miz012 Odesláno Březen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2015 LBP 3 949,-http://www.czc.cz/littlebigplanet-3-ps4/159362/produkt Planeo 777,-- (jak PS4 tak i PS3 verze) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2015 us psn ma flash sale, tuna veci pod dolar :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimbak Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 Cau panove,mate uz nekdo doma ty ps+ karty z elektro kamik? objednaval jsem v patek a stale zadna zprava :) tak jen jestli to tak normalne trva,nebo se na me zapomnelo :) dik za odpoved ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 Tak ja objednal taky v patek a kod dostal v utery dopoledne. Ten prevod chvili trva, ty to posles v patek a oni to muzou videt v pondeli. Respektive vetsinou az v utery a pak zasilaji. takze nemej obavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimbak Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 ja jsem prave z Brna a mam tam platnu osobne pri prevzeti.ale nejak me nenapadlo ze to asi na tu pobocku budou posilat :) kazdopadne diky za reakci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 Cau panove,mate uz nekdo doma ty ps+ karty z elektro kamik? objednaval jsem v patek a stale zadna zprava :) tak jen jestli to tak normalne trva,nebo se na me zapomnelo :) dik za odpoved ;) Já objednával ve čtvrtek kolem 16hodiny, doprava přes uloženku a dnes mi napsaly že zásilku převzaly a zítra bude doručena na pobočku. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimbak Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 To je klasicky jak naschval :) ta moje nedockavost :) jen sem to sem napsal tak dosel mail,ze je nachystano k vyzvednuti ;) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 kody sem dneska dostal mailem, platil sem dopredu a chtel to mailem... kody samo fungovali .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 Asi nekdo nevite jaka je platnost tech kodu? Ps plus mi konci az na konci dubna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 koupis ted. nanajdas kod do uctu a ono se to prodlouzi samo od ty doby co ti konci plusko .. jinak kody urco rok zeptej se obchodu urco to bude na nich napsany.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 Asi nekdo nevite jaka je platnost tech kodu? Ps plus mi konci az na konci dubna. rovnou zadej a ihned se ti prodlouzi expirace o 12 mesicu. Ja to tak delal 4x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 rovnou zadej a ihned se ti prodlouzi expirace o 12 mesicu. Ja to tak delal 4x Diky chlapi, jinak usetril jsem 400,- na plusku a ted me odrbal borec na aukru o 550 poslal jsem prachy a hra nikde tak snad mi to aukro doplati, tohle se mi jeste nestalo, myslel jsem ze je to 100% ferovy portal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 aukro je ferovy, ale prodejce nejde nijak proverit, napis na aukro, nejspis budou chtit at skocis na polise jenom to sepises, posles formular a prachy ti poslou z toho fondu záruky.. :) uvidis kazdopadne zacni hned resit s aukrem, navedou poradej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 Napiš aukru že jsi neobdržel zboží, ozvou se ti a pošlou ti formulář k vyplnění, ten jim pošleš a oni ti vyplatí peníze a s prodejcem už si to řeší sami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 Pritom typek mel dost pozitivnich hodnoceni a nejaka ty negativa kdysi davno tak jsem to riskl bohuzel. Nemyslim si ze budu muset jit kvuli 500 na policajty na aukru v podminkach maji uvedeno ze do 1000 posilaji penize ihned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 tak pak to bude oky, ja resil v řádu tisíců... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vyvrnc Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 https://store.playstation.com/#!/en-cz/games/driveclub-full-game-for-playstationplus/cid=EP9000-CUSA00003_00-XXXXDRIVECLUBPSU DRIVECLUB™ Full Game pro PlayStation®Plus Celkem dobrá cena, škoda, že hra nepodporuje splitscreen hned bych bral :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 https://store.playstation.com/#!/en-cz/games/driveclub-full-game-for-playstationplus/cid=EP9000-CUSA00003_00-XXXXDRIVECLUBPSUDRIVECLUB™ Full Game pro PlayStation®Plus Celkem dobrá cena, škoda, že hra nepodporuje splitscreen hned bych bral :) Tahle cena je tam už tak dva měsíce nebo víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Březen 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2015 GTA V 1333,- https://www.mall.cz/ps4-hry/rockstar-grand-theft-auto-v-gta-5-ps4?v=699745&utm_source=heureka.cz&utm_medium=cse&utm_campaign=EG&utm_content=ps4-hry&utm_term=699745 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 Kdo nekoupil v nedavne akci tak je ted na storu Tomb Raider dokonce za 319... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turok1468625206 Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Nevím jestli to už bylo, ale na US store je od 26 do 30 sleva 10% na nákup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Březen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2015 Jenom pro informaci, zkoušel jsem to na CZ store a bohužel nefunkční, takže opravdu pouze pro US store. Za zkoušku to stálo :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Březen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2015 Kluci, někdo, kdo by chtěl Mortal Kombat X na PS4 nebo XOne za 1450 Kč? Klasická předobjednávková verze z CZ distribuce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Duben 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2015 Dneska jsem narazil v Datartu na Praze - Smíchov na dobíjecí kupon peněženky na storu v hodnotě 1000,- za pouhých 1299,- no nekup to :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteCroWCZ Odesláno Duben 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2015 Dneska jsem narazil v Datartu na Praze - Smíchov na dobíjecí kupon peněženky na storu v hodnotě 1000,- za pouhých 1299,- no nekup to :blejt: Prosil bych 3 ty kuponky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.