MaraTFSI Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 Nevite jestli bude ten watch dogs deluxe edition ze storu v cestine? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 lego v akci :) http://blog.us.playstation.com/2015/03/03/spring-fever-week-1-helldivers-out-today-lego-games-hobbit-movies-on-sale-2/ [TABLE=width: 539] [TR] [TD]LEGO Batman 3[/TD] [TD]PS4[/TD] [TD]$29.99[/TD] [TD]$34.99[/TD] [TD]$49.99[/TD] [/TR] [TR] [TD]LEGO Marvel Super Heroes[/TD] [TD]PS4[/TD] [TD]$5.00[/TD] [TD]$8.00[/TD] [TD]$19.99[/TD] [/TR] [TR] [TD]The LEGO Movie Videogame[/TD] [TD]PS4[/TD] [TD]$14.99[/TD] [TD]$17.99[/TD] [TD]$29.99[/TD] [/TR] [TR] [TD]LEGO The Hobbit[/TD] [TD]PS4[/TD] [TD]$12.00[/TD] [TD]$15.00[/TD] [TD]$29.99[/TD] [/TR] [TR] [TD]LEGO Batman 3: Beyond Gotham Season Pass[/TD] [TD]PS4[/TD] [TD]N/A[/TD] [TD]$7.50[/TD] [TD]$14.99[/TD] [/TR] [/TABLE] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 5 dollaru je fakt dobry na Marvel Lego. me chybi ten batman ale to jeste pockam az padne cena krabicovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 Tyjo, 5 dolaru za Lego Marvel je super cena, akorat se chci optat - je jeste jina cesta, jak dostat penize na US Store, nez ty predplaceny kupony z Amazonu? Jde mi o to, ze ty kupony maji nejmensi hodnotu 10 dolaru, takze by mi na tom uctu 5 dolaru zbytecne zbylo. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 paypal po 5 USD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 Ja tam kupoval Metro pres paypal a odecte ti to presne tu cenu ne jak cesky store -..- Paypal musi mit americkou adresu jinak to nejde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 Ja tam kupoval Metro pres paypal a odecte ti to presne tu cenu ne jak cesky store -..-Paypal musi mit americkou adresu jinak to nejde :( kdyz budu platit 17 dolaru , jde zaplatit primo 17 nebo musim dobijet po 5? tak ze 20 a tri mi zbudou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2015 Jde zaplatit primo tech 17 kdyz zaplatis pres US Paypal ucet. Takova je moje zkusenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimbak Odesláno Březen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2015 Presne jak rikate.Z US storu te to presmeruje na paypal kde potvrdis konkretni castku kterou hra stoji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Březen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 Na storu je chybná cena u preorder BF: Hardline Premium Edice, je tam místo 129.99eur 129.99Kč, já to zkusil, uvidíme :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Dweight..... Koupeno :-) tak uvidíme jak se s tím poperou ;-) Diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Opravěj cenu a dva dny před vydáním vás skásnou o tři litry:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Nwmůžou, cena je deklarovaná a mohou strhnout jen tohle. Jediné, co mohou, je zrušit, protože na preorder se zákon nevztahuje. Já si pro jistotu vypl internetové platby. Jen pro sychr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Tož vám to zrušej, protože nepochybuju o tom, že to do tý doby zjistěj. Ale tak zase je to adrenalin:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Vidím šanci, že ne, šlo jen o jednu edici v Česku, nikde jinde, pokud to vezme 100 lidí, bude to hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 To bys to tu ovšem nesměl postovat. Teď jim to bude trhat rekordy v předobjednávkách;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Maji to celkove nejak rozbite. Taktez jsem to zkousel koupit, ale aniz bych priradit k uctu kreditku, tak jsem hru zakoupil a ta se mi pridala do Library. Ted mi to odpocitava cas do moznosti hru stahnout. Vytvarel jsem kvuli tomu uplne novy ucet, kreditku u nej nemam, takze kdyz to nahodou neklapne, tak se nebojim, ze by mi to strhlo nejake penize. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 tak jsem to zkusil predobjednat, uvidime :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 7, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 no, taky jsem předobjednal. nicméně peníze strhnou až v den vydání hry a do té doby to určitě zjistí a upraví :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Taky jsem koupil, platby na kartu mam zakazany, v mailu mam potvrzeni, ze cena je 129.99 Kc. Tak kdyby neco, budu reklamamovat - dohadovat se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 7, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 a už to máte zaplacený? v mailu psali, že pár dní před vydáním přijde potvrzující email... předpokládám, že tam už cena bude správně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honanek699 Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 uz to tam neni, nebo koukam blbe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 7, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 je to tam: https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/battlefield-hardline-ultimate-edition/cid=EP0006-CUSA00633_00-BFHULTIMATEPREOR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Škoda že takový error není až v den vydání :D v každem případě předobjednáno a snad se pochlapí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 a už to máte zaplacený? v mailu psali, že pár dní před vydáním přijde potvrzující email... předpokládám, že tam už cena bude správně.... Penize se mi zatim z penezenky neztrhly. No uvidime. Ted spis premyslim, jestli za nakup nehrozi nejaky "ban" nebo tak neco... protoze je na prvni pohled videt, ze ta cena je blbe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.