houba2007 Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 Víte někdo jaký je přibližně přepočet LIVE points na Kč ????? dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 nedovno jsem prevadeL a 1000 pointu na 310CZK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Leden 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2014 nechci zakládat nové téma - zajímalo by mě, jak se to dá provést? Myslím ten převod na korunky. Trošku jsem hledal po netu a prý se to už nedá, že to rušili... co je na tom pravdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 22, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2014 Stále to jde, převod na koruny uděláš klasickým použitím (redeem) XBL Points kupónu. Po použití kódu se ti body automaticky převedou na měnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Leden 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2014 Aha - já měl ale na mysli ty "géčka" za achievementy. XBL kupóny jsem ani neviděl, u nás ve městě i na netu jsem narazil pouze na předplacenky v české měně ;) takže vlastně nelze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 22, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2014 Ty "géčka" na nic nepřevedeš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.