majkom Odesláno Říjen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2015 Najme 9500 je uz normalna cena za 1tb verzi bez nejakych splatek;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2015 Sorry za OT, ale nekupoval někdo ten PS4 1TB bundle s AC Syndicate a Watch Dogs? Potřeboval bych vědět, jestli jsou u WD český titulky. Předem díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Říjen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2015 Ano, jsou, u AC i WD, není to tam napsané, ale všechny WD mají CZ lokalizaci, jen stačí mít v konzoli region Czech ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spatty Odesláno Říjen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2015 Jelikož je bundle s LBP 3, DC a TLOU asi minulostí tak pokukuju po tom s Uncharted collection. Co myslíte? Je nějaká šance, že to nějak kolem vánoc hoděj do akce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wwwwwena Odesláno Říjen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2015 Osobně si myslím, že verze PS4 1TB + AC: Syndicate, Uncharted a WD za 10690 Kč, je uplně super cena. Nemít doma Batmanovskou verzi, tak bych do toho šel hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spatty Odesláno Říjen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2015 Právě že Watch Dogs a AC: Syndicate jsou hry který zas moc hrát nemusím. PS kupuju vlastně hlavně kvůli TLOU a Zaklínači. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Říjen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2015 syndicate teraz predas za rozumnu cenu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Říjen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2015 Proč by byl minulostí? http://www.exasoft.cz/sony-ps4-playstation-4-500gb-black-driveclub-littlebigplanet3-the-last-of-us-remastered_d124280.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Říjen 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2015 Jelikož je bundle s LBP 3, DC a TLOU asi minulostí tak pokukuju po tom s Uncharted collection. Co myslíte? Je nějaká šance, že to nějak kolem vánoc hoděj do akce? Proč by byl minulostí? http://www.exasoft.cz/sony-ps4-playstation-4-500gb-black-driveclub-littlebigplanet3-the-last-of-us-remastered_d124280.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Říjen 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2015 PS4 Uncharted akce 990 Kč http://www.playstation4hry.cz/Uncharted-The-Nathan-Drake-Collection-PS4-d182.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Listopad 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2015 Se mi zdá, že ps4 po tom zlevňovacím maratonu začaly zase zdražovat......Kdo nekoupil, prohloupil.....Některé bundly jsou i o litr dražší.....než minulý týden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Listopad 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2015 ja chci ten assasin bundle s uncharted a wd, ale uz ho nikde nemaj, vcera byla alza jeste :) nevi nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2015 http://www.kasa.cz/herni-konzole-sony-playstation-4-1tb-assassins-creed-syndicate-watchdogs-ps719856641-cerna/ Zadej do slevovych kuponu tento kod AF-400-315 a mas jeste 400kc slevu, akorat oni to posilaj jen zabalene do folie. Zadna dalsi krabice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Listopad 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2015 http://www.kasa.cz/herni-konzole-sony-playstation-4-1tb-assassins-creed-syndicate-watchdogs-ps719856641-cerna/ Zadej do slevovych kuponu tento kod AF-400-315 a mas jeste 400kc slevu, akorat oni to posilaj jen zabalene do folie. Zadna dalsi krabice. dik za tip na slevu :) ale uncharted uz taky nedavaj,tak asi jeste pockam, ja svoji vcera prodal s tim ze tady usetrim 1800,- za 1tb hdd kterej sem tam chtel nacpat a jeste budu mit hry , ktery sem moh strelit, ze ja vzdycky cekam na lastminute :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2015 aha jo sorry,nevsiml jsem si, no jo dlouho jsi cekal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spatty Odesláno Listopad 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2015 Se mi zdá, že ps4 po tom zlevňovacím maratonu začaly zase zdražovat......Kdo nekoupil, prohloupil.....Některé bundly jsou i o litr dražší.....než minulý týden... Tak můžu jen doufat, že to je příprava na vánoční slevy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Listopad 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2015 ja chci ten assasin bundle s uncharted a wd, ale uz ho nikde nemaj, vcera byla alza jeste :) nevi nekdo? To byla nejspis akce Sony, dnes jsem byl v JRC a sdelili mi, ze s okamzitou platnosti tento bundle konci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hans999 Odesláno Listopad 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2015 Za chvily bude mit vyroci ta lonska akce od Gameexpressu. Tech skoro 200 konzoli na Aukru za 8990 Kc, s GTA V a Minecraftem. Mozna by nebylo od veci jeste pockat, jestli nebude letos podobna akce, i kdyz spis asi nebude, ale mohla by :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Listopad 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2015 Akce na ten super bundle byla opravdu jen do 2. listopadu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relax Odesláno Listopad 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2015 ja chci ten assasin bundle s uncharted a wd, ale uz ho nikde nemaj, vcera byla alza jeste :) nevi nekdo? Taky jsem dlouho čekal a myslel jsem že už neseženu, ale včera se ještě objevil na mall.cz, tak jsem hned koupil. A ještě stále mají :) https://www.mall.cz/herni-konzole-ps4/sony-playstation-4-1tb-assassins-creed-syndicate-watch-dogs?v=835523 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Listopad 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2015 Taky jsem dlouho čekal a myslel jsem že už neseženu, ale včera se ještě objevil na mall.cz, tak jsem hned koupil. A ještě stále mají :) https://www.mall.cz/herni-konzole-ps4/sony-playstation-4-1tb-assassins-creed-syndicate-watch-dogs?v=835523 tak bud sem blazen nebo nevim, schvalne sem se dival do history a na mallu sem byl vcera 17:23 a bylo to bez uncharted ( nebo nebylo? ) kazdopadne diky :) ps: nema nekdo nejakej slevovej kod na mall? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relax Odesláno Listopad 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2015 tak bud sem blazen nebo nevim, schvalne sem se dival do history a na mallu sem byl vcera 17:23 a bylo to bez uncharted ( nebo nebylo? ) kazdopadne diky :) ps: nema nekdo nejakej slevovej kod na mall? :) Včera dopoledne to tam bylo bez Uncharted, ale večer už zase s ním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spatty Odesláno Listopad 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2015 Tak už na Mall píšou že to není dostupné :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Listopad 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2015 Zkuste se zeptat jeste v Planeo, meli to v letaku... PS4 bundle s 5ti hrama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
card15 Odesláno Listopad 4, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2015 Tady ještě mají :-D http://www.scenter-online.cz/sony-playstation-4-1tb-assassins-creed-syndicate-watchdogs-uncharted-nathan-drake-collection-4289.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.