl v merku Xone, ale za tuhle cenu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bombik1468628630 Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 Tak podle informací přímo z obchodu se jedná o speciální a omezenou akci Aukra (aby mohli říct, u Nás je to nejlevnější) takže se jedná o oficiální produkt kde platí záruka 24 měsíců u nich nebo v servisech Sony :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 ja mam dojem ze podobnou kombo akci avizovali na blogu playstation tak to mozna je podlozene a maji to z ofiko zdroje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 Odpověď na můj dotaz na záruku: Dobrý den jedná se o akci s aukrem - proto ta akční cena. Konzole je nová, z české distribuce. Dostanete daňový doklad a záruka je 2 roky. Doporučuji objednat co nejdříve protože v akci je jen 150ks. Ale už to tady padlo a nepřišel jsem na to, jak se mažou příspěvky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 E-mail od nich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 (upraveno) E-mail od nich: Dobrý denjedná se o akci s aukrem - proto ta akční cena. Konzole je nová, z české distribuce. Dostanete daňový doklad a záruka je 2 roky. Ano www.gameexpress.cz jsou naše stránky, ale za akční cenu je nutné objednat přes aukro. Doporučuji objednat co nejdříve protože v akci je jen 150ks. S pozdravem Jan Hanuš - Expres Stores s.r.o. email: hanus@expresstores.cz Odpověď na mojí otázku ohledně záruky a reklamace. Takže už objednáno a zaplaceno přes PayU. Edit: Nevšiml jsem si, že už to jsem někdo psal. Sorry :-) Upraveno Listopad 24, 2014 uživatelem hans999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martansvecxxl Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 (upraveno) ahoj dnes došel letak elektro planeo ,ps4 s gta5 -8800kč akce od 26.11 plati,tak nevim jestli se sekli v letaku :party: Upraveno Listopad 24, 2014 uživatelem martansvecxxl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 zacinaj bejt hodne zajimave cenove akce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek100 Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 Pozor, v Planeu je to cena jen při nákupu na splátky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 Sakra ze ja ji měl koupit až teď 😅Sony chce mít rekordní prodeje zřejmě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 mládenci,chtěl bych vám jenom říci,že asi před dvěma týdny, psali o tom v tisku nějak špatně naložili kontejnerovou loď do Evropy...něco kontejnerů skončilo ve vodě v přístavu,něco na molu...tak aby to žluťáskové nepřebalili a šup do Evropy..a veselé Vánoce....to není vtip! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bombik1468628630 Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 Koupeno (Expres Stores) funguje :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 mládenci,chtěl bych vám jenom říci,že asi před dvěma týdny, psali o tom v tisku nějak špatně naložili kontejnerovou loď do Evropy...něco kontejnerů skončilo ve vodě v přístavu,něco na molu...tak aby to žluťáskové nepřebalili a šup do Evropy..a veselé Vánoce....to není vtip! mas jeste nejakou jinou urban legendu? hry jsou dotovane za 1 kc bezna vanocni praxe. A konzole se stale prodava nad porizovaci naklady. Takze tyhle blbosti pokud se nepohybujes v tomto odvetvi si nech na novinky.cz,kde se mozna nekdo chytne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan0301 Odesláno Listopad 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2014 Ahoj, chtel bych se zeptat, jestli nekdo nevite, jak je to s prilozenyma hrama, jestli jsou to DVD nebo prilozene klice k aktivaci, predem dekuji za odpoved:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.