lupama Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 evidentne spatna citace:)ano hry zustanou naporad, je to promo akce k vyroci 20th playstation Jo,trefil jsem se špatně, sorry :-D mělo to být na ten post,ze s clubcard v tescu je -20% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Prosinec 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2014 Ale pouze na vybrane...a ktere to jsou to jsem nikde nevidel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 Nemuze te se nekdo podivat jestli je jeste ke stazeni Plants vs. Zombies Garden Warfare (PS4) Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 Uz je za 1199,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 Diky, skoda.... To jsem si zrovna chtel zkusit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 EA uvolnilo 3 hry zdarma, tak tahejte... Akce by mela koncit dnes vecerNeed for Speed - Most Wanted (PS Vita) https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/need-for-speed-most-wanted/cid=EP0006-PCSB00183_00-NFSMW000VITA00EU Mirror's Edge (PS3) https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/mirror%27s-edge/cid=EP0006-NPEB00052_00-MIEPSNEU00000001 Plants vs. Zombies Garden Warfare (PS4) https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/plants-vs-zombies-garden-warfare/cid=EP0006-CUSA00485_00-PVZGWPS400000000 Takove akce muzou davat casteji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 vsude to tu bylo, tvoje skoda no. Jinak na mobilu je zaklad mit sony aplikaci a pak neni problem pres mobil tu hru koupit. Casto takove akce jsou narazove,bud sponzorovane nebo chyby na store. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 Na Windows Phone předpokládám takovou aplikaci neseženu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 vim,ze to podporuje iOS a android,netusim jestli na windows je nejaky store na aplikace. Zkus se tam mrknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 vsude to tu bylo, tvoje skoda no. Jinak na mobilu je zaklad mit sony aplikaci a pak neni problem pres mobil tu hru koupit. Casto takove akce jsou narazove,bud sponzorovane nebo chyby na store. Jj, vim moje skoda. ale co nadelam :D treba se zas neco zajimaveho objevi :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 nebo si nastav,na tuto sekci email at ti chodi a budes mit prehled. Obcas chodi spamy a trashtalk,ale na 10 spamu je jeden zajimavy prispevek:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 To mail chodi, ale skace kolikrat do spamu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 do mobilu rss ctecku , tam si dat us/eu ps blog.. :) ci jnej ps web a mas to v mobilu stale...:) a i mas co cist v mhd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadell Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 headhot: tobe ta aplikace chodi? mne vubec, je fakt, ze jsem nezkousel prochazet pres ni obchod, ale chat nechodi ani kdybych se posral, porad to nacita. stejne tak v playstationu mi chodi zprava s 10 minut zpozdenim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Prosinec 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2014 Me ta apka jde, ale je to kolikrat pomalejsi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oblacek_na_mori Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Zdravím, chci se zeptat zda máte někdo zkušenosti s tímto obchodem: http://www.hrackymikes.cz/124-herni-konzole-a-hry Mám zájem o FC4 bundle, nevím jestli si připlatit např. czc nebo bez obav koupit zde. Děkuji za názory / zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 http://obchody.heureka.cz/hrackymikes-cz/recenze/ pokud neplatíš dopředu nic bych neřešil, hodnocení celkem oky, cena suprová, sám sem zvazovalze tam nakoupim ale nakonec sem se rozhod pro použitou ps4.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Pokud ti jde vyloženě o cenu, tak bych se toho nebál. Nějakou dobu už fungují, takže fake to není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 http://www.hrackymikes.cz/124-herni-konzole-a-hry/125-herni-zarizeni/playstation-4-500gb-novinka Tak tohle je ale hodně výhodné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oblacek_na_mori Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Fake to není, spíš mi jde hlavně o reklamaci v případě potřeby. např. za 1 rok, jestli bude firma ještě existovat..:D Nebo reklamaci mohu uplatnit přímo u SONY? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 záruku uplatníš u sony, dyštak jim cinkni jeslti je to z ofiko CZ distribuce aby to bylo ok. I na krabici je někde napsáno jestli je to eu.playstation nebo us.plays.. to ti bude zárukou že to neni dovezený z US a třeba neproclený a bez dph aby to měli za levno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oblacek_na_mori Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 Díky, napsal jsem jim na podporu a zde je odpověď : "všechny produkty Ps 4 a X Box nabízené na našem webu jsou určeny pro český trh (ano CZ distibuce) se zárukou 2 roky." Takže nejspíš koupím zde :) Díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Prosinec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2014 Na psn evil within za 900 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 Nfs Rivals za 1050 na ps storu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Prosinec 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2014 ps plus na elektro kamik uz za 1200..ach jo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.