yanek71 Odesláno Říjen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2014 Sice to není žádná akce(sleva), ale chtěl bych se podělit se zkušeností s tímto starter kitem http://www.herni-svet.cz/starter-kit-gameware-ps4. Už ho mám asi dva měsíce a naprostá spokojenost.Cena vypadá podezřele, ale všechny tři věci jsou naprosto v pohodě a naplno je využívám.Jen samotnej stojan stojí kolem 400,-Kdo by měl někdo o koupi zájem tak se opravdu není čeho bát:thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n8bik Odesláno Říjen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2014 herni svet je ok zadna leva:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Říjen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2014 To každopádně ale nebát se jsem myslel spíš kvuli te ceně a ne kvuli obchodu.Jen jsem tim chtěl říct že za tu cenu to slouží uplně stejně jako originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n8bik Odesláno Říjen 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2014 :o)) tak to jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.milner Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Vypadá moc zajímavě :cheesygrin:. Za ty tři kila bych to mohl zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisek3 Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Na kasa.cz je sleva 400kc pri nakupu nad 10.000kc. Slevovy kod je AFF-400-2014 a plati do konce roku. Pri nakupu ps4 bez bundlu se dostanete pod 10 tisic a postovne je zdarma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 Tak pánové prima nákup.. Vše vypadá jako od renomované firmy kvalita taky vypadá dobře :) dobrý nákup :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 Tak pěkné zabaleno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 Za ty prachy je to pecka.Tky jsem spokojenej:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Říjen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2014 [ATTACH]26485[/ATTACH]Tak pánové prima nákup.. Vše vypadá jako od renomované firmy kvalita taky vypadá dobře :) dobrý nákup :) a jak to funguje? neblbne to nabijeni, co ten headset, da se to poslouchat? mikrofon snima dobre? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Říjen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2014 Nabíjení v pohodě jen se na to trošku hůř trefuje ovladačem, ale to pro mně neni problem.Když se nabíjí svíti červeně,po nabití modře.Headset je rozhodně lepší než ten v balení s PS4.Na zvuk si u mně nikdo zatim nestěžoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2014 Na CZC bundl s Driveclub za 10390.- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2014 jiak jsem koukal, ze www.mironet.cz ma zajimave ceny a hodne bundlu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2014 Watch Dogs Special edition za 898kc http://www.gameleader.cz/ps4-playstation-4-hry/2027/watch-dogs-specialni-edice.html?a_aid=6850 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Říjen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2014 ps4 na bohemiashop.cz 7990.-:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuiS1468627042 Odesláno Říjen 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2014 Zajimave ve dvou dnech dva lidé, který mě zhodou okolnosti bombardují touto akcí. Tak já jen, že odsaď co ta firma sídlí pocházím //stejně tak místo pro výdej zboží vypadá směšně// - celé to vypadá na luxus fake obchod tak bacha nato. Hlavně pokud jste z druhého konce bývalé republiky :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stfukeyboard Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Tady je za 8 tis !!! Prý do vyprodání zásob, mají tam online chat, jedná se o akci, http://www.bohemiashop.cz/herni-konzole/sony-playstation-4-500-gb/ tak zkuste! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
captforest Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Připadá mi to jako to, co tu už bylo. elektro best, eu elektrosklad apod... Stejný styl. Dělají to pořád hezčí a hezčí, aby na to skočilo více lidí. Takže bych nezkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Tady je za 8 tis !!! Prý do vyprodání zásob, mají tam online chat, jedná se o akci, http://www.bohemiashop.cz/herni-konzole/sony-playstation-4-500-gb/ tak zkuste! Přečti si komentář nad sebou...a určitě do toho jdi a pak se nám přijď svěřit, jak to dopadlo;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Říjen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2014 Chlapi to jste ještě nepochopili, že to co je moc levné je přinejmenším velmi podezřelé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 Na storu je Metro Redux za pěkných 739,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2014 To je hodně dobrá cena no :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Listopad 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 Neví někdy do kdy bude ta akce na Metro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 do 6. listopadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pestalix Odesláno Listopad 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2014 Vím že to není k tématu ale nikdo mi nebyl schopný odpovědět,jak je akce na ps vitu ta hra the walking dead season 2 season pass, to dá všechny epizody nebo jak to je ? děkuju.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.