nepster Odesláno Březen 7, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 neboj, ban za jejich chybu určitě nedostaneš... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Predobjednano pokud mi strhnou 2000 jdu na policii . (Pochybuji protoze samo mi to tam psalo odecteme vam 150 a 20 budete mit na penezence.) // k tomu ze mas predobjednavku bez zaplaceni tak to se ti zrusi kdyz to nezaplatis @Marr . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Mě neposlali ani mail. Škoda, že si ještě nestrhli penize, aby se z toho nemohli vykroutit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 (upraveno) To je dobrá akce jak prase, nicméně podle naších zákonů pokud prodejce udělá jasnou chybu v ceně, tak nemusí zboží za tuto cenu dodat (pokud se něco nezměnilo). ----- Takže i kdyby ty peníze odečetli, tak jim stačí zrušit objednávku a peníze vrátit. Ale některé větší firmy se takovým omylům staví čelem a pak zboží za tu cenu dodají. Ale pokud to objedná hafo lidí, tak pochybuji, že k tomu dojde :) Upraveno Březen 7, 2015 uživatelem Lovecrossed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 (upraveno) Tak už máme také před-objednáno. Wallet doplněn, zaplaceno, vše mám v Download listu, tak uvidíme :cheesygrin: Upraveno Březen 7, 2015 uživatelem kruta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Jak se dá předobjednávka zaplatit po doplnění walletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Jo tady by mohl byt problem jen to ze Playstation se moc nema s vracenim penez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 tahle hra mě teda vůbec nezajímá, ale když to kupujete vzal jsem taky:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Jo taky jsem tu hru koupil víceméně z vysrano*ti :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 (upraveno) Taky koupeno za 129.9 ale pote co jsem ji vložil do download listu ukazalo se tam 2399 a už tam mám pořád 2399 ale na mailu mam predobjednano za 129.9 :-) tak to sem zvedavej Upraveno Březen 7, 2015 uživatelem donnybsc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 to jsem zvědavý :cheesygrin: co se bude dít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czlada Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Tak pro jistotu jsem taky zkusil štěstí a dobil peněženku za 150 kč a zakázal autodoplňování, aby náhodou nic víc nevzali :D Na ps3 stojí ten bundle 3599 kč, tak bacha na to aby náhodou nestrhli celou částku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 už někdo zažil takový podobný případ na storu? Jak to dopadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tankista Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 (upraveno) Jeden případ si mlhavě pamatuji, ale to nebylo u předobjednávky, ale u hry co už vyšla a tu hru jim samo nechali...tady je ten problém, že to je ta předobjednávka a tak vlastně zatím nemáš nic co bys jako už měl :/ ------------- edit: i když teď si nejsem jistý jestli to nebylo na xbox live, nebo dokonce na jiné digitalní službě :D Upraveno Březen 7, 2015 uživatelem Lovecrossed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 (upraveno) Cena bude beztak v dolarech ,nebo chybi nula, jsem fakt zvědav :-) rád bych to taky zkusil, mám tam ale kartu a asi bych pÄ•kně kvičel, kdyby mi ukousli větší kus koláče Upraveno Březen 7, 2015 uživatelem lostkojot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Dej si do wallet 150,- a vypni si na dny placeni internetove platby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 to bylo na cz storu? ja uz tam mam plnou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Predobjednano pokud mi strhnou 2000 jdu na policii . (Pochybuji protoze samo mi to tam psalo odecteme vam 150 a 20 budete mit na penezence.)// k tomu ze mas predobjednavku bez zaplaceni tak to se ti zrusi kdyz to nezaplatis @Marr . Diky za radu, pridal jsem si do penezenky 150kc, smazal kartu a ted uz to necham zit vlastnim zivotem. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Jojo taky sem to tak udelal kdyztak budu platit o 150 min az vyjde Hotline miami :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Přátelé prosím jak pozastavím funkci platby z karty? Našel jsem pouze možnost smazat kartu. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moneyy Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Přátelé prosím jak pozastavím funkci platby z karty? Našel jsem pouze možnost smazat kartu. Děkuji. Nastavení PSN, Account Information, Wallet, Purchase settings, Fund Wallet automatically-No, pokud se nepletu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Ja to delal pres net . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Tak už mám taktéž předobjednáno :D Jsem tam hodil 300Kč, at nejsem skrblík jak všichni tady :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 Taky sem to zkusil no :) Hlavně je to chyba jennom we webový verzi storka,v konzoli to ukazuje normální cenu,tak sem zvědavej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geobbu Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 V konzoli to ukazuje stejnou cenu, jako na webu http://s15.postimg.org/wdkaz27op/11004550_10206498187161760_4963515426162198954_o.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.