seth123 Odesláno Leden 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 když si pořídím 3DS třeba se budu angažovat, jako u WiiU. Opravdu ale není nic jednodušího jak napsat nějakému moderátorovi a pak pokud možno, pokud potkáte admína na chatboxu, tak ho furt stím otravovat a posílat PM. Odolával týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Leden 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 seth123, jj, jde to.. jen mě vždycky štve změna země, aby mě to pustilo např. do eshopu atd.. takhle jsem na UK kupoval to ZombiU a pak až si vytvořil CZ =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Leden 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2014 + za kolik jste pořizovaly lan adapter na wii u? pro setha: popiš si i připojení k netu ... jako že je třeba ten lan pokud se nemýlím ... v manuálu nic jiného nepíšou ... tj investice navíc :/ Nieco mi uniklo? naco vam je lan adapter? sak wiiU ma wifi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Leden 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2014 ta wifi je velice slabá oproti oproti PS3. Mám PS3 i WiiU vedle sebe a kde má PS3 100% signál má wiiu tak max 70-80% a hodně nestabilních, router mám v jiném patře domu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adalpo Odesláno Leden 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2014 to mootoo: jednoduché, co když nemáš wifi anebo máš špatný signál? to seth123: záleží jaký máš router a jak si rozumí s hardwarem v ps3 a wii u. Znám lidi co to mají přesně obráceně. Já sice ps3 nemám takže nemůžu posoudit ale router mám též v jiné místnosti a mám signál 100% oproti signálům na telefonu nebo tabletu např. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Leden 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2014 Nieco mi uniklo? naco vam je lan adapter? sak wiiU ma wifi. jediné co jsem našel je právě jen tohle v manuálu: http://www.nintendo.com/consumer/downloads/wiiu_operations_manual_en.pdf strana č.21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Leden 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2014 No ja osobne by som nekupil LAN adapter nakolko bolo potvrdene ze ide pomalsie ako WiFi na wii u a stoji minimalne polovicu z routera :) ten vsak mozes pouzit aj pre ine zariadenia a co sa tyka slabeho signalu tak odporucam kupit lepsiu antenu do routera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Leden 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2014 mam tento router http://access-pointy.heureka.cz/d-link-dir-655/specifikace/#section bez problém chytám signál u sousedů zeď, 40 m, okno naprosto bez výpadku, doma je to dveře, strop, dveře a 60-80% signálu, PS3 vedle 100%, satelit taky má 100% po wifi. Nebyl jsem schopný za 2 hodiny stáhnout nes remix. Po usb lanu mám teď 10-20 mbps a stál mě 149 kč origo wii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Leden 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 Zaujimave ,problem musi byt v nastaveni routera ,popripade skus dat googlacky dns do wii U lebo 60-80 musi stacit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Leden 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 hoši asi budu za ♥♥♥♥♥a bo to mám doma ale fakt se o připojení na net moc nezajímam(ani nezajímal až na tu věc v té příručce) :/ tedy: v WII U je normál wifi? tedy mám router(který zatím nemám :D ) ten mi pokryje byt ok, pak už jen ve wii u zapnu wifi a bum připojím se? bez dalších zařízení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adalpo Odesláno Leden 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2014 Ani to ne. Prostě máš wifi která ti pokryje byt. Zapojíš Wii U, při setuou vyskočí hláška připojit k bezdrátovému internetovému připojení, dáš ano, vybereš síť případně zadáš heslo a je to. Už se o to nikdy nemusíš starat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 nejspíš je to jen fake ale i tak by se mi tato edice moc a moc líbila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cru4l Odesláno Leden 30, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2014 Jako je to roztomilý, ne že ne, ale takovou fialovou věc bych v obýváku nesnesl.. A asi ani moje žena :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Leden 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2014 velice se na to těším http://ninty.cz/ds/wii-u-virtual-console-prida-podporu-ds/ cru4l u nás doma by to byl asi taky problém, vše mám v černé barvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2014 velice se na to těším http://ninty.cz/ds/wii-u-virtual-console-prida-podporu-ds/ Wow :) musim rici, ze Wii U ma stale vetsi a vetsi potencial. Problem stale je, ze tim vsim jen dohani neschopnost Nintenda sehnat exkluzivni hry pro Wii U :/ Je moc super, ze na Wii U clovek spusti Wii hry, v budoucnu DS hry a pres virtual console + Wii homebrew i hry ze spousty starsich konzoli... Ale porad je skoda, ze exkluzivnich nebo novych her primo pro Wii U neni moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adalpo Odesláno Leden 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2014 To přijde až někdo vymyslí hru která bude fakt festově využívat možnosti gamepadu a ne jen jako "podívej se tam něco tak je napsáno" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Leden 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2014 u toho ds bych byl rád kdyby to podporovalo TV samozřejmě ne jen pařit na gamepadu. Tento rok je pár dobrých her oznámeno ale stejně doufám ještě ve velké bomby. Min. Metroid ?! na něj zapomněli? StarFox? další supr značka kde to být ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Leden 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2014 pro me je ta budouci DS velice dobra, chtel jsem si pristi mesic kupovat 3DS kvuli pokemonom, tak doufam ze se tam ukazou max do 10 liber Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Leden 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2014 V DS kompabilitu na Wiiu jsem doufal od začátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2014 nějak mrtvo né? .) Tak jak se těšíte na donkey kong? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cru4l Odesláno Únor 6, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2014 Taky sem teď koukám jen ze setrvačnosti :-) DK bude fajn, ale primární jsou pro mě teď W101 (už je na poště) a Pikmini 3. Potom uvidim. Jinak já jsem zapálenej do MH3U - pořád :-) Jen teď nemam moc čas hrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2014 MH3U bude zitra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cru4l Odesláno Únor 7, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2014 To je správně :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Únor 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2014 popravdě DK mě nechává chladným, raději bych něco na způsob DK z N64 tj. 3D .... to by byla parádička :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Únor 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2014 DK je samozrejme jasna koupe, jen se mirne bojim obtiznosti, ze to uplne nebude pro decka.. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.